Backoffice medewerker verloning

Regio van nes + plaisier, Ridderkerk
Land Nederland
Werkweek Fulltime
home / Backoffice medewerker verloning

Als Backoffice medewerker verloning bij van nes + plaisier heb jij een belangrijke rol binnen onze organisatie. Jij zorgt er namelijk voor dat onze medewerkers op tijd hun geld krijgen en onze klanten de juiste factuur ontvangen. Jij gaat je ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf, in een uitdagende en afwisselende functie. Het betreft een functie voor 36-40 uur vanuit Ridderkerk..

 

Functieomschrijving

Elke week hebben wij een verloningsronde op dinsdag, woensdag en donderdag. Op deze dagen verwerk je de binnengekomen uren. Door een fijn functionerend systeem zullen deze verloningen automatisch worden omgezet in facturen. Uiteraard check jij dit proces aangezien het jouw drive is om foutloos te werken. Naast deze urenverwerking ben je ook een belangrijke signaleerder van processen zoals bijvoorbeeld een einde contract signalering, cao wijzigingen en pensioenrecht signaleringen. Naast deze procestaken ben je ook het eerste aanspreekpunt van onze verzuimbegeleiders waarbij jij schakelt tussen onze zieken, de verzuimbegeleider en onze inleners. Aangezien elke klant een eigen werkwijze heeft, ben je goed in staat om de balans te bewaren in klantgerichtheid en efficiënt werken.

 

Je werkplek

Van nes + plaisier is opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel binnen diverse branches en op verschillende niveaus. We hebben een vestiging in Ridderkerk en in Ede. Als backoffice medewerker verloning kom je te werken op ons hoofdkantoor samen met 20 collega’s. Je komt terecht in een platte organisatie waar humor en hard werken hand in hand gaan. Je wordt zeer goed ingewerkt door jouw collega die deze rol al ruim 6 jaar vervult.

 

Wie zoeken wij?

 

Wij bieden:

EEen mooie stap in je carrière als backoffice medewerker verloning binnen de arbeidsbemiddeling in een professionele organisatie met heel veel kennis van personeel, arbeidsmarkt en wetgeving.

Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

 

van nes + plaisier

Na de sollicitatie zal er allereerst een telefonische screening plaatsvinden. Bij een positieve uitkomst wordt er gevraagd om een online assessment in te vullen en wordt er een gesprek ingepland bij ons op kantoor met één van de twee eigenaren. Is er een match? Er volgt een tweede gesprek met de andere eigenaar. Zijn jullie beide enthousiast? Dan volgt er een aanbieding om bij ons te komen werken!

 

Solliciteren?

Heb je een vraag voordat je wilt solliciteren? Geen probleem! Neem gerust telefonisch contact op met Veronica via 0180-820229 of mail haar vdekker@vannesenplaisier.nl. Direct solliciteren? Dat kan dat door te klikken op de ‘solliciteren’ button. Meer weten over werken bij van nes + plaisier? Bezoek onze ‘werken bij’ website.

 

Solliciteer direct

Vragen over deze vacature?
Bel Julia 0180-820829