Consultant techniek, industrie & bouw

Regio van nes + plaisier, Ridderkerk
Land Nederland
Werkweek Fulltime
home / werken bij van nes+plaisier / Consultant techniek, industrie & bouw

Wil jij je ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf, een modern kantoor, een gemotiveerd team, en zoek jij een uitdagende functie? Wij zoeken een collega consultant voor de unit techniek, industrie & bouw! Als consultant bemiddel je bij een (groot) bestaand netwerk en ben je zelfstandig verantwoordelijk voor uitbreiding van dit netwerk.

Hoe ziet je dag er (mogelijk) uit?

Je stapt ons kantoorpand in Ridderkerk binnen en start je dag met een sterke kop Nespresso. Ondertussen start je je computer op, behandel je de binnengekomen sollicitaties en check je je mailbox. Je hebt een mail van een klant ontvangen, die aangeeft dat ze helaas gaan afschalen. Twee van jouw dakdekkers moeten stoppen. Je baalt, maar ziet vervolgens op LinkedIn dat een nieuw bedrijf soortgelijke kandidaten zoekt. Via Google vind je het telefoonnummer van de HR manager en je belt om te kijken of jouw kandidaten mogelijk interessant zijn. Je mag morgen langs bij het bedrijf om de kandidaten en financiële voorwaarden nader te bespreken. Om 10.30 uur voer je een sollicitatiegesprek met een projectmanager. Na het gesprek ben je erg enthousiast. Je werkt dan ook direct alle gegevens uit, om hem vervolgens bij diverse klanten en prospects voor te stellen.

Rond 12.30 uur ga je lunchen. Vandaag heb je boodschappen voor een tosti besteld. Na de lunch zit je samen met je unit collega’s om CV’s voor de functie van elektromonteur te bespreken. Jij weet te vertellen wat belangrijk is en helpt je collega’s een selectie te maken die zij vervolgens kunnen gaan bellen. Je ziet dat je een aantal interne voorstellen in je mailbox hebt. Jij stuurt de voorstellen door naar de klant waarvan jij de contactpersoon bent. In het systeem zie je een melding. Vanmiddag gaat jouw kandidaat op gesprek voor de functie van werkvoorbereider. Je helpt hem met de voorbereiding en zorgt dat hij zo goed mogelijk het gesprek in gaat. Aan het einde van de dag bezoek je een klant voor een einde proeftijd gesprek van één van jouw kandidaten. Het gaat goed, dus de samenwerking wordt voortgezet. Tot slot werk jij een kort verslag hiervan uit.

Wie zoeken wij?

 

Wij bieden :

Een mooie stap in je carrière binnen een professionele organisatie met heel veel kennis van personeel, arbeidsmarkt en wetgeving. Binnen van nes + plaisier zijn volop groeimogelijkheden afhankelijk van jouw resultaten, ambities en capaciteiten. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

 

Meer weten over bij werken bij van nes + plaisier? Kijk op onze werken bij pagina!

Solliciteer direct

Vragen over deze vacature?
Bel Julia 0180-820822