Consultant

Regio van nes + plaisier, Ridderkerk
Land Nederland
Werkweek Fulltime
home / werken bij van nes+plaisier / Consultant

Wil jij je ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf, een modern kantoor, een gemotiveerd team, en zoek jij een uitdagende functie? Wij zoeken een collega consultant! Als consultant bemiddel je bij (groot) bestaand netwerk en ben je zelfstandig verantwoordelijk voor uitbreiding van dit netwerk.

 

Hoe ziet je dag er (mogelijk) uit?

Je stapt ons kantoorpand in Ridderkerk binnen en start je dag met een sterke kop Nespresso. Ondertussen start je je computer op en check je of dat er nog sollicitaties zijn binnengekomen. Je belt een sollicitant na en maakt een afspraak om deze kandidaat te spreken op kantoor. Vervolgens bel je een andere kandidaat. Zij gaat vanmiddag op gesprek bij een opdrachtgever. Je helpt haar met de voorbereiding en zorgt dat ze zo goed mogelijk het gesprek in gaat. Vervolgens spreek je nog een sollicitant op kantoor en werk je deze uit om hem vervolgens voor te stellen bij een opdrachtgever.

 

Om half 1 ga je lunchen. Vandaag heb je boodschappen voor een tosti besteld. Later die middag word je gebeld door een klant. Helaas gaan ze afschalen en 2 van jouw medewerkers moeten stoppen. Je baalt, maar ziet vervolgens op LinkedIn dat een bedrijf nog mensen zoekt. Jij bedenkt je dat je zulke mensen in je bestand hebt en belt om te kijken of jouw kandidaten mogelijk interessant zijn. Je mag morgen langs bij het bedrijf om de financiële voorwaarden te bespreken.

 

Wie zoeken wij?

 

Wij bieden :

Een mooie stap in je carrière binnen een professionele organisatie met heel veel kennis van personeel, arbeidsmarkt en wetgeving. Binnen van nes + plaisier zijn volop groeimogelijkheden afhankelijk van jouw resultaten, ambities en capaciteiten. Ook bieden we jou mogelijkheden voor het volgen van trainingen en cursussen. De functie van consultant is een fulltime functie met werktijden van 08:30 tot 17:30 uur vanuit Ridderkerk.
Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

 

Voor vragen over deze vacature kan je ons bereiken op 0180-820822. Is de functie intercedent iets voor jou? Solliciteer dan door te klikken op de ‘solliciteer’ button.

Vragen over deze vacature?
Bel Julia 0180-820822