Vaklui in de bouw

Wij koppelen ze aan jouw bedrijf.

onze specialiteit.

Bij van nes + plaisier weten wij hoe belangrijk een goede en betrouwbare personeelsbezetting is. Als dat voor één sector in het bijzonder geldt is dat wel de bouw. Goed volk op de bouwplaats betekent kwaliteit in het afronden van een project. Sinds onze oprichting helpt van nes en plaisier bouwbedrijven in het vinden van vaklui in dit vakgebied. Van senior bouwvakkers, tot uitvoerders, wij plaatsen vaklui in de bouw waar je op kunt bouwen. Of het nu op uitzendbasis is, werving en selectie of als vaste kracht, wij denken altijd met je mee om de uitdaging het hoofd te bieden. Kom snel met ons in contact en vind jouw nieuwe collega’s via van nes + plaisier!

Vind personeel

No cure no pay

Jij betaalt pas wanneer de medewerker begint.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit in mensen, in service, in alles. Daar staan wij voor.

Wij kennen de bouwsector

Wij kennen de bouwsector van A tot Z, weten wanneer talent vrijkomt elders en of hij/zij past bij jouw bedrijf.

Volledig ontzorgd

Van plaatsing, ziekterisico, tijdsregistratie tot aftercare, wij regelen het van A tot Z.

Sterk in de bouw

In onze kernsectoren hebben wij een onovertroffen netwerk aan professionals. De bouw is daar één van. In deze sector kennen wij een grote groep van ambitieuze vaklui met passie voor de bouw.  Op zoek naar een ervaren voorman, een senior uitvoerder of toch een junior werkvoorbereider? Wij hebben bij iedere rol het profiel dat past bij de vacature. En dat past bij jou als bedrijf. Want wij geloven niet om in rap tempo CV’s te schuiven. Wij geloven in die match op persoonlijk niveau, want uiteindelijk moet je op elkaar vertrouwen op de bouwplaats. Van nes + plaisier staat bekend voor onze persoonlijke aanpak. Want mensen halen het beste uit zichzelf in een bedrijf waar ze zich thuis voelen. 

Contact

Onze bewezen werkwijze

Stap 1 van 6

Wij begrijpen je

Om de klantvraag te begrijpen is persoonlijk contact het startpunt. Wij zijn geen CV-schuivers die ongefilterd kandidaten naar een bedrijf toesturen.
Stap 2 van 6

Selecteren

Na een intensief wervingsproces maken we een selectie van profielen en kandidaten die passen bij het werk en het bedrijf.
Stap 3 van 6

Voorstel van kandidaten

Na een scherpe selectie leggen wij die kandidaten voor die een goede match zijn qua functievereisten maar ook culturele-match.
Stap 4 van 6

Gesprek met kandidaten

Jullie moeten dat goede gevoel hebben bij de kandidaat, niet wij. Na het gesprek bepaalt de klant of die match er uiteindelijk is.
Stap 5 van 6

Aan de slag!

Na een getekend contract zorgen wij er samen voor dat de medewerker zo snel mogelijk aan de slag kan.
Stap 6 van 6

Aftercare

Wij denken altijd mee, ook na de plaatsing. Wat is de ideale bezetting in de fabriek? Van nes + plaisier is een partner die continu meewerkt.

Wie zijn wij?

Jij wordt ontzorgt. Geen omkijken naar kwaliteit van medewerkers. Wij zijn structureel gericht op kwaliteit met als doel dat jij de medewerker  uiteindelijk zelf in dienst neemt. Hoe we dat doen? van nes + plaisier is al ruim 11 jaar autoriteit binnen de bouw branche. We gebruiken dat graag om jou te ontzorgen door risicobeperking en flexibiliteit.

Lees meer

Klaar voor een kennismaking?

Wij zijn geen partij die jou meteen bedelft onder de CV’s van mogelijke kandidaten. Een persoonlijke touch, en begrip over wat jouw personeelsuitdagingen zijn, daar begint het voor ons bij. Onze specialisten staan altijd klaar voor een goed gesprek. Neem contact via het formulier en wij bellen je terug om mee te denken over een personeelsoplossing die werkt voor jou!

  • We bellen je binnen 24 uur.
  • No cure, no pay.
  • Snelheid nodig? We zoeken direct.
Duncan van Bruchem
Consultant

Direct iemand spreken?

Vertel ons waar je geholpen mee bent. Onze productie specialisten zijn elke dag van 08.30 uur tot 17.30 uur te bereiken op telefoonnummer:

Bel 0180 - 82 08 21
telefoniste telefoniste

Bedrijven waar wij al mee samenwerken