Recruiter

Regio van nes + plaisier, Ridderkerk
Land Nederland
Werkweek Fulltime
home / werken bij van nes+plaisier / Recruiter

Wil jij je ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf, een modern kantoor, een gemotiveerd team, en zoek jij een uitdagende functie? Wij zoeken een collega Recruiter! Doel van de functie Recruiter is het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor openstaande vacatures.

 

Hoe ziet je dag er (mogelijk) uit?

Je dag begint met een goede kop koffie en het beoordelen van alle binnen gekomen sollicitaties. Jij bent op het moment verantwoordelijk voor de werving van vier openstaande vacatures en samen met je collega Intercedent heb je het functieprofiel helemaal helder. Je nodigt de juiste kandidaten uit voor een sollicitatie gesprek en wijst kandidaten, die minder goed in aanmerking komen, af. Het is inmiddels 10:30 uur en je gaat je voorbereiden op de afspraak die jij om 11:00 uur hebt. Er komt namelijk een goede sollicitant die jij gisteren gevonden hebt op internet. Aan jou de taak om te kijken of er een match is met de openstaande vacature. 12:30 uur, het gesprek is afgelopen en je bent inmiddels toe aan de lekkere lunch die je in de ochtend al besteld had. Na de lunch ga je het gesprek van vanmorgen uitwerken. Je bent namelijk erg positief en hoe eerder je uitwerkingen klaar zijn, hoe eerder jouw collega intercedent de kandidaat kan voorstellen bij de klant! Rond 15:00 uur struin je nog even alle jobboards af, om nog een aantal sollicitatiegesprekken in te plannen voor de volgende dag. Jouw collega komt aan het einde van de dag naar je toe lopen; je kandidaat mag op gesprek.

 

Wie zoeken wij?

 

Wij bieden:

Een mooie stap in je carrière binnen een professionele organisatie met heel veel kennis van personeelszaken, de arbeidsmarkt en bijhorende wetgeving. Binnen van nes + plaisier zijn volop groeimogelijkheden afhankelijk van jouw resultaten, ambities en capaciteiten. Ook bieden we jou mogelijkheden voor het volgen van trainingen en cursussen. De functie van Recruiter is een fulltime functie met werktijden van 08:30 tot 17:30 vanuit Ridderkerk.
Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

 

Voor vragen over deze vacature kan je ons bereiken op 0180-820822. Is de functie intercedent iets voor jou? Solliciteer dan door te klikken op de ‘solliciteer’ button.

Vragen over deze vacature?
Bel Julia 0180-820822