Office recruitment

home / Office
Logistiek
Bouw

Mensen met meerwaarde

Als je geen genoegen neemt met middelmatigheid dan past je ambitie bij die van ons. Voor iedere functie op het gebied van office, finance & sales bemiddelen we de juiste kandidaten.

Iedere week zorgen wij ervoor dat gemiddeld 120 medewerkers aan de slag gaan in dit segment. Of het nu gaat om een HBO-schoolverlater, een medior financial professional of een door de wol geverfde senior accountmanager, wij zorgen voor de juiste klik. Meer dan 65% van het personeel bemiddelen wij van werk naar werk. Daarbij houden we continu contact. Om ze overdag niet te storen, zijn wij voor deze medewerkers ook ’s avonds bereikbaar.

Wil je zelf ervaren wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Aarzel niet om een vrijblijvende afspraak met ons te maken.

‘We zorgden al voor 429 gevulde technische vacatures’
Walter Plaisier, 0180 820229

Waarom van nes + plaisier als recruiter in de office branche?


Bij van nes + plaisier geloven wij niet in ‘goed genoeg’, maar streven we naar perfecte matches tussen een werknemer en een werkgever. Een van de methodes die van nes + plaisier hiervoor gebruikt is de zogenoemde ‘kwaliteitslabel’. Door middel van een digitale scan vinden we binnen een mum van tijd professionals voor jouw bedrijf. Deze potentiële kandidaten nodigen we uit voor een gesprek bij ons op kantoor. Wanneer de persoon perfect in het eisenprofiel van jouw bedrijf past, worden jullie aan elkaar voorgesteld. Met de volgende cijfers kunnen we bevestigen dat onze aanpak werkt: Ruim 72% van de mensen die wij bemiddeld hebben komen uiteindelijk in vaste dienst. Het gemiddelde in de branche schommelt tussen de 30 en 35%. Aarzel daarom niet langer en neem contact met ons op! Dan gaan wij de uitdaging voor jou aan! 

Geïnteresseerd in van nes + plaisier als recruiter in de office branche?


Wij willen onze volledige aandacht richten op de mensen, zowel de werkgevers als de werknemers. Om iedere partij de gewenste resultaten te leveren zetten wij ons met volle honderd procent in om dit daadwerkelijk te realiseren. Als je geen genoegen neemt met middelmatigheid dan past je ambitie bij die van ons. Voor iedere functie op het gebied van office, finance & sales bemiddelen we de juiste kandidaten.

Geen passende vacature gevonden? Stel een Jobalert in
Stel jobalert in

Nieuwste vacatures

Werkvoorbereider / Calculator Dakbedekking (junior)

Regio Zwijndrecht - Werkveld: Technisch

Calculator/Werkvoorbereider Dakbedekking

Regio Zwijndrecht - Werkveld: Technisch

Aftersales en servicemedewerker

Regio Ridderkerk - Werkveld: Commercieel

Nieuwste vacature

Voor welke bedrijven werken wij al in de office recruitment