Vakmensen in de logistieke sector

Altijd je bezetting op orde.

 

Bij van nes + plaisier weten wij hoe belangrijk een goede en betrouwbare personeelsbezetting is. Juist in de logistiek, de sector die geen seconde stilstaat. Sinds onze oprichting is de logistieke sector onze focus geweest. Wij hebben dan ook brede ervaring in het vinden van het juiste logistieke profiel in iedere gewenste arbeidsvorm.

Vind logistiek personeel

No cure no pay

Flexibiliteit betekent dat je alleen betaalt voor gemaakte uren.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit in mensen, in service, in alles. Daar staan wij voor.

Flexibiliteit

Toch last minute opschalen door die extra order? Wij regelen het.

Altijd in ontwikkeling

Heftruckcertificaat nodig? Geen zorgen, wij zorgen dat de medewerker op dag één goed van start kan gaan.

Sterk in logistiek

In onze kernsectoren hebben wij een onovertroffen netwerk aan professionals. Logistiek is daar één van. In deze sector hebben wij een grote pool aan ambitieuze professionals met passie voor het vak. Op zoek naar een junior logistieke planner, heftruckchauffeur of een doorgewinterde magazijnmedewerker? Wij hebben het profiel dat past bij de rol en het bedrijf. Want wij geloven niet in CV schuiven: het is niet hoe meer hoe beter, maar hoe beter hoe groter de kans op een match. Wij geloven in die persoonlijke touch, met oog voor culture fit. Dat alles doen wij met oog voor een persoonlijke aanpak. Want mensen halen het beste uit zichzelf in een bedrijf waar ze zich thuis voelen.

Contact

Onze bewezen werkwijze

Stap 1 van 6

Wij begrijpen je

Om de klantvraag te begrijpen is persoonlijk contact het startpunt. Wij zijn geen CV-schuivers die ongefilterd kandidaten naar een bedrijf toesturen.
Stap 2 van 6

Selecteren

Na een intensief wervingsproces maken we een selectie van profielen en kandidaten die passen bij het werk en het bedrijf.
Stap 3 van 6

Voorstel van kandidaten

Na een scherpe selectie leggen wij die kandidaten voor die een goede match zijn qua functievereisten maar ook culturele-match.
Stap 4 van 6

Gesprek met kandidaten

Jullie moeten dat goede gevoel hebben bij de kandidaat, niet wij. Na het gesprek bepaalt de klant of die match er uiteindelijk is.
Stap 5 van 6

Aan de slag!

Na een getekend contract zorgen wij er samen voor dat de medewerker zo snel mogelijk aan de slag kan.
Stap 6 van 6

Aftercare

Wij denken altijd mee, ook na de plaatsing. Wat is bijvoorbeeld jullie ideale bezetting? Van nes + plaisier is een partner die continu meewerkt.

Wie zijn wij?

Jij wordt ontzorgt. Geen omkijken naar kwaliteit van medewerkers. Wij zijn structureel gericht op kwaliteit met als doel dat jij de medewerker uiteindelijk zelf in dienst wil nemen. Hoe we dat doen? van nes + plaisier is al ruim 11 jaar autoriteit binnen de logistieke branche. We gebruiken dat graag om jou te ontzorgen door risicobeperking en flexibiliteit.

Lees meer

Klaar voor een kennismaking?

Wij zijn geen partij die jou meteen bedelft onder de CV’s van mogelijke kandidaten. Een persoonlijke touch, en begrip over wat jouw personeelsuitdagingen zijn, daar begint het voor ons bij. Onze specialisten staan altijd klaar voor een goed gesprek. Neem contact in onderstaand formulier en wij bellen je terug om mee te denken over een personeelsoplossing die werkt voor jou! Of bel Jan Hendrik op 06 38 24 76 74.

  • We bellen je binnen 24 uur.
  • No cure, no pay.
  • Snelheid nodig? We zoeken direct.
Jan Hendrik Vlot
Business Unit Manager

Direct iemand spreken?

Vertel ons waar je geholpen mee bent. Onze logistieke specialisten zijn elke dag van 08.30 uur tot 17.30 uur te bereiken op telefoonnummer:

Bel 0180 - 82 08 23
telefoniste telefoniste

Bedrijven waar wij al mee samenwerken