Bouw recruitment

home / Bouw
Office
Industrie

Bouw recruitment op kwaliteit

van nes + plaisier heeft haar sporen inmiddels verdiend in de bouwbranche. Door onze ervaring in deze sector weten we hoe belangrijk de juiste mensen zijn, om op tijd op te kunnen opleveren. Of het nu gaat om mbo-, hbo- of wo-functies wij helpen je met het vinden van gedreven en gespecialiseerde vakmensen.

Maatwerk

Ons uitgangspunt is altijd jouw behoefte aan hoogwaardig personeel. En dat is maatwerk. Inmiddels hebben we al veel ervaring opgedaan in het recruiten van de beste bouwspecialisten. Ons portfolio in de bouwbranche bestaat nu uit diverse bedrijven zoals een aannemer, ingenieurs- en adviesbureaus, wooncorporaties en architectenbureaus. Ook overheden mogen wij tot onze vaste klanten rekenen. Wij bouwen graag een goede relatie met je op door een langdurige samenwerking aan te gaan. Zo leren we je steeds beter kennen en kunnen we dus beter aan jouw wensen voldoen. De recruitment consultant die aan jouw uitdaging wordt gekoppeld heeft altijd de benodigde kennis van de bouwindustrie. Zij weten dus precies welke kwaliteiten de sollicitant moet hebben en kan daarom goed met je meedenken. Via een scan en assessment vinden we de juiste medewerker voor de uitdaging. We zijn ontzettend benieuwd naar jou en je bedrijf. Graag komen we in gesprek om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken! Bouw op de expertise van van nes + plaisier.

‘We zorgden al voor 429 gevulde technische vacatures’
Walter Plaisier, 0180 820229

Bekijk alle vacatures

Ook zzp’ers

Er zijn ook heel veel zelfstandige professionals te vinden in de bouwsector. Door de jaren heen hebben wij voor deze branche een bestand opgebouwd met ruim 2000 zzp’ers. Op basis van hun portfolio kunnen wij beoordelen of we de juiste persoon hebben voor jouw project. Zo zijn we altijd in staat om jouw wens te vervullen. Daarnaast hebben we ook toegang tot een database waar ruim 4 miljoen specialisten in de bouw te vinden zijn.  Wil je meer weten? Test onze kennis tijdens een persoonlijk gesprek. 

100% kwaliteit

Wij zijn NEN, ABU en VCU-gecertificeerd. Het zit dus wel snor qua ‘veiligheid en wetgeving’. Maar het is de kunst om de beste werknemer op de juiste plek te krijgen. Om dat te bereiken gaan we ver. Wij zijn namelijk geen cv-schuivers, maar laten je ook de mens achter het CV zien. Ben je ervan overtuigd dat wij de juiste mensen kunnen recruiten voor in de bouw? Of zou je eerst nog meer willen weten over ons? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze eigen specialisten beantwoorden graag al je vragen. Vervolgens kunnen we een persoonlijk gesprek inplannen om al jouw wensen en eisen door te spreken. Wat zijn voor jou de belangrijkste kwaliteiten van een medewerker? Hoe ziet de bedrijfscultuur eruit? Wat zijn jouw verwachtingen van ons als recruitment bureau? Deze informatie zal ons helpen om de geschikte mensen voor jouw bedrijf te werven. Je kunt ons dagelijks gemakkelijk bereiken van 08:30 uur tot 17:30 uur  via de telefoon: 0180 82 02 29 of vul even ons contactformulier in. Binnen een werkdag zal een van onze recruitment consultants contact opnemen.

 

Geen passende vacature gevonden? Stel een Jobalert in
Stel jobalert in

Nieuwste vacatures

Werkvoorbereider / Calculator Dakbedekking (junior)

Regio Zwijndrecht - Werkveld: Technisch

Calculator/Werkvoorbereider Dakbedekking

Regio Zwijndrecht - Werkveld: Technisch

Aftersales en servicemedewerker

Regio Ridderkerk - Werkveld: Commercieel

Nieuwste vacature

Voor welke bedrijven werken wij al in de bouw recruitment