Payrolling loont

home / Payrolling loont

Geen focusverlies door payrolling

Als groeiend bedrijf ben je vooral bezig met je core business. De kwaliteit van je product of dienst ben je continu aan het verbeteren. Daarnaast wil je de verwachtingen van je klanten overtreffen.

 

Veilige keuze

Toch zijn je mensen je belangrijkste kapitaal. Die laat je niet zomaar over aan de eerste de beste. van nes + plaisier weet alles over de verplichtingen, lasten, risico’s die erbij komen kijken. Payrolling door van nes + plaisier is dus een veilige keuze als je team flexibel en je organisatie schaalbaar moet blijven.

 

Laag risico

Payrolling is vaak een slimme zet. Juridisch en administratief nemen wij de rol van werkgever over, terwijl de medewerkers daar niets van merken. Het principe is eenvoudig. Voor een vast bedrag per uur regelt van nes + plaisier alles. Dus ook het risico op ziekteverzuim zijn bij het tarief inbegrepen.

Omdat wij je graag ontzorgen kun je al je personeel bij ons op de payroll zetten. Zowel de mensen die je zelf hebt geworven als de kandidaten die door ons worden aangebracht, regelen we graag. Meer weten over deze service?

‘We zorgden al voor 429 gevulde technische vacatures’
Walter Plaisier, T: 0180-820 229

Testimonials

“Het aanleveren van de gewerkte uren is voor mij  ideaal. Via een internetportal ontvang ik de gewerkte uren van mijn winkelmedewerksters, die zij zelf invullen.”

Financial Media, zakelijke dienstverlening

Doordat wij als organisatie in 2013 zijn begonnen met onze dienstverlening, is transparantie in onze kosten enorm belangrijk. Hierdoor hebben wij besloten om onze medewerker via een payrolling constructie in te zetten, waardoor wij ons puur kunnen focussen op onze eigen werkprocessen. Tegelijkertijd weten wij dat de juridische en financiële kant van onze werknemers goed behartigd worden door onze payroll partner, van nes + plaisier.

Het inrichten van de samenwerking verliep snel en efficiënt. Door een tijdsregistratie systeem te koppelen aan een internetportal, hebben wij realtime zicht op de gewerkte tijden en worden deze uren aan het einde van de week met één druk op de knop ingeladen in het salarissysteem van van nes + plaisier. Door deze digitale manier van werken is de foutgevoeligheid van de loonadministratie tot een minimum beperkt en kost het mij als ondernemer vrijwel geen tijd.

Ik ervaar deze dienstverlening als een zeer belangrijke versterking van mijn organisatie

Stocklots United, detailhandel

In 2012 zijn wij begonnen met winkels volgens een outlet formule. Hierbij is het van groot belang om flexibel te blijven in de gehele bedrijfsvoering. Door de constructie payrolling toe te passen, is het voor ons mogelijk om direct te schakelen bij teruglopende bezoekersaantallen. Ook is het voor ons zeer gemakkelijk om de werkelijk gemaakte kosten per week af te zetten ten opzichte van onze gedraaide omzet/marge, waardoor ik wekelijks weet wat het echte rendement is.

Het aanleveren van de gewerkte uren is voor mij  ideaal. Via een internetportal ontvang ik de gewerkte uren van mijn winkelmedewerksters, die zij zelf invullen. Door eenvoudig de uren ‘aan te vinken’ accordeer ik deze uren en worden mijn medewerkers wekelijks verloond.

Ribouw, bouwnijverheid

Sinds 2010 maak ik gebruik van de payroll diensverlening van van nes + plaisier. Op veel bouwprojecten maak ik gebruik van een vaste bouwhulp die ik uit mijn eigen kenniskring al geruime tijd ken. Door de payrollconstructie, ben ik er zeker van dat hij zowel  verzekeringstechnisch als arbeidsjuridisch correct bij mij werkt. Tevens is dit voor mij financieel veel interessantere constructie dan het inlenen van een ZZP’er.

Het aanleveren van uren is voor mij zeer gemakkelijk. Met mijn medewerker heb ik de afspraak dat hij zijn uren per email doorgeeft aan van nes + plaisier met mij in de CC. Hierdoor heb ik geen omkijken naar het doorgeven van de uren, en kan ik deze toch controleren.

Wolter & Dros, Installatietechniek

Sinds de zomer van 2010 maken wij gebruik van de dienstverlening van van nes + plaisier, voor hoofdzakelijk het verlonen en factureren van de inzet van vakantiekrachten.  Door slechte ervaringen in het verleden, is het voornaamste aspect dat wij belangrijk achten voor onze payrollpartner het juist uitbetalen van onze vakantiemedewerkers. Juist omdat dit vaak familie is van eigen medewerkers, is dit namelijk nog eens extra merkbaar op de werkvloer.

Van nes + plaisier heeft in de laatste 4 jaar laten zien dat zij meer zijn dan alleen een salarisverwerkende partij. Zij hebben een actieve rol in het informeren van onze vakantiekrachten (voor wie het vaak hun eerste betaalde baantje is) en helpen hen om hun uren op een juiste manier aan te leveren. Onze voorkeur gaat uit naar een systeem van werkbriefjes, die wij fysiek ondertekenen, zodat wij altijd een kopie in ons bezit hebben. Deze briefjes versturen wij per fax aan van nes  + plaisier, waarna deze uren worden verloond en gefactureerd.

Tevens is de facturatie helder en correct. Aangezien wij met verschillende kostenplaatsen en locaties werken, moet dit individueel gefactureerd worden. Dit is altijd naar volle tevredenheid gebeurd.

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij van nes + plaisier

Als onze persoonlijke aanpak jou aanspreekt, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Wie weet werken straks samen in ons mooie team!

Vacatures bekijken

Altijd een passende baangarantie

Wij weten hoe belangrijk werkplezier is

Ons gezicht is voor veel werkgevers vertrouwd

We weten wat er speelt in de branches