Vacatures voor magazijnmedewerkers

Nieuwe baan als magazijnmedewerker?

Of je nu al jarenlang ervaring hebt als magazijnmedewerker of pas net van school komt, dat maakt voor van nes + plaisier niet uit. Wil jij aan de slag als magazijnmedewerker ? Door het versturen van één sollicitatie kom jij in aanmerking voor meerdere magazijnmedewerkerfuncties. Zo helpen we jou aan een passende baan.

Krijg een goede beloning

magazijnmedewerker zijn hard nodig. En een baan als magazijnmedewerker betekent vaak ook hard werken en soms op onregelmatige tijden. Daarvoor word je beloond. Van nes + plaisier helpt je altijd aan een passende mix van salaris en secundaire voorwaarden. Werk je in de avonden of in ploegen? Dan ontvang je ook nog eens aantrekkelijke toeslagen.

 

Onze contractsvormen

Als je via van nes + plaisier ergens aan de slag gaat als magazijnmedewerker, kan dat op twee manieren.  Meestal is dit op basis van een uitzendcontract. In dit geval treed je dus bij ons in dienst en ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Van nes + plaisier zorgt ervoor dat alles geregeld wordt en betaalt jouw salaris. Dit kunnen wij naar wens elke week aan jou overmaken.
Een andere mogelijkheid is dat je direct een contract aan gaat met de opdrachtgever waarvoor je gaat werken. In dit laatste geval helpen wij de opdrachtgever enkel met het vinden van een nieuwe magazijnmedewerker.

 

Regio’s waar we actief zijn

In principe werken wij voor opdrachtgevers door heel Nederland. De meeste opdrachtgevers in ons netwerk zijn gevestigd in de regio Zuid-Holland en Noord-Brabant.

 
Direct naar vacatures >

IK BEN BENIEUWD NAAR JE WENSEN!

De sollicitatieprocedure

Spreekt één van onze vacatures je aan? Solliciteer dan direct. Gemiddeld hebben sollicitanten bij ons binnen 3 weken een nieuwe baan.

1. Vul het formulier in en upload je CV.

2. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

3. Is er een match met de vacature? Tijd voor een kennismaking bij ons op kantoor.

4. Nog steeds enthousiast? Wij stellen je voor aan onze opdrachtgever.

5. Je mag op gesprek bij de opdrachtgever.

6. Gefeliciteerd, je bent aangenomen! Een aanbieding volgt.

7. Aan de slag!

Bij van nes + plaisier kijken we altijd verder dan één vacature. Kom jij in aanmerking voor meerdere functies? Dan bespreken we deze met je. Zo vergroten we de kans op jouw nieuwe baan!

Bekijk onze vacatures

Geen passende vacature gevonden? Stel een Jobalert in
Stel jobalert in

Vacature niet gevonden?

Zie je zo snel niet een vacature die bij je past? Klik vooral niet weg. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om jouw wensen te bespreken. Zodra we een vacature hebben die bij jou past, nemen we direct contact met je op.

Upload je CV