Performance Marketeer

Regio van nes + plaisier, Ridderkerk
Land Nederland
Werkweek Fulltime
home / werken bij van nes+plaisier / Performance Marketeer

Als performance marketeer hou jij van data en resultaat! Jij zorgt voor nog meer groei binnen een succesvolle organisatie. Dit doe je door het bouwen van een digitale marketingmachine zodat jouw collega’s nog meer resultaten uit hun werk kunnen halen. Jij helpt en inspireert je collega’s door de volledige potentie van digitale marketing te laten zien. De functie van performance marketeer is een fulltime functie met werklocatie Ridderkerk.

 

Wat ga je doen?

Jij bouwt en verbetert continue aan het digitale fundament zodat van nes + plaisier zich kan blijven ontwikkelen. Daarvoor is het belangrijk dat jij proactief ideeën lanceert om onze positie verder uit te bouwen. Jij bent ook verantwoordelijk voor de implementatie en borging van deze ideeën! Als performance marketeer begrijp je de behoeftes van de verschillende businessunits en speel je hier proactief op in met slimme campagnes. Dit doe je onder andere door het ontwikkelen, bouwen en analyseren van online marketingcampagnes via Google Ads, Facebook, Indeed, LinkedIn en andere jobboards. Samen met de afdeling “merk” zorg je voor een goed functionerende website (en andere touchpoints) met een goede balans tussen het  employer brand en functionaliteit. Jij bent ervaren in marketing automation en weet dit niet alleen toe te passen met tools, maar ook in (werk)processen. Tot slot zet jij data om in actie gerichte inzichten en infomeer en inspireer je de organisatie hiermee.

 

Je werkplek

Van nes + plaisier is opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel binnen diverse branches en op verschillende niveaus. We werken met 19 collega’s vanuit ons hoofdkantoor in Ridderkerk. Je komt terecht in een platte organisatie waar humor en hard werken hand in hand gaan. Samen met onze marketing coördinator die zich richt op het “merk” van nes + plaisier, vorm jij het marketing team.

 

Wie zoeken wij?

 

Wij bieden:

Een mooie stap in je carrière als Performance marketeer binnen de arbeidsbemiddeling. Jij krijgt een baan met veel vrijheid en eigen inbreng en de mogelijkheid om écht impact te maken.

Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

 

De procedure

Na de sollicitatie zal er allereerst een telefonische screening plaatsvinden. Bij een positieve uitkomst wordt er gevraagd om een online assessment in te vullen en wordt er een gesprek ingepland bij ons op kantoor. Is er een match? Er volgt een tweede gesprek. Nog steeds enthousiast? Dan volgt er een aanbieding om bij ons te komen werken!

Solliciteer direct

Vragen over deze vacature?
Bel Julia 0180-820822