Intercedent (commercieel)

Regio van nes + plaisier, Ede
Land Nederland
Werkweek Fulltime
home / werken bij van nes+plaisier / Intercedent (commercieel)

Als Intercedent bij van nes + plaisier word jij medeverantwoordelijk voor de groei van onze nieuwe vestiging in Ede. Jij gaat je ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf, in een uitdagende en afwisselende functie. Je komt terecht in een (nu nog) klein team, waarbij jij als intercedent van grote toegevoegde waarde zal zijn. Daarnaast zijn er volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

 

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je stapt ons gloednieuwe kantoorpand in Ede binnen en stopt een lungo cup in het Nespresso apparaat. Terwijl je geniet van je koffie begin je de dag met het checken van je mail en je kijkt of er nog goede kandidaten hebben gesolliciteerd op één van jouw vacatures. Je belt de kandidaten waar je enthousiast over bent, helaas moet je allemaal voicemails inspreken. Om 10.00 uur start het overleg en jij vertelt hoe veel sollicitanten je de afgelopen week hebt gesproken. Nog 3 plaatsingen en je hebt je target gehaald dit kwartaal. ’s Middags heb je een afspraak met een kandidaat en voer je zelfstandig een sollicitatiegesprek. Na afloop van het gesprek ben je erg enthousiast en je maakt een uitgebreide profielschets van deze kandidaat. Je stelt hem direct voor bij de opdrachtgever. Omdat je zo enthousiast bent bel je ook nog een aantal prospects op om te kijken of zij interesse hebben in de kandidaat. Na 10 belletjes is het gelukt, je kandidaat mag op gesprek!

 

Je werkplek

Van nes + plaisier is opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel binnen diverse branches op verschillende niveaus. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ridderkerk waar we werken met 20 collega’s. In september 2020 hebben wij een nieuwe vestiging geopend in Ede waar we op dit moment met 4 collega’s werken. Van nes + plaisier is een platte organisatie waar humor en hard werken hand in hand gaan. In Ede zal onze focus voornamelijk liggen op acquisitie van organisaties binnen de maakindustrie.

 

Wie zoeken wij?

 

Wij bieden :

Een mooie stap in je carrière als Intercedent binnen de arbeidsbemiddeling in een professionele organisatie met heel veel kennis van personeel, arbeidsmarkt en wetgeving. Ook ga jij meehelpen aan het succes van de nieuwe vestiging in Ede. Binnen van nes + plaisier zijn volop groeimogelijkheden afhankelijk van jouw resultaten, ambities en capaciteiten.

 

Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

 

 

De procedure

Na de sollicitatie zal er allereerst een telefonische screening plaatsvinden. Bij een positieve uitkomst wordt er gevraagd om een online assessment in te vullen en word er een gesprek ingepland met jouw toekomstige leidinggevende. Is er een match? Er volgt een tweede gesprek. Nog steeds enthousiast? Dan volgt er een aanbieding om bij ons te komen werken!

 

Solliciteer direct

Vragen over deze vacature?
Bel Julia 0180-820829