Een hond heeft een baas

home / Ik zoek een baan

Je droombaan bestaat écht!

Jij bent niet het type dat tevreden is met zomaar een baan. Je bent op zoek naar een plek waar je van betekenis bent. van nes + plaisier begrijpt dat. Door onze persoonlijke aanpak vinden wij een baan die jou inspireert en verder helpt.

Bedrijven en organisaties werken graag samen met van nes + plaisier. De belangrijkste reden is ons kwaliteitslabel ‘Premium Selected People’. Voordat wij een match maken tussen jou en een van onze opdrachtgevers, willen we alles van je weten. Daarbij gaat het niet alleen om je ‘papieren’, maar ook om je persoonlijke ambitie en motivatie. Door onze scan komen wij erachter wie de mens is achter het CV.

 

Investeer in jezelf

Wil jij, net als onze opdrachtgevers, graag beter worden in wat je doet? Wil je investeren in een langdurige relatie en laat je jezelf graag coachen?  Dan verdien je het keurmerk ‘Premium Selected’. Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

 

Ambitieuze zzp’er

Bij van nes + plaisier zit je ook als zzp’er goed. Ben je op zoek naar een nieuw project of is je carrière toe aan een volgende fase? Wij denken graag met je mee en horen je persoonlijke wensen graag. Laten we er eens rustig over bomen.

 

Wij hebben de know how

van nes + plaisier heeft een goede relatie opgebouwd met ondernemers en HR-managers in jouw branche. Door onze persoonlijke aanpak kennen wij ze door en door. Of het nu gaat om uitzendwerk of detachering, om productiewerk of werk op hbo-niveau: We weten precies waar jij je thuis zult voelen. Omdat wij dichtbij het vuur zitten, horen wij als eerste waar een vacature ontstaat.

altijd een passende baan garantie
wij weten hoe belangrijk werkplezier is
wij kennen de bedrijven die bij jou passen
we weten wat er speelt in de branches
Geen passende vacature gevonden? Stel een Jobalert in
Stel jobalert in

Nieuwste vacatures

Account Manager

Regio Den Haag - Werkveld: Commercieel

Operator mechanisch

Regio Schiedam - Werkveld: Productie en Schoonmaak

Operator allround

Regio Schiedam - Werkveld: Productie en Schoonmaak
Samen op zoek naar jouw droombaan

Schrijf je direct in

van nes + plaisier helpt je op weg naar een betere carrière. Met een account kun je jouw cv uploaden zodat werkgevers je kunnen vinden. Je kunt een interessante vacature bewaren en je inschrijven voor de nieuwsbrieven.

Inschrijven

Zij gingen je voor

Pierre den Braber

Brood Bakker

Lees meer

Stefan Konijnenburg

Financieel medewerker

Lees meer

Jordy de Wit

Lasser

Lees meer

Maarten Romeijn

Calculator / Werkvoorbereider

Lees meer

Alexander de Bruijn

Vestigingsadministrateur

Lees meer