Consultant arbeidsbemiddeling

Regio van nes + plaisier, Ridderkerk
Land Nederland
Werkweek Fulltime
home / Consultant arbeidsbemiddeling

Als consultant arbeidsbemiddeling bij van nes + plaisier ga jij je ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf, in een uitdagende en afwisselende functie. Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team waar jij als consultant bemiddelt bij een groot bestaand netwerk. Ook ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor uitbreiding van dit netwerk. De vacature consultant arbeidsbemiddeling is een fulltime functie.

Functieomschrijving

Je stapt ons kantoorpand in Ridderkerk binnen en start je dag met een sterke kop Nespresso. Ondertussen start je je computer op, behandel je de binnengekomen sollicitaties en check je je mailbox. Je hebt een mail van een klant ontvangen, die aangeeft dat ze gaan afschalen. Twee van jouw kandidaten moeten stoppen. Je baalt, maar ziet vervolgens op LinkedIn dat een nieuw bedrijf soortgelijke kandidaten zoekt. Via Google vind je het telefoonnummer van de HR manager en je belt om te kijken of jouw kandidaten mogelijk interessant zijn. Je mag morgen langs bij het bedrijf om de kandidaten en financiële voorwaarden nader te bespreken. Later in de ochtend voer je een sollicitatiegesprek met een projectmanager. Na het gesprek ben je erg enthousiast. Je werkt dan ook direct alle gegevens uit, om hem vervolgens bij diverse klanten en prospects voor te stellen.

Vandaag heb je boodschappen voor een tosti besteld. Je luncht samen met je collega’s in de keuken. Na de lunch zit je samen met je unit collega’s om diverse CV’s te bespreken. Jij weet te vertellen wat belangrijk is en helpt je collega’s een selectie te maken die zij vervolgens kunnen gaan bellen. De samenwerking wordt voortgezet.

Je werkplek

Van nes + plaisier is opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel binnen diverse branches en op verschillende niveaus. We werken met 18 collega’s vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Van nes + plaisier is een platte organisatie waar humor en hard werken hand in hand gaan. De organisatie is opgedeeld in verschillende businessunits, met ieder zijn eigen specialisatie:

Graag gaan we samen met jou in gesprek om er achter te komen binnen welke unit jij van meeste toegevoegde waarde kan zijn!

Functie-eisen

Wij bieden

Een mooie stap in je carrière als Consultant binnen de arbeidsbemiddeling in een professionele organisatie met heel veel kennis van personeel, arbeidsmarkt en wetgeving. Binnen van nes + plaisier zijn volop groeimogelijkheden afhankelijk van jouw resultaten, ambities en capaciteiten.

Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

van nes + plaisier

Na de sollicitatie zal er allereerst een telefonische screening plaatsvinden. Bij een positieve uitkomst wordt er gevraagd om een online assessment in te vullen en wordt er een gesprek ingepland bij ons op kantoor met één van de twee eigenaren. Is er een match? Er volgt een tweede gesprek met de andere eigenaar. Zijn jullie beide enthousiast? Dan volgt er een aanbieding om bij ons te komen werken!

Solliciteren?

Heb je een vraag voordat je wilt solliciteren? Geen probleem! Neem gerust telefonisch contact op met Julia via 0180-820822 of mail haar jdknegt@vannesenplaisier.nl. Direct solliciteren? Dat kan dat door te klikken op de ‘solliciteren’ button. Meer weten over werken bij van nes + plaisier? Bezoek onze ‘werken bij’ website.

Solliciteer direct

Vragen over deze vacature?
Bel Julia 0180-820829