Wij zoeken een baan die bij jou past!

home / Ik zoek een baan

Jouw nieuwe baan,
makkelijk gevonden

Welkom bij van nes + plaisier, dé bemiddelaar naar een betere baan. Wij begrijpen als geen ander dat het vinden van een baan lastig kan zijn. Solliciteren is niemand zijn hobby, neemt veel tijd in beslag en het veroorzaakt de nodige stress en onzekerheid. Daarbij komt dat er vaak nog zoveel vragen zijn na het lezen van een gemiddelde vacaturetekst. Wij nemen alle onzekerheden zoveel mogelijk weg en maken het vinden van een baan zo makkelijk mogelijk.

 

Persoonlijk in gesprek

Voordat wij een match maken tussen jou en een van onze opdrachtgevers, willen we alles van je weten. Daarbij gaat het niet alleen om je ‘papieren’, maar ook om je persoonlijke ambitie en motivatie. Door persoonlijk met je in gesprek te gaan komen wij erachter wie de mens is achter het CV en weten we dus ook welke baan een match is voor jou!

 

Een voorsprong op de concurrentie

Wanneer we jou voorstellen bij één van onze opdrachtgevers sturen we niet enkel je CV door. Wij vertellen wie jij bent en waarom jij geschikt bent voor de vacature en past binnen de organisatie. Daarnaast kennen wij onze opdrachtgevers goed en geven we jou waardevolle informatie over het bedrijf die een directe sollicitant niet heeft.

 

Altijd een passende baangarantie

Of jij nu op zoek bent naar tijdelijk werk, een vaste baan, fulltime of parttime aan de slag wil. Van nes + plaisier vindt een baan die aan jouw wensen voldoet. Met gemiddeld meer dan 300 openstaande vacatures is de kans groot dat wij jou gaan helpen aan een betere baan. Daarnaast hebben we in de afgelopen 10 jaar goede relaties opgebouwd met ondernemers en HR-managers in jouw branche. Omdat we dicht bij het vuur zitten, horen wij als eerste waar een vacature ontstaat. En daardoor jij dus ook!

Bekijk alle vacatures

De voordelen op een rijtje

altijd een passende baan garantie
wij weten hoe belangrijk werkplezier is
wij kennen de bedrijven die bij jou passen
we weten wat er speelt in de branches
Geen passende vacature gevonden? Stel een Jobalert in
Stel jobalert in

Nieuwste vacatures

Reachtruckchauffeur

Regio Ridderkerk -

Servicemonteur binnendienst

Regio Barendrecht - Werkveld: Monteurs

Hef- en Reachtruckchauffeur

Regio Moerdijk - Werkveld: Heftruckchauffeurs
Samen op zoek naar jouw droombaan

Zij gingen je voor

Leonardo Guspini

Productiemedewerker bakkerij

Lees meer

Pierre den Braber

Brood Bakker

Lees meer

Stefan Konijnenburg

Financieel medewerker

Lees meer

Jordy de Wit

Lasser

Lees meer

Maarten Romeijn

Calculator / Werkvoorbereider

Lees meer

Alexander de Bruijn

Vestigingsadministrateur

Lees meer