Vacatures voor monteurs

Nieuwe baan als monteur?

Of je nu al jarenlange, of juist helemaal geen ervaring hebt als monteur, dat maakt voor van nes + plaisier niet uit. Door onze uiteenlopende opdrachtgevers die regelmatig opzoek zijn naar diverse soorten monteurs, vinden wij snel een baan die bij jou past. Of jij nu op zoek bent naar een baan als elektromonteur, werktuigbouwkundig monteur, hydrauliek monteur, storing- en onderhoudsmonteur of allround monteur op een vaste locatie of in de service, wij helpen je graag aan je nieuwe uitdaging.

 

Krijg een goede beloning

Monteurs zijn hard nodig. En werken als monteur betekent vaak ook hard werken. Dat mag goed beloond worden vinden wij. Van nes + plaisier helpt je daarom altijd aan een passende mix van salaris en secundaire voorwaarden. Wanneer je als monteur onregelmatig werkt, ontvang je ook nog eens aantrekkelijke toeslagen.

 

Jouw contract

Als je via van nes + plaisier ergens aan de slag gaat, kan dat op twee manieren. We hebben een contractsvorm waarbij je een contract aangaat met van nes + plaisier. In dit geval treed je bij ons in dienst. Vervolgens ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers waarvoor jij gesolliciteerd hebt. Dit gaat in eerste instantie om een bepaalde tijdscontract, waarna er meestal uitzicht is op een vast dienstverband bij de opdrachtgever zelf.
Een andere mogelijkheid is dat je direct een contract aan gaat met de opdrachtgever waarvoor je gaat werken. In dit laatste geval helpen wij de opdrachtgever enkel met het vinden van een nieuwe monteur en zal je rechtstreeks in dienst komen bij de opdrachtgever.

 

Regio’s waar we actief zijn

In principe werken wij voor bedrijven door heel Nederland. De meeste bedrijven in ons netwerk zijn gevestigd in de regio Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland.

Direct naar de vacatures

IK BEN BENIEUWD NAAR JE WENSEN!

De sollicitatieprocedure

Spreekt één van onze vacatures je aan? Solliciteer dan direct. Gemiddeld hebben sollicitanten bij ons binnen 3 weken een nieuwe baan.

1. Vul het formulier in en upload eventueel je CV.

2. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

3. Is er een match met de vacature? Tijd voor een kennismaking bij ons op kantoor.

4. Nog steeds enthousiast? Wij stellen je voor aan onze opdrachtgever.

5. Je mag op gesprek bij de opdrachtgever.

6. Gefeliciteerd, je bent aangenomen! Een aanbieding volgt.

7. Aan de slag!

Bij van nes + plaisier kijken we altijd verder dan één vacature. Kom jij in aanmerking voor meerdere functies? Dan bespreken we deze met je. Zo vergroten we de kans op jouw nieuwe baan!

Bekijk onze vacatures

Geen passende vacature gevonden? Stel een Jobalert in
Stel jobalert in