ZZP

U als (wellicht toekomstige) ZZP’er heeft vast uw eigen redenen gehad om te kiezen voor het ondernemerschap. Vrijheid, werken naar eigen inzicht, financiële mogelijkheden, avontuur. Zo maar enkele voorbeelden wat veelgehoorde drijfveren zijn om ZZP’er te worden.

Wat voor niemand een drijfveer zal zijn, is de administratieve rompslomp die deze vorm van ondernemerschap met zich mee brengt. In plaats van je werk te doen en er automatisch één keer per maand loon te ontvangen, moet er nu ineens van alles contractueel worden vastgelegd vanaf offerte traject tot aan uiteindelijk de daadwerkelijke factuur. Wij hebben het dan voor het gemak nog even niet over de boekhouding die daarna nog aandacht vraagt, niet of slecht betalende klanten en de veranderende wet- en regelgeving omtrent VAR / DBA.

Toch bestaat er wat ons betreft een mooie tussenvorm; het beste van deze 2 werelden. ZZP waarbij je wordt ontzorgd op het gebied van contractmanagement, facturatietraject een daadwerkelijke betalingen. Door onze ervaring op dit gebied, zijn wij er van overtuigd hier een toegevoegde waarde in te kunnen bieden.

Tevens hebben wij ervaring in het adviseren van ZZP’ers die (weer) in loondienstverband willen werken. Wij zetten graag uiteen wat de voordelen zijn van een loondienstverband, en rekenen graag met u mee wat de échte verschillen zijn. Onze ervaring is dat de ZZP’ers die deze adviesgesprekken met ons hebben gehad, positief verrast zijn over de uitkomsten van deze vergelijking.

Kortom; wij komen graag met u in contact en zoeken u graag op om u verder te leren kennen en te adviseren of informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.