Hoppa… Stap over en ontvang 500 euro

Bent u een monteur en staat u open voor een nieuwe baan? Dan nodigen wij u van harte uit om met ons in gesprek te gaan over de vele mogelijkheden die wij hebben te bieden in uw vakgebied. Op onze website treft u een deel van deze mogelijkheden aan, echter zijn wij voor een aantal klanten structureel op zoek naar goede technici. Wij zoeken zowel E als W monteurs, van aankomend tot leidinggevend, van dagdienst tot ploegendienst, van Amsterdam – Rotterdam en van Den Haag – Arnhem. Mocht u meer informatie wensen over onze dienstverleningsvormen voor technici, klik dan hier.

Aangezien wij ons ervan bewust zijn dat verwisselen van baan ‘onzekerheden’ met zich mee neemt, willen wij u vast een zekerheid in het vooruitzicht stellen.
Mochten wij u kunnen bemiddelen bij één van onze opdrachtgevers, ontvangt u van ons een bedrag van €500,00 netto, indien u langer dan 3 maanden via ons heeft gewerkt, of na het verstrijken van uw proeftijd indien u direct in dienst getreden bent. Tevens  geldt deze actie indien u een monteur bij ons aanbrengt die wij vervolgens langer dan 3 maanden bemiddelen.

Voorwaarden:

– U bent een monteur, of komt op basis van uw CV in aanmerking voor de functie van monteur

– U stuurt uw reactie met CV naar lvhoorne@vannesenplaisier.nl  onder vermelding van overstapactie, of u reageert op één van onze vacatures, waarbij u in het opmerkingenveld ‘overstapactie’ noteert

– Indien u reeds in behandeling bent, of als werkzoekende bekend bent bij van nes + plaisier personeelsdiensten, komt u niet in aanmerking voor deze actie

 

Bekijk de vacatures