Vacatures voor leidinggevende productie

Nieuwe baan als leidinggevende productie?

Of je nu op zoek bent naar de volgende stap in je carrière, of al jarenlang ervaring hebt als al leidinggevende in een productieomgeving, dat maakt voor van nes + plaisier niet uit. Wij hebben altijd een vacature die bij jou past. Of jij nu graag een baan aan gaat als lijnverantwoordelijke of teamleider, of juist liever aan de slag gaat als manager productie of productieleider: wij helpen je graag aan je nieuwe uitdaging.

Goede voorwaarden

Als leidinggevende productie heb jij een grote verantwoordelijkheid. Dat mag goed beloond worden vinden wij. Van nes + plaisier helpt je daarom altijd aan een passende mix van salaris en secundaire voorwaarden. Omdat je binnen een productie omgeving vaak onregelmatig werkt ontvang je ook nog eens aantrekkelijke toeslagen.

 

Jouw contract

Als je via van nes + plaisier ergens aan de slag gaat, kan dat op twee manieren. We hebben een contractsvorm waarbij je een contract aangaat met van nes + plaisier. In dit geval treed je bij ons in dienst. Vervolgens ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Dit gaat in eerste instantie om een bepaalde tijdscontract, waarna er meestal uitzicht is op een vast dienstverband bij de opdrachtgever zelf.
Een andere mogelijkheid is dat je direct een contract aan gaat met de opdrachtgever waarvoor je gaat werken. In dit laatste geval helpen wij de opdrachtgever enkel met het vinden van een nieuwe leidinggevende productie en zal je rechtstreeks in dienst komen bij de opdrachtgever.

 

Regio’s waar we actief zijn

In principe werken wij voor bedrijven door heel Nederland. De meeste bedrijven in ons netwerk zijn gevestigd in de regio Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland.

Direct naar de vacatures

IK BEN BENIEUWD NAAR JE WENSEN!

De sollicitatieprocedure

Spreekt één van onze vacatures je aan? Solliciteer dan direct. Gemiddeld hebben sollicitanten bij ons binnen 3 weken een nieuwe baan.

1. Vul het formulier in en upload eventueel je CV.

2. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

3. Is er een match met de vacature? Tijd voor een kennismaking bij ons op kantoor.

4. Nog steeds enthousiast? Wij stellen je voor aan onze opdrachtgever.

5. Je mag op gesprek bij de opdrachtgever.

6. Gefeliciteerd, je bent aangenomen! Een aanbieding volgt.

7. Aan de slag!

Bij van nes + plaisier kijken we altijd verder dan één vacature. Kom jij in aanmerking voor meerdere functies? Dan bespreken we deze met je. Zo vergroten we de kans op jouw nieuwe baan!

Bekijk onze vacatures

Geen passende vacature gevonden? Stel een Jobalert in
Stel jobalert in

Jouw nieuwe baan nog niet gevonden?

Zie je zo snel niet een vacature die bij je past? Klik vooral niet weg. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om jouw wensen te bespreken. Zodra we een vacature hebben die bij jou past, nemen we direct contact met je op.

Laat je gegevens achter