van nes + plaisier + techniek vacatures

Van nes + plaisier, bemiddelaars in techniek

Hartelijk dank voor uw interesse in onze techniek vacatures. Sinds 2010 hebben wij technici kunnen bemiddelen in de verschillende technische vakgebieden die wij voor onze klanten bemiddelen. Ook vandaag de dag bemiddelen wij nog in verschillende functies als; Servicemonteurs, elektromonteurs, onderhoudsmonteurs en storingsmonteurs. Binnen dit vakgebied hebben wij constant vacatures open staan.

Binnen onze bemiddeling is er één algemene noemer te vinden. Zowel de kandidaat als onze opdrachtgever heeft zeggenschap in de bemiddelingsvorm:

Werving & Selectie
Sinds onze start zijn er 27 service- en onderhoudsmonteurs bemiddeld op basis van de dienstverlening Werving & Selectie. De kandidaat treedt direct in dienst van onze opdrachtgever, en tekent een reguliere (tijdelijke) arbeidsovereenkomst bij de opdrachtgever.

Detachering
43 service- en onderhoudsmonteurs zijn er op basis van detachering gestart bij onze opdrachtgevers. De kandidaat tekent een reguliere arbeidsovereenkomst bij van nes + plaisier, waarna wij betrokken blijven bij de ontwikkeling van de werknemer, en de begeleiding van de opdrachtgever. De intentie van onze detacheringovereenkomsten is uiteindelijk een dienstverband bij onze opdrachtgever.

Onze focus ligt voornamelijk in de voedingsmiddelenindustrie. Echter door onze steeds breder wordende naam op het gebied van techniek, worden wij steeds vaker ingeschakeld door bedrijven uit andere branches met de vraag naar (hoogwaardige) technische specialisten.

Technische service- & onderhoudsmonteurs vacatures

Van nes + plaisier heeft een continue aanbod technische vacatures in diverse regio’s en diverse technische vakgebieden.
Benieuwd welke actuele vacatures wij momenteel hebben open staan op het gebied van techniek?

Naast onze actuele vacatures hebben wij wellicht ook mogelijkheden die toekomstig zullen gaan spelen bij onze klanten

Uiteraard zijn wij ook graag bereid om in een (vertrouwelijk) gesprek, bij ons op kantoor of telefonisch, onze mogelijkheden te bespreken die wij specifiek denken te hebben voor uw profiel.

U kunt dan contact opnemen met één van onze food recruiters.