Intercedent

Regio van nes + plaisier, Ridderkerk
Land Nederland
Werkweek Fulltime
home / Intercedent

Als Intercedent bij van nes + plaisier ga jij je ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf, in een uitdagende en afwisselende functie. Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team waar jij als intercedent bemiddelt bij een groot bestaand netwerk. Je bent een belangrijke schakel om de werving van personeel voor onze opdrachtgevers te verzorgen. Daarnaast zijn er volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

 

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je stapt ons mooie kantoorpand in Ridderkerk binnen en stopt een lungo cup in het Nespresso apparaat. Terwijl je geniet van je koffie begin je de dag met het checken van je mail en je kijkt of er nog goede kandidaten hebben gesolliciteerd op één van jouw vacatures. Je belt de kandidaten waar je enthousiast over bent, helaas moet je allemaal voicemails inspreken. Om 10.00 uur start het unit overleg en jij verteld hoe veel sollicitanten je de afgelopen week hebt gesproken. Nog 3 plaatsingen en je hebt je target gehaald dit kwartaal! Vandaag heb jij boodschappen besteld voor een Italiaanse bol met rosbief en truffelmayo. Om 12.30 uur lunch je samen met je collega’s boven in de keuken en geniet je van je broodje. ’s Middags heb je een afspraak met een kandidaat en voer je zelfstandig een sollicitatiegesprek. Na afloop van het gesprek ben je erg enthousiast en je maakt een uitgebreid profiel van deze kandidaat. Je stelt hem direct voor bij de opdrachtgever. Diezelfde middag word je nog gebeld; de kandidaat mag volgende week op gesprek!

 

Wie zoeken wij?

 

Wij bieden :

Een mooie stap in je carrière als Intercedent binnen de arbeidsbemiddeling in een professionele organisatie met heel veel kennis van personeel, arbeidsmarkt en wetgeving. Binnen van nes + plaisier zijn volop groeimogelijkheden afhankelijk van jouw resultaten, ambities en capaciteiten.

 

Je werkplek

Van nes + plaisier is opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel binnen diverse branches en op verschillende niveaus. We werken met 18 collega’s vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Van nes + plaisier is een platte organisatie waar humor en hard werken hand in hand gaan. De organisatie is opgedeeld in verschillende businessunits, met ieder zijn eigen specialisatie:

Graag gaan we samen met jou in gesprek om er achter te komen binnen welke unit jij van meeste toegevoegde waarde kan zijn!

 

De procedure

Na de sollicitatie zal er allereerst een telefonische screening plaatsvinden. Bij een positieve uitkomst wordt er gevraagd om een online assessment in te vullen en word er een gesprek ingepland bij ons op kantoor met één van de twee eigenaren. Is er een match? Er volgt een tweede gesprek met de andere eigenaar. Zijn jullie beide enthousiast? Dan volgt er een aanbieding om bij ons te komen werken!

Solliciteer direct

Vragen over deze vacature?
Bel Julia 0180-820829