Bouw recruitment

home / Bouw
Office
Techniek

Bouw op kwaliteit

van nes + plaisier heeft haar sporen inmiddels verdiend in de bouwbranche. Door onze ervaring in deze sector weten we hoe belangrijk de juiste mensen zijn, om op tijd op te kunnen opleveren. Of het nu gaat om mbo-, hbo- of wo-functies wij helpen je met het vinden van gedreven en gespecialiseerde vakmensen.

Ons uitgangspunt is altijd jouw behoefte aan hoogwaardig personeel. En dat is maatwerk. Inmiddels werken wij al geruime tijd voor het bedrijfsleven (aannemerij, ingenieurs- en adviesbureaus, wooncorporaties, architectenbureaus). Ook overheden mogen wij tot onze vaste klanten rekenen. Bouw op de expertise van van nes + plaisier.

 

Maatwerk

Al sinds 2010 bemiddelen wij technici & bouwpersoneel voor verschillende vakgebieden. Van managementfuncties tot leerling functies. Omdat wij graag gaan voor een lange termijn visie maken we gebruike van een uitgebreide scan. Het doel is een perfecte match. Alle kandidaten die wij voorstellen verdienen het label ‘Premium Selected’.

 

Ook zzp’ers

Wij hebben een zzp-bestand opgebouwd van ruim 2000 professionals. Zo zijn wij in altijd staat om jouw wens met succes te vervullen. Buiten onze eigen database hebben we toegang tot nog eens 4 miljoen profielen van professionals in de bouwsector.

Meer weten? Test onze kennis in een persoonlijk gesprek.

 

100% kwaliteit

Wij zijn NEN, ABU en VCU-gecertificeerd. Het zit dus wel snor qua ‘veiligheid en wetgeving’. Maar het is de kunst om de beste werknemer op de juiste plek te krijgen. Om dat te bereiken gaan we ver. Wij zijn namelijk geen cv-schuivers, maar laten je ook de mens achter het CV zien.

 

‘We zorgden al voor 429 gevulde technische vacatures’
Walter Plaisier, 0180 820229
Geen passende vacature gevonden? Stel een Jobalert in
Stel jobalert in

Nieuwste vacatures

Verkoop & inkoopmedewerker Edelmetalen/verzamelwaar Roermond

Regio Roermond - Werkveld: Commercieel

Verkoop & inkoopmedewerker Edelmetalen/verzamelwaar Utrecht

Regio Utrecht - Werkveld: Commercieel

Verkoop & inkoopmedewerker Edelmetalen/verzamelwaar Hengelo

Regio Hengelo - Werkveld: Commercieel

Nieuwste vacature

Voor welke bedrijven werken wij al in de bouw recruitment