Intercedent

Regio van nes + plaisier, Ridderkerk
Land Nederland
Werkweek Fulltime
home / werken bij van nes+plaisier / Intercedent

Wil jij je ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf, een modern kantoor, een gemotiveerd team, en zoek jij een uitdagende functie? Wij zoeken een collega intercedent met affiniteit voor techniek, industrie en bouw! Doel van de functie intercedent is realisatie van plaatsingen door het vervullen van vacatures binnen deze branches. Je bent een belangrijke schakel om de werving van personeel voor onze opdrachtgevers te verzorgen.

 

Hoe ziet je dag er (mogelijk) uit?

Je stapt ons mooie kantoorpand in Ridderkerk binnen en stopt een lungo cup in het Nespresso apparaat. Terwijl je geniet van je koffie begin je de dag met het checken van je mail en je kijkt of er goede kandidaten hebben gesolliciteerd op de vacature van leerling dakdekker. Je belt de kandidaten waar je enthousiast over bent, helaas moet je allemaal voicemails inspreken. Om 10.00 uur start het unit overleg en jij vertelt hoe veel sollicitanten je de afgelopen week hebt gesproken en welke vacatures je open hebt staan. Nog 3 plaatsingen en je hebt je target gehaald dit kwartaal, op naar de bonus!

 

Rond 11.00 uur komt er een collega langs die vraagt wat jij vandaag wilt lunchen. Vandaag ga je voor een Italiaanse bol met rosbief en truffelmayo. Hierna ga je verder met het zoeken naar de beste kandidaten voor de functie projectleider elektrotechniek. Je belt een aantal goede CV’s na die je hebt gevonden op de Nationale Vacaturebank. Om 12.30 uur lunch je samen met je collega’s boven in de keuken en geniet je van je broodje.

 

’s Middags heb je een afspraak met een monteur en voer je zelfstandig een sollicitatiegesprek. Na afloop van het gesprek ben je erg enthousiast en je maakt een uitgebreid profiel van deze kandidaat. Je stelt hem direct voorstelt bij de opdrachtgever. Je wordt die middag nog gebeld; de monteur mag volgende week op gesprek bij de opdrachtgever!

 

Wie zoeken wij?

 

Wij bieden :

Een mooie stap in je carrière binnen een professionele organisatie met heel veel kennis van personeel, arbeidsmarkt en wetgeving. Binnen van nes + plaisier zijn volop groeimogelijkheden afhankelijk van jouw resultaten, ambities en capaciteiten. Ook bieden we jou mogelijkheden voor het volgen van trainingen en cursussen. De functie van intercedent is een fulltime functie met werktijden van 08:30 tot 17:30 vanuit Ridderkerk.

Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

 

Is de functie intercedent iets voor jou? Stuur dan je Cv naar jdknegt@vannesenplaisier.nl t.a.v. Julia de Knegt.

Vragen over deze vacature?
Bel Julia 0180-820229