Corporate recruitment

In Ridderkerk en wijde omgeving is van nes + plaisier een begrip geworden voor werkgevers. Als er íets bepalend is voor ons specialisme, is het wel dat we geen specialisme hebben. We zijn niet óf een werving & selectiebureau óf een uitzendbureau. We geven invulling aan uw vacatures, bedrijfsbreed. Dat maakt ons voor veel werkgevers tot een vertrouwd gezicht. Vandaag trommelen we tien productiekrachten op omdat u een grote order hebt. Morgen detacheren we een goede mbo’er die uw team op kantoor compleet maakt. En overmorgen vinden we de controller of salesmanager die onvindbaar leek.

Op al deze niveaus opereren we professioneel. In één opzicht maakt het niveau van de vacature geen verschil: elke kandidaat hebben wij gesproken voordat we deze aan u voorstellen. Bij vacatures voor specialistische, leidinggevende of managementfuncties is het selectietraject omvangrijker; waar nodig voeren we aanvullende assessments uit.

Uw aanspreekpunt is één van onze consultants. Wij denken graag breed mee in uw uitdagingen als werkgever. Zeker, we ondersteunen u heel pragmatisch bij het invullen van concrete vacatures. Maar steeds vaker worden we betrokken bij de achterliggende behoefte, bij het scherpstellen van het functieprofiel en zelfs bij de vraag of processen en taken wel slim verdeeld zijn binnen afdelingen. Daar genieten we van! Als ‘matchmakers’ zien we dat als de ultieme match. Het effectief en efficiënt voorzien in de vraag naar arbeid, oftewel totaal recruitment. We zijn benieuwd naar uw uitdaging!