Corporate recruitment

home / Corporate recruitment

Recruitmentbureau van nes + plaisier 

Voor ondernemers willen wij graag een one-stop-shop zijn. In Ridderkerk en de wijde omgeving ontzorgen we je graag op alle disciplines. Wij hebben voor ieder vraagstuk de juiste mensen aan boord.

De juiste mens op de juiste plek

Ben je op zoek naar een recruitment bureau of detacheringsbureau dat je voorziet van een bedrijfsbreed advies? Bij van nes + plaisier ben je dan aan het juiste adres. Vandaag trommelen we bijvoorbeeld tien productiekrachten voor je op in verband met een grote order. Morgen detacheren we een topper die jouw team compleet maakt. En overmorgen vinden we de juiste controller, accountmanager of salesmanager die in eerste instantie nauwelijks te vinden leek. Een goede samenwerking doet er voor van nes + plaisier echt toe. Door jarenlange ervaring met het werven en selecteren vinden wij voor jou de juiste mensen op de juiste plek. Vanuit ons kantoor in Ridderkerk bemiddelen wij mensen voor allerlei diverse branches. Denk hierbij aan food, techniek, industrie, bouw en logistieke vacatures. De recruitment specialist die jou vanuit van nes + plaisier helpt met de uitdaging heeft altijd kennis van jouw branche. 

Waarom zou je een recruitment bureau inschakelen?

Als recruitment bureau zijn wij gespecialiseerd in het werven en selecteren van de beste medewerkers voor jouw vacature. Hoe gaan wij te werk? Onze recruitment consultant is de specialist die het recruitmentproces uit jouw handen neemt en je volledig ontzorgt. Wanneer onze recruiter de juiste match heeft gevonden tussen een persoon en jouw bedrijf, dan komt deze persoon eerst op gesprek. Tijdens deze zoektocht kijken we altijd verder dan alleen naar werkervaring en opleiding. Het is ook belangrijk dat de persoon echt past bij jouw bedrijf en de vacature. Vervolgens is het jouw beslissing of de persoon in kwestie aan de slag gaat binnen het bedrijf. Het is mogelijk om ons in te schakelen als recruitment bureau of als detacheringsbureau. Daarbij is het grote verschil dat de gedetacheerde persoon niet in dienst komt bij het bedrijf, maar bij ons, het bureau.

Dus waarom zou je een recruitment bureau of detacheringsbureau inschakelen? Het werven en selecteren van de juiste kandidaten is simpelweg een uitgebreid proces. Hiervoor is met andere woorden bepaalde kennis en expertise vereist. Daarnaast is het ook nog eens een aardig duur en tijdrovende klus voor jou als bedrijfseigenaar. Gelukkig is daarom een alternatief. Besteed het gewoon uit aan ons, van nes + plaisier! We nemen deze taak uit jouw handen waardoor jij de focus kunt houden op de primaire processen van het bedrijf. Bovendien beschikken wij als recruitment bureau over jarenlange ervaring, kennis en een groot netwerk waaruit wij kunnen putten in onze zoektocht naar jouw nieuwe personeel. 

Waarom van nes + plaisier? 

Bij van nes + plaisier vinden wij een goede samenwerking enorm belangrijk. Het is daarom ook ons doel om een langdurige samenwerking aan te gaan. Daardoor maken wij er werk van om onze partners goed te leren kennen. Je kunt ons zien als jouw persoonlijke recruitment afdeling. Zo zorgen we er altijd voor dat onze recruitment consultants de beste professionals vinden voor jouw vacatures. Zij beschikken namelijk over de nodige parate kennis. Bovendien zijn onze recruiters altijd bereikbaar, want persoonlijk contact is ‘key’ voor het opbouwen van een goede relatie vinden wij als recruitment bureau. Via een scan en assessments vinden wij binnen een mum van tijd de juiste professionals voor jouw bedrijf. 

Dat onze aanpak als recruitment bureau werkt, kunnen we met de volgende cijfers bevestigen: Uiteindelijk komt ruim 72% van mensen die wij bemiddeld hebben in vaste dienst bij onze opdrachtgevers. Hierbij schommelt het branchegemiddelde tussen de 30 en 35%. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. We zijn namelijk ontzettend benieuwd naar jouw uitdaging! 

Contact opnemen of een persoonlijk gesprek

Ben jij klaar om de werving en selectie aan ons over te laten? Als recruitment bureau willen wij graag kennis maken met jou, zodat we weten waar je naar op zoek bent met de vacature. Daarom nodigen we jou graag uit om langs te komen voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we met andere woorden jouw wensen en eisen. Wat is bijvoorbeeld de bedrijfscultuur? Welke kernpunten staan centraal bij jullie werkethiek? Wat verwacht je van ons als recruitment bureau? We willen het allemaal weten! Op basis van die informatie kunnen wij namelijk vervolgens goed aan de slag gaan. Uiteraard kun je ook even snel contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30 uur op 0180 82 02 29 of vul ons contactformulier in. Wij reageren vervolgens zo spoedig mogelijk.  

Zij gingen je voor

Pierre den Braber

Brood Bakker

Lees meer

Stefan Konijnenburg

Financieel medewerker

Lees meer

Jordy de Wit

Lasser

Lees meer

Maarten Romeijn

Calculator / Werkvoorbereider

Lees meer

Alexander de Bruijn

Vestigingsadministrateur

Lees meer