Accountmanager

Regio van nes + plaisier, Ede
Land Nederland
Werkweek Fulltime
home / Accountmanager

Als accountmanager bij van nes + plaisier word jij medeverantwoordelijk voor de verdere groei van onze nieuwe vestiging in Ede. Jij gaat je ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf, in een uitdagende en afwisselende functie. Je komt terecht in een team van 5 collega’s, waarbij jij als accountmanager van grote toegevoegde waarde zal zijn. Daarnaast zijn er volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Functieomschrijving

Aan jouw werkplek en ons kantoorpand, zal het niet ontbreken. Ons supergave kantoorpand in hartje centrum van Ede biedt een werkplek waar jij je optimaal kan focussen en werkzoekenden kan ontvangen. Het Nespresso apparaat voorziet jou en je gasten van koffie en te allen tijde ligt er vers fruit. Jouw werkdagen bij van nes + plaisier zijn zeer afwisselend en de arbeidsmarkt speelt hierbij een belangrijke rol. Zo zijn er dagen dat jij je hoofdzakelijk focust op het werven van kandidaten, en richt jij je op andere dagen op new business. Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het complete plaatje; van inschrijving tot het plaatsen van kandidaten bij werkgevers en het hoofzakelijk genereren van new business door acquisitie te plegen. In het tussenliggende traject voer jij sollicitatie gesprekken, schrijf jij vacatureteksten, maak jij offertes op en verzorg je de opvolging van klanten. Zodra jij een kandidaat aan een baan geholpen hebt, bewaak je de voortgang met gerichte aandacht aan zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Op andere dagen pleeg je acquisitie door vacatures en prospects na te bellen. Als visitekaartje van van nes + plaisier weet jij telefonisch alles over onze dienstverlening te vertellen en zorg jij er voor dat jij die zelfde week nog op bezoek kan voor een nadere kennismaking.

Kortom: de functie van accountmanager biedt een verantwoordelijk en afwisselende baan waarbij geen dag het zelfde is!

Je werkplek

Van nes + plaisier is opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel binnen diverse branches op verschillende niveaus. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ridderkerk waar we werken met 18 collega’s. In september 2020 hebben we een nieuwe vestiging in Ede geopend met een mix van 3 nieuwe en 2 bestaande collega’s. Van nes + plaisier is een platte organisatie waar humor en hard werken hand in hand gaan. In Ede focussen collega’s zich voornamelijk op uitbouwen van bestaande relaties en acquisitie van organisaties in meerdere branches.

Functie-eisen

Wij bieden

Een mooie stap in je carrière als accountmanager binnen de arbeidsbemiddeling in een professionele organisatie met heel veel kennis van personeel, arbeidsmarkt en wetgeving. Ook ga jij meehelpen aan het uitbouwen van de nieuwe vestiging in Ede. Binnen van nes + plaisier zijn volop groeimogelijkheden afhankelijk van jouw resultaten, ambities en capaciteiten.

Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

van nes + plaisier

Na de sollicitatie zal er allereerst een telefonische screening plaatsvinden. Bij een positieve uitkomst wordt er gevraagd om een online assessment in te vullen en word er een gesprek ingepland met jouw toekomstige leidinggevende en mede eigenaar Nanne van Nes. Is er een match? Er volgt een tweede gesprek met andere eigenaar Walter Plaisier. Nog steeds enthousiast? Dan volgt er een aanbieding om bij ons te komen werken!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de ‘solliciteren’ button. Voor vragen kan je contact opnemen met Babette Mathyi via bmathyi@vannesenplaisier.nl of via 0318 – 83 01 30. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.

Solliciteer direct

Vragen over deze vacature?
Bel Julia 0180-820829