Operators

Van onschatbare waarde voor het productieproces.

Bij van nes + plaisier weten wij hoe belangrijk een goede personeelsbezetting is in het productieproces. En operators spelen een cruciale rol in het succesvol houden van dat proces. De waarde van een goede operator is onschatbaar. Van onderhoud van machines, klein onderhoud tot controle van het volledige productieproces, zonder operator stokt het proces. Op deze sleutelrol wil je kwaliteit in je organisatie. Van nes + plaisier helpt je daarbij. Wij hebben een groot netwerk aan geschikte operators in de regio West Nederland die klaar staan voor een volgende carrière stap bij jouw bedrijf.

Vind operators

No cure no pay

Flexibiliteit betekent dat je alleen betaalt voor gemaakte uren.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit in mensen, in service, in alles. Daar staan wij voor.

Wij kennen de markt

Wij kennen de markt van A tot Z, en weten hoe je operators aan de vacature koppelt.

Persoonlijk

Ons ‘operator duo’ binnen van nes + plaisier zijn Steven en Derrek. Zij ademen de operatormarkt. Kom met ze in contact!

Waar ben je naar opzoek?

 

Wij hebben een onovertroffen netwerk aan operators in West-Nederland.  Ongeacht of je operators zoekt in de chemie, de techniek of in de food, bij van nes + plaisier hebben wij de specialisten in huis. Zoek je een operator multivac, benier, lijn operator of juist procesoperator? Onze ervaring leert ons ook dat een geschikt operator CV nog niet altijd een goede match betekent. Wij geloven in de persoonlijke aanpak, zowel met de kandidaat als jou als opdrachtgever. Mensen halen het beste uit zichzelf in een bedrijf waar ze zich thuis voelen. Wij luisteren naar jou wat betreft harde functie-eisen, maar denken ook mee qua culture match.

Neem contact op

Onze bewezen werkwijze

Stap 1 van 6

Wij begrijpen je

Om de klantvraag te begrijpen is persoonlijk contact het startpunt. Wij zijn geen CV-schuivers die ongefilterd kandidaten naar een bedrijf toesturen.
Stap 2 van 6

Selecteren

Na een intensief wervingsproces maken we een selectie van operators die passen bij het werk en het bedrijf.
Stap 3 van 6

Voorstel van kandidaten

Na een scherpe selectie leggen wij die kandidaten voor die een goede match zijn qua functievereisten maar ook culturele-match.
Stap 4 van 6

Gesprek met kandidaten

Jullie moeten dat goede gevoel hebben bij de kandidaat, niet wij. Na het gesprek bepaalt de klant of die match er uiteindelijk is.
Stap 5 van 6

Aan de slag!

Na een getekend contract zorgen wij er samen voor dat de medewerker zo snel mogelijk aan de slag kan.
Stap 6 van 6

Aftercare

Wij denken altijd mee, ook na de plaatsing. Wat is de ideale bezetting? Van nes + plaisier is een partner die continu meewerkt.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie .

Contact

Wie zijn wij?

Jij wordt ontzorgt. Geen omkijken naar kwaliteit van medewerkers. Wij zijn structureel gericht op kwaliteit met als doel dat jij de medewerker  uiteindelijk zelf in dienst neemt. Hoe we dat doen? van nes + plaisier is al ruim 11 jaar autoriteit binnen de productie branche. We gebruiken dat graag om jou te ontzorgen door risicobeperking en flexibiliteit.

Lees meer

Klaar voor een kennismaking?

Wij zijn geen partij die jou meteen bedelft onder de CV’s van kandidaten in de operatormarkt. Onze ervaring leert dat deze aanpak vaak averechts werkt. Een persoonlijke touch, en begrip over wat jouw uitdagingen zijn, daar begint het voor ons bij. Onze specialisten staan altijd klaar voor een goed gesprek. Wil je direct contact? Bel Steven op 06 82170819 of Derrek op 06 10033945.

Of neem contact op via het formulier en wij denken mee met je over een personeelsoplossing die werkt voor jou! 

  • We bellen je binnen 24 uur.
  • No cure, no pay.
  • Snelheid nodig? We zoeken direct.
We helpen je graag aan de juiste operator.
Steven Koorevaar & Derrek Schorel
Consultants operator unit

Direct iemand spreken?

Vertel ons waar je geholpen mee bent.  Onze operator specialisten Derrek en Steven zijn elke dag bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer:

Bel 0180 - 82 08 24
telefoniste telefoniste

Bedrijven waar wij al mee samenwerken