Corporate recruitment

home / Corporate recruitment

De juiste mens op de juiste plek

Voor ondernemers willen wij graag een one-stop-shop zijn. In Ridderkerk en de wijde omgeving ontzorgen we je graag op alle disciplines. Wij hebben voor ieder vraagstuk de juiste mensen aan boord.

Omdat wij niet gespecialiseerd zijn op één vakgebied, kunnen wij je bedrijfsbreed adviseren. Dat is wel zo handig. Vandaag trommelen we tien productiekrachten voor je op in verband met een grote order. Morgen detacheren we een topper die je team compleet maakt. En overmorgen vinden we de juiste controller of salesmanager die nauwelijks te vinden leek.

Op welk niveau je werknemers ook opereren, ze voldoen altijd aan onze kwaliteitseisen. Bij key functies in je bedrijf zetten we naast onze eigen scan ook assessments in om tot de juiste professional te komen.

Altijd één aanspreekpunt. Als ‘matchmakers’ weten we dat een goede relatie belangrijk is. Daarom heb je altijd contact met een van nes + plaisier teamlid die precies past bij de cultuur van jouw bedrijf. Een lange termijn samenwerking vinden wij super belangrijk. We zijn benieuwd naar jouw uitdaging!

Zij gingen je voor

Pierre den Braber

Brood Bakker

Lees meer

Stefan Konijnenburg

Financieel medewerker

Lees meer

Jordy de Wit

Lasser

Lees meer

Maarten Romeijn

Calculator / Werkvoorbereider

Lees meer

Alexander de Bruijn

Vestigingsadministrateur

Lees meer