Talent in de financiële sector

Wij koppelen ze aan jouw bedrijf

 

Bij van nes + plaisier weten wij hoe belangrijk een goede en betrouwbare personeelsbezetting is. Ook op de finance afdeling is een goede en betrouwbare personeelsbezetting cruciaal. Sinds onze oprichting helpt van nes + plaisier diverse bedrijven in het vinden van professionals in dit vakgebied. Of het nu detachering, uitzenden of werving en selectie is, wij bieden het allemaal aan. Kom snel met ons in contact en vind jouw nieuwe finance collega via van nes + plaisier!

Vind finance personeel

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit in mensen, in service, in alles. Daar staan wij voor.

Wij kennen de markt

Wij kennen de finance markt van A tot Z, en weten hoe je de juiste vakmensen aan een vacature koppelt.

No cure no pay

Jij betaalt alleen als de medewerker daadwerkelijk aan de slag gaat.

Persoonlijk

Onze mensen willen de uitdagingen van jouw bedrijf begrijpen om zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Sterk in finance

In onze kernsectoren hebben wij een onovertroffen netwerk aan professionals. Finance is daar één van. In deze sector hebben wij een grote pool aan ambitieuze professionals met passie voor het vak.  Op zoek naar een ervaren accountant, een senior controller of toch een junior financieel administratief medewerker? Wij vinden de kandidaat die bij de vacature én het bedrijf past. Want wij geloven er niet in om in rap tempo CV’s te schuiven. Hoe beter de pool aan kandidaten, hoe groter de kans op een match. Wij geloven in die persoonlijke touch, met oog voor culturele fit. Dat alles doen wij met oog voor een persoonlijke aanpak. Want mensen halen het beste uit zichzelf in een bedrijf waar ze zich thuis voelen.

Contact

Onze bewezen werkwijze

Stap 1 van 6

Wij begrijpen je

Om de klantvraag te begrijpen is persoonlijk contact het startpunt. Wij zijn geen CV-schuivers die ongefilterd kandidaten naar een bedrijf toesturen.
Stap 2 van 6

Selecteren

Na een intensief wervingsproces maken we een selectie van profielen en kandidaten die passen bij het werk en het bedrijf.
Stap 3 van 6

Voorstel van kandidaten

Na een scherpe selectie leggen wij die kandidaten voor die een goede match zijn qua functievereisten maar ook culturele-match.
Stap 4 van 6

Gesprek met kandidaten

Jullie moeten dat goede gevoel hebben bij de kandidaat, niet wij. Na het gesprek bepaalt de klant of die match er uiteindelijk is.
Stap 5 van 6

Aan de slag!

Na een getekend contract zorgen wij er samen voor dat de medewerker zo snel mogelijk aan de slag kan.
Stap 6 van 6

Aftercare

Wij denken altijd mee, ook na de plaatsing. Wat is bijvoorbeeld jullie ideale bezetting op de financiële afdeling? Van nes + plaisier is een partner die continu meewerkt.

Wie zijn wij?

Jij wordt ontzorgt. Geen omkijken naar kwaliteit van medewerkers. Wij zijn structureel gericht op kwaliteit met als doel dat jij de medewerker uiteindelijk zelf in dienst wil nemen. Hoe we dat doen? van nes + plaisier is al ruim 11 jaar autoriteit binnen de finance branche. We gebruiken dat graag om jou te ontzorgen door risicobeperking en flexibiliteit.

Lees meer

Klaar voor een kennismaking?

Wij zijn geen partij die jou meteen bedelft onder de CV’s van mogelijke kandidaten. Een persoonlijke touch, en begrip over wat jouw personeelsuitdagingen zijn, daar begint het voor ons bij. Onze specialisten staan altijd klaar voor een goed gesprek. Neem contact in onderstaand formulier en wij bellen je terug om mee te denken over een personeelsoplossing die werkt voor jou!

  • We bellen je binnen 24 uur.
  • No cure, no pay.
  • Snelheid nodig? We zoeken direct.
Sander Deflers
Intercedent

Direct iemand spreken?

Vertel ons waar je geholpen mee bent. Onze finance specialisten zijn elke dag van 08.30 uur tot 17.30 uur te bereiken op telefoonnummer:

Bel 0180 - 82 02 29
telefoniste telefoniste

Bedrijven waar wij al mee samenwerken