Recruiter

Regio van nes + plaisier, Ede
Land Nederland
Werkweek Fulltime
home / Recruiter

Als recruiter bij van nes + plaisier is geen dag het zelfde. Wij zijn een talentgedreven organisatie, wat inhoudt dat jij in je kracht wordt gezet – iets waar jij en het hele team de vruchten van plukt. Met jouw energie, communicatie skills en commerciële mindset, vervul jij een breed scala aan vacatures bij onze klanten. Voor 40 uur per week werk jij samen met vier sprankelende collega’s. Hier staan een mooi salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover.

Functieomschrijving

Aan een moderne, fancy werkplek zal het niet ontbreken. Ons supergave kantoorpand is in september 2020 geopend en is erg stijlvol en kleurrijk ingericht. Dit houdt de energie hoog en zorgt ervoor dat jij met plezier naar je werk toegaat. Uiteraard mag jij de hele dag door genieten van de lekkerste Nespresso koffie, vers fruit en de lekkerste lunches.

Als recruiter start jij je dag met het checken van binnengekomen sollicitaties of reacties van geïnteresseerde kandidaten. Je belt de kandidaten op en plant na een positieve indruk een sollicitatiegesprek met hen in. Vervolgens begin je je online search in CV databases als LinkedIn, Indeed of De Nationale Vacaturebank, waarbij je werkzoekenden benadert die recent hun CV geüpload hebben. Door de samenwerking met jouw collega’s, weet jij als geen ander welke type kandidaten jouw collega’s zoeken voor onze opdrachtgevers en krijg jij ook de verantwoordelijkheid eigen vacatures in beheer te nemen.

Jij gaat zelfstandig sollicitatiegesprekken voeren via Facetime/ Teams of op onze vestiging, zodoende weet jij in korte tijd tot de kern te komen. Je weet wat de passie en drijfveren zijn van de sollicitant, evenals dat je een helder beeld hebt van zijn of haar sterktes en ontwikkelpunten. Na afloop van het gesprek schrijf jij een uitgebreide profielschets over de sollicitant, win jij referenties in en stel jij de kandidaat direct voor bij onze opdrachtgevers of prospecten. Wie weet word jij diezelfde middag nog gebeld door de opdrachtgever met het nieuws dat jouw kandidaat op gesprek mag! Op den duur kan jouw takenpakket steeds meer uitgebreid worden afhankelijk van jouw ambities.

Je werkplek

Van nes + plaisier is opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel binnen diverse branches op verschillende niveaus. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ridderkerk waar we werken met 18 collega’s. Onlangs hebben we een nieuwe vestiging in Ede geopend met een mix van nieuwe en bestaande collega’s. Van nes + plaisier is een platte organisatie waar humor en hard werken hand in hand gaan. In Ede focussen jouw collega’s zich voornamelijk op het uitbouwen van bestaande relaties en plegen van acquisitie bij prospecten diverse branches. Recruitment van kandidaten is daarentegen joúw voornaamste verantwoordelijkheid.

Functie-eisen

Wij bieden

Een mooie stap in je carrière als recruiter binnen de arbeidsbemiddeling in een professionele organisatie, met enorm veel kennis van personeel, arbeidsmarkten en wet- en regelgeving, is wat je mag verwachten. Jij krijgt de kans significant bij te dragen aan het uitbouwen van een gloednieuwe vestiging. Hierdoor zijn er volop groeimogelijkheden, afhankelijk van jouw resultaten, ambities en capaciteiten.

Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

van nes + plaisier

Na de sollicitatie zal er allereerst een telefonische screening plaatsvinden. Bij een positieve uitkomst wordt er gevraagd om een online assessment in te vullen en word er een gesprek ingepland met jouw potentieel toekomstige leidinggevende en mede eigenaar Nanne van Nes. Is er een match? Dan volgt er uiteraard een tweede gesprek met de andere eigenaar Walter Plaisier. Zijn jullie van beide kanten nog steeds enthousiast? Dan volgt er een aanbieding om bij ons te komen werken!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de ‘solliciteren’ button. Voor vragen kan je contact opnemen met Babette Mathyi via bmathyi@vannesenplaisier.nl of via 0318 – 83 01 30. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.

Solliciteer direct

Vragen over deze vacature?
Bel Julia 0180-820829