Intercedent Techniek, Industrie & Bouw

Regio van nes + plaisier, Ridderkerk
Land Nederland
Werkweek Fulltime
home / werken bij van nes+plaisier / Intercedent Techniek, Industrie & Bouw

Wil jij je ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf, een modern kantoor, een gemotiveerd team, en zoek jij de volgende stap in je carrière? Wij zoeken een collega intercedent voor de unit techniek, industrie & bouw! Doel van de functie intercedent is realisatie van plaatsingen door het vervullen van vacatures. Je bent een belangrijke schakel om de werving van personeel voor onze opdrachtgevers te verzorgen.

Hoe ziet je dag er (mogelijk) uit?

Je stapt ons mooie kantoorpand in Ridderkerk binnen en stopt een lungo cup in het Nespresso apparaat. Terwijl je geniet van je koffie begin je de dag met het checken van je mail en je kijkt of er nog goede kandidaten hebben gesolliciteerd op één van jouw vacatures. Je belt de kandidaten waar je enthousiast over bent, helaas moet je allemaal voicemails inspreken. Hierna ga je verder met het zoeken naar de beste kandidaten voor de functie van (leerling) elektromonteur. Je belt een aantal goede Cv’s na die je hebt gevonden op de Nationale Vacaturebank. Om 10.00 uur start het unit overleg en jij vertelt hoe veel sollicitanten je de afgelopen week hebt gesproken. Nog 3 plaatsingen en je hebt je target gehaald dit kwartaal!

Rond 11.00 uur komt er een collega langs die vraagt wat jij vandaag wilt lunchen. Vandaag ga je voor een Italiaanse bol met rosbief en truffelmayo. Hierna stap je in de auto voor een klantbezoek. Deze klant heb je zelf geacquireerd en je gaat langs om onze werkwijze en de eerste vacature te bespreken. Om 12.30 uur ben je terug op kantoor en lunch je samen met je collega’s boven in de keuken en geniet je van je broodje.

Na de lunch schrijf je allereerst een wervende vacaturetekst zoals je deze met de klant hebt besproken. Vervolgens heb je een afspraak met een kandidaat en voer je zelfstandig een sollicitatiegesprek. Na afloop van het gesprek ben je erg enthousiast en je maakt een uitgebreid profiel van deze kandidaat. Je stelt hem direct voor bij de opdrachtgever. Diezelfde middag word je nog gebeld; de kandidaat mag volgende week op gesprek bij de opdrachtgever!

Wie zoeken wij?

 

Wij bieden :

Een mooie stap in je carrière binnen een professionele organisatie met heel veel kennis van personeel, arbeidsmarkt en wetgeving. Binnen van nes + plaisier zijn volop groeimogelijkheden afhankelijk van jouw resultaten, ambities en capaciteiten. Als intercedent is er de mogelijkheid om door te groeien naar consultant. De functie van intercedent is een fulltime functie met werktijden van 08:30 tot 17:30 uur vanuit Ridderkerk.

Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

 

Meer weten over bij werken bij van nes + plaisier? Kijk op onze werken bij pagina!

Solliciteer direct

Vragen over deze vacature?
Bel Julia 0180-820822