Consultant arbeidsbemiddeling

Regio van nes + plaisier, Ede
Land Nederland
Werkweek Fulltime
home / werken bij van nes+plaisier / Consultant arbeidsbemiddeling

Als consultant arbeidsbemiddeling bij van nes + plaisier heb jij een groot aandeel in de groei van onze nieuwe vestiging in Ede die in 2020 wordt geopend. Jij krijgt de vrijheid om je eigen klantenbestand op te bouwen en kan je eigen tijden indelen. Je komt terecht in een (nu nog) klein team in een spiksplinternieuw kantoor, waarin je als consultant van grote toegevoegde waarde bent.

 

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Vandaag start jij je dag vanuit huis. Terwijl je ontbijt, check je je mailbox. Je hebt een email van een klant ontvangen, die aangeeft dat ze gaan afschalen. Twee van jouw kandidaten moeten stoppen. Je baalt, maar ziet vervolgens op LinkedIn dat een nieuw bedrijf soortgelijke kandidaten zoekt. Via Google vind je het telefoonnummer van de HR manager en je belt om te kijken of jouw kandidaten mogelijk interessant zijn. Je spreekt af om die middag nog langs te gaan bij het bedrijf om de kandidaten en financiële voorwaarden nader te bespreken.
Rond 11.00 uur kom je aan op kantoor omdat je een sollicitatiegesprek hebt met een teamleider. Je werkt dan ook direct alle gegevens uit, om hem vervolgens bij diverse klanten en prospects voor te stellen. Je luncht samen met je collega’s waarna je vertrekt naar de prospect die je in de ochtend had gesproken. Jij onderhandelt voor de best mogelijke financiële voorwaarden. Omdat de klant dichtbij jouw huis woont, werk je de offerte uit vanuit huis en stuur je deze op. De dag zit er weer op!

 

Je werkplek

Van nes + plaisier is opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel binnen diverse branches op verschillende niveaus. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ridderkerk waar we werken met 18 collega’s. In 2020 openen wij een nieuwe vestiging in Ede waar een heel nieuw team komt te werken. Van nes + plaisier is een platte organisatie waar humor, een goede werk/privé balans en hard werken hand in hand gaan. In Ede zal onze focus voornamelijk liggen op organisaties binnen de voedingsmiddelen en maak industrie.

 

Wij bieden:

Een mooie stap in je carrière als Consultant binnen de arbeidsbemiddeling in een professionele organisatie met heel veel kennis van personeel, arbeidsmarkt en wetgeving. Binnen van nes + plaisier zijn volop groeimogelijkheden afhankelijk van jouw resultaten, ambities en capaciteiten.

Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:
Salaris vanaf €2.750,- bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring, bij goed functioneren zijn er volop groeimogelijkheden in jouw salaris;
Prestatieafhankelijke bonusregeling; deze wordt per kwartaal vergoed;

 

Wie zoeken wij?

 

De procedure

Na de sollicitatie zal er allereerst een telefonische screening plaatsvinden. Bij een positieve uitkomst wordt er gevraagd om een online assessment in te vullen en wordt er een gesprek ingepland. Is er een match? Er volgt een tweede gesprek. Zijn jullie beide enthousiast? Dan volgt er een aanbieding om bij ons te komen werken!

Solliciteer direct

Vragen over deze vacature?
Bel Julia 0180-820829