MONTEUR VACATURES

Op zoek naar een betere baan als monteur? Of je nu zoekt in de richting van elektromonteur, werktuigbouwkundig monteur, monteur technische dienst, mechanisch monteur, hydrauliek monteur, storing- en onderhoudsmonteur of als monteur mechatronica, op een vaste locatie of in de service, wij spreken dezelfde taal. Wij hebben altijd een monteur vacature die bij jou past. Of je nu al jarenlang ervaring hebt of nog net start, wij hebben altijd een monteur vacature beschikbaar die past bij jouw niveau en ambities.

Wij zorgen voor die vaste baan, een uitdagende functie met een afwisselend takenpakket. Solliciteer direct voor jouw nieuwe uitdaging als monteur.

Betere monteur banen voor jou bij van nes + plaisier

Als jij op zoek bent naar die monteur baan maken wij de overstap voor jou zo gemakkelijk mogelijk. Door één sollicitatie te sturen, kijken wij voor jou welke monteur vacature het beste bij je past. Als je via van nes + plaisier solliciteert op een monteur baan wordt je gekoppeld aan één vaste contactpersoon die graag voor je klaarstaat. Heb je vragen? Dan mag je altijd bellen, mailen of appen. 

Door jou persoonlijk te leren kennen, weten wij goed te bepalen welke opdrachtgever écht bij jou past: niet alleen de inhoud van de monteur vacature zelf, maar ook de cultuur binnen de organisatie en het team waarin jij terecht komt. Wij zorgen dat jij je thuis voelt!

Heb jij recent je mbo opleiding afgerond? Of al ruime ervaring als monteur met preventief onderhoud, technische installaties of het oplossen van storingen? Wij zorgen dat jij gaat werken als monteur binnen de techniek op het door jou gewenste niveau.

Werken als monteur bij de gaafste bedrijven

Monteurs werken vanuit een bepaalde passie voor hun werk. Jij doet wat je echt ambieert en wilt hierin doorgroeien. Je zoekt afwisselend werk. Bij onze opdrachtgevers zit je hiervoor perfect op je plek. Wanneer je werkt binnen de techniek werk je natuurlijk graag met collega's die net zo hard werken als jij. Wij zorgen ervoor dat jij in een team terecht komt waar je echt mee kunt levelen. 

Altijd vacatures als monteur voor jou in de buurt

Ver reizen is nergens voor nodig. Vinden wij. Wij begrijpen hoe fijn het is als je een vacature als monteur treft, dichtbij huis. Bij van nes + plaisier denken wij graag met je mee voor een zo kort mogelijke reistijd. Doordat wij landelijk werken hebben wij altijd vacatures als monteur bij jou in de buurt. Dus, of jij nu wil werken in Den Haag, Den Bosch of Rotterdam, wij zorgen ervoor dat we die monteur vacature vinden bij jou in de buurt.

De sollicitatieprocedure

Spreekt één van onze monteur vacatures je aan? Schroom dan niet te solliciteren. Gemiddeld hebben sollicitanten bij ons binnen 3 weken een nieuwe baan.

1. Vul het formulier in en upload eventueel je CV. 2. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op, afspraak is afspraak! 3. Is er een match met de vacature? Tijd voor een kennismaking bij ons op kantoor. 4. Nog steeds enthousiast? Wij stellen je voor aan onze opdrachtgever. 5. Je mag op gesprek bij de opdrachtgever. 6. Gefeliciteerd, je bent aangenomen! Een aanbieding volgt. 7. Aan de slag!

Bij van nes + plaisier kijken we altijd verder dan één vacature. Kom jij in aanmerking voor meerdere functies? Dan bespreken we deze met je. Zo vergroten we de kans op jouw nieuwe baan. Bij ons geen valse beloftes!

Bekijk snel onze monteur jobs

Getriggerd? En, benieuwd welke  jobs als monteur wij voor jou beschikbaar hebben? Scrol dan naar beneden en vind de monteur vacature die bij je past. Wellicht start jij binnenkort met een nieuwe monteur job!

Sorteer op:

Filters

Regio

Ervaring

8vacatures gevonden

Elektromonteur

Aanmelden tot en met: 24 nov 2023

Als elektromonteur voer jij montage- en onderhoudswerkzaamheden uit aan elektrotechnische installaties en besturingsinstallaties bij klanten op locatie. Het betreft een fulltime functie in dagdienst met een salaris oplopend tot €3980 bruto per maand.

Storingsmonteur

Aanmelden tot en met: 26 okt 2023

Heb jij een sterke affiniteit met de voedingssector en woon je in de buurt van Zaandam? Misschien is de functie Storingsmonteur wel wat voor jou! Deze functie biedt jou de gelegenheid om ons team te komen versterken en gezamenlijk te werken aan gezamenlijke doelstellingen. De werkuren omvatten een drie ploegendienst en er bestaat tevens de kans om je verder te ontwikkelen middels praktijkgerichte leermogelijkheden. Je komt te werken in een moderne productieomgeving. 

Inbouwspecialist

Aanmelden tot en met: 2 okt 2023

Voor onze opdrachtgever in Ede zijn wij op zoek naar een inbouwspecialist. Als inbouwspecialist ga je werken bij een bedrijf die elektronische systemen installeert in auto’s op locatie bij de klant. Het salaris ligt tussen de €2250 en de €3000 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring.

Servicemonteur

Aanmelden tot en met: 24 nov 2023

Kom werken als servicemonteur bij dé toonaangevende organisatie op het gebied van energietechniek. Als servicemonteur ga jij zelfstandig op pad en ben je verantwoordelijk voor de revisie en reparatie van elektrische generatoren en motoren bij de klant.

Installatiemonteur woningbouw

Aanmelden tot en met: 13 nov 2023

Als installatiemonteur in Veenendaal ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor installatiewerkzaamheden bij woningbouwprojecten. Het gaat om een fulltime functie voor de lange termijn, met een startsalaris tot €3.500 bruto. Het is ook mogelijk om hier het vak van installatiemonteur te leren.

Medewerker revisie

Aanmelden tot en met: 6 okt 2023

Als medewerker revisie maakt jij ingeleverde automaten weer als nieuw. Dit doe je bij onze opdrachtgever die al ruim 60 jaar gespecialiseerd is in verkoopautomaten. Je werkt tussen 07:00 uur en 17:00 uur met een salaris dat kan oplopen tot €2.700,00 bruto per maand.

Medewerker technische dienst

Aanmelden tot en met: 6 okt 2023

Als medewerker technische dienst heb je een veelzijdige, zelfstandige functie waarbij je alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan de productie- en verpakkingslijnen. De functie van medewerker technische dienst is daardoor uitdagend en geen dag is hetzelfde. Het salaris ligt tussen de €2.800,- en €2.950,- bruto per maand, excl. toeslagen.

Service monteur installatie

Aanmelden tot en met: 6 okt 2023

Als servicemonteur installatie in Veenendaal ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud van werktuigkundige installaties. Het gaat om een fulltime functie voor de lange termijn, met een salaris tussen de €2500 en €3500 bruto per maand.

Filter & zoek