Office vacatures

home / Office

Een betere office baan

Ben jij op zoek naar office vacatures? Door jarenlang met verschillende bedrijven te hebben samengewerkt, hebben wij een breed netwerk opgebouwd bij diverse bedrijven. Hierdoor kunnen we jou gemakkelijk helpen aan een nieuwe baan.

Onze office vacatures

Van nes + plaisier heeft veel mensen geholpen aan een betere baan binnen het bank- en verzekeringswezen, in de finance en op commercieel gebied. Of je nu graag aan de slag wil met ondersteunende administratieve werkzaamheden, op zoek bent naar een leidinggevende functie of een functie op management niveau, bij van nes + plaisier vinden we de baan die aan jouw wensen voldoet.

Jouw nieuwe werkplek

Office vacatures kom je tegen bij bijna al onze opdrachtgevers. Stuk voor stuk organisaties die in beweging zijn en samen met ons op zoek zijn naar de beste medewerkers. Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag bij een geldverstrekker voor hypotheken, een verzekeraar, maar bijvoorbeeld ook op de finance afdeling van een grote industriële bakkerij of producent van dierenvoeding. Kortom, volop mogelijkheden!

Bekijk alle office vacatures >>

Bank- en verzekeringswezen

Wij zijn structureel op zoek naar kandidaten met een achtergrond binnen het bank -en verzekeringswezen. Beschik jij over de benodigde Wft-certificaten en wil jij jouw opgedane kennis blijven inzetten of zelfs verder uitbreiden? Bekijk dan onze vacatures binnen de financiële dienstverlening.

Meer informatie

Administratieve functies

Jij voelt je helemaal op je plek binnen een administratieve functie. Stapels werk wegwerken is voor jou geen enkel probleem. Je vindt het heerlijk om ervoor te zorgen dat alles in het systeem weer helemaal kloppend is en doet dit met de grootste nauwkeurigheid. Lever jij graag de beste kwaliteit op gebied van administratie? Neem gerust eens contact met ons op.

Meer informatie

Commerciële functies

Jij weet gemakkelijk contact te leggen en relaties te onderhouden met mensen die van (zakelijk) belang zijn. Je bent gevoelig voor uitingen van de ander en weet hier goed op te reageren. Krijg jij in jouw enthousiasme mensen mee? Bekijk dan eens onze commerciële vacatures.

Meer informatie

Finance functies

Ben jij reeds afgestudeerd voor je finance opleiding? Of ga jij al jaren mee in het finance vak? Wij gaan samen met jou op zoek naar de functie die past bij jouw achtergrond en ambities. Voor de volgende stap in jouw carrière komen wij graag met je in contact.

Meer informatie

van nes + plaisier

Van nes + plaisier is dé bemiddelaar naar een nieuwe baan. Vanuit ons hoofdkantoor in Ridderkerk bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder functieniveau. Door onze specialisatie in uiteenlopende vakgebieden vinden wij altijd een baan die bij jou past. Jouw ambitie en persoonlijke wensen staan in deze zoektocht centraal! Het CV is hierin zeker niet leidend. Samen gaan we dieper in op jouw skills en bespreken we jouw doelen. Wij gaan voor de perfecte match!

lees verder