Werkgevers

De juiste m/v op de juiste plaats. Dat is één van uw uitdagingen als werkgever. Een veelzijdige uitdaging die u voor de nodige keuzes stelt. Wie zoekt u precies? Wat is de beste juridische constructie? Wat is het functieprofiel? Welke competenties mag u verlangen?

van nes + plaisier ondersteunt u op dit gebied. Persoonlijk. We gaan graag een duurzame relatie met u aan. Een relatie waarin we elkaar goed kennen en vooral begrijpen. Dat kunnen we beloven: we zijn een zelfstandige organisatie. U ontmoet bij ons ondernemers en ondernemende HR-specialisten. Gedreven intermediairs die niet in vacatures denken, maar in oplossingen. Professionals die meedenken en liever nog vooruitdenken. We zijn benieuwd naar uw uitdagingen en actuele vacatures. Ontdek onze meerwaarde. van nes + plaisier. Een vertrouwd gezicht. Neem contact op en maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!

 

Kennis van personeelsdiensten

U kunt ons zien als uw eigen recruitmentafdeling, met specialistische recruiters die al een bestaand netwerk hebben in uw branche. Door onze eigen recruitment methodiek, in combinatie met bestaande databases, zijn wij in staat om uw potentiele medewerkers te vinden, bereiken en te selecteren. Dat deze methodiek succesvol is blijkt wel uit onze uiteidelijke ‘indienstredingscijfer’. Ruim 72% van onze medewerkers die wij hebben bemiddeld treden uiteindelijk in dienst bij onze opdrachtgevers. Ter indicatie; Het branchegemiddelde schommelt tussen de 30 en 35%.

Interesse gewekt?

We nemen graag contact met je op!