Intercedent planning

Regio van nes + plaisier, Ridderkerk
Land Nederland
Werkweek Fulltime
home / Intercedent planning

Als Intercedent planning bij van nes + plaisier sta je dicht bij de productieklanten en de flexwerkers. Je helpt hen bij het vinden van de juiste match met de vacatures, onderhoudt het contact met de klanten en zorgt voor een aansluitende dag- en weekplanning. Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team in een organisatie waar er volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden zijn.

 

Hoe ziet je werkdag er uit?

Je stapt ons mooie kantoorpand in Ridderkerk binnen en stopt een lungo cup in het Nespresso apparaat. Terwijl je geniet van je koffie begin je de dag met het checken van je inbox en kijk je of één van jouw opdrachtgevers heeft gemaild met de aanvraag van extra personeel in de productie bij een bakkerij in Alphen a/d Rijn. Je belt jouw pool van medewerkers en gelukkig kan de derde persoon direct naar de bakkerij toe. Dezelfde ochtend heb je de volledige planning van diverse opdrachtgevers voor de week erop ontvangen en hier ga je direct mee aan de slag om dit te verwerken in het plansysteem. Vandaag heb jij boodschappen besteld voor een Italiaanse bol met rosbief en truffelmayo. Om 12:30 uur lunch je samen met je collega’s op kantoor en geniet je van je broodje. Om 14:00 uur ga jij richting onze opdrachtgever in de omgeving van Gorinchem om nieuwe kandidaten te spreken en een rondleiding te geven door de bakkerij. Je plant een inwerk dag in voor de kandidaten waar jij positief over bent en bespreekt deze met de opdrachtgever. In de avond word je om 19:00 uur gebeld dat er een storing is op de productielijn en er extra mensen nodig zijn. Dit regel jij door middel van de dienstenveiling. Weer een “productieve” dag waarin jij zorgt voor diverse opdrachtgevers zorgt voor een volledige planning!.

 

Je werkplek

Van nes + plaisier is opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel binnen diverse branches en op verschillende niveaus. Inmiddels hebben we 2 vestigingen en zijn we met 24 collega’s. Jij gaat aan de slag vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Van nes + plaisier is een platte organisatie waar humor en hard werken hand in hand gaan.

 

Wie zoeken wij?

 

Wij bieden:

Een mooie stap in je carrière als Intercedent binnen de arbeidsbemiddeling in een professionele organisatie met heel veel kennis van personeel, arbeidsmarkt en wetgeving. Binnen van nes + plaisier zijn volop groeimogelijkheden afhankelijk van jouw resultaten, ambities en capaciteiten.

van nes + plaisier

Na de sollicitatie zal er allereerst een telefonische screening plaatsvinden. Bij een positieve uitkomst wordt er gevraagd om een online assessment in te vullen en wordt er een gesprek ingepland bij ons op kantoor met één van de twee eigenaren. Is er een match? Er volgt een tweede gesprek met de andere eigenaar. Zijn jullie beide enthousiast? Dan volgt er een aanbieding om bij ons te komen werken!

 

Solliciteren?

Heb je een vraag voordat je wilt solliciteren? Geen probleem! Neem gerust telefonisch contact op met Jan Hendrik via 0180-820229 of mail haar jhvlot@vannesenplaisier.nl. Direct solliciteren? Dat kan dat door te klikken op de ‘solliciteren’ button. Meer weten over werken bij van nes + plaisier? Bezoek onze ‘werken bij’ website.

 

Solliciteer direct

Vragen over deze vacature?
Bel Julia 0180-820829