Werkzoekenden

U bent benieuwd wat van nes + plaisier voor u kan betekenen. En daar hebt u waarschijnlijk een goede reden voor. Misschien zoekt u tijdelijk werk, bent u toe aan een nieuw project als zzp’er of wilt u uw carrière een vervolg geven. van nes + plaisier is benieuwd naar uw persoonlijke wensen.
Natuurlijk hebben wij als intermediair altijd boeiende vacatures. Maar om eerlijk te zijn: onze dienstverlening begint bij het begin. Een kennismaking. Een grondige, persoonlijke kennismaking waarin we samen met u helder in kaart brengen wie u bent. Wat u kunt. Wat u wilt. U zult onze rol als ervaren coach daarbij waarderen. Of u nu gaat voor een flexibele uitzendbaan of een vaste job, we weten hoe belangrijk werkplezier voor u is. Laten we daarom snel een afspraak maken en onze kennismaking onder vier ogen voortzetten. Inderdaad. Een vertrouwd gezicht.

Kennis van Personeelsdiensten

van nes + plaisier biedt u graag een job die past bij uw mogelijkheden en wensen. Of het nu gaat om uitzendwerk of detachering, om productiewerk of werk op hbo-niveau: we hebben bijna altijd passende vacatures. Dat is het geheim van onze aanpak. Met bedrijven gaan we om zoals met u. Het liefst persoonlijk. Daarom weten wij het vaak als eerste wanneer een er plaats is voor een uitzendkracht of een gedetacheerde medewerker. Maar laten we eerst in kaart brengen wat u wilt… Bekijk de actuele vacatures, neem contact op en maak een afspraak!

Interesse gewekt?

van nes + plaisier helpt je op weg naar een betere  carriere. Met een account kan je jouw cv uploaden zodat werkgevers jou kunnen vinden, je kunt een interessante vacature bewaren en je kan je inschrijven voor de nieuwsbrieven.

Schrijf je nu in!