Meet the team

Kom werken bij van nes + plaisier

Welke studie achtergrond onze intercedenten hebben? Welke commerciële ervaring onze consultants met zich mee brachten? En of onze recruiters een paar jaar geleden verwacht hadden dat ze nu dit werk zouden doen? Vragen waarvan de antwoorden per collega erg uiteenlopen en eigenlijk op geen enkel gebied overeenkomen. Wat wel overeen komt is onze prestatiegerichtheid, motivatie om hard te werken, wat hand in hand gaat met veel humor en lol.

Feit is dat we een goed werkend team zijn, waarin iedereen met zijn/haar eigen talenten van grote waarde is. Herken jij jezelf in deze kenmerken en geloof jij dat je met jouw talenten iets kan toevoegen aan ons mooie team? Solliciteer dan op één van onderstaande vacatures.

Sorteer op:

Filters

Regio

cityFilterLabel

Vakgebied

Functiegroep

Functie

Ervaring

Opleidingsniveau

Uren per week

Sector

Type bedrijf

companyFilterLabel

382vacatures gevonden

Verkoop binnendienst medewerker

Aanmelden tot en met: 23 jun 2022

Als Verkoop binnendienst medewerker bij onze opdrachtgever in Capelle a/d IJssel, ben jij verantwoordelijk voor de contacten met klanten en prospecten. Na een aantal jaar krijg jij de mogelijkheid om door te groeien tot accountmanager als je interesse hebt in de buitendienst. Je komt te werken in een gedreven team, daarnaast biedt deze fulltime functie een mooi salaris van €2.500,- bruto per maand en uitzicht op vast dienstverband!

Operator

Aanmelden tot en met: 18 jun 2022

Vanwege uitbreiding bij onze opdrachtgever in de omgeving Rotterdam, zijn wij opzoek naar een ervaren Operator in de 2 ploegendienst. De lijn is splinter nieuw, wat veel uitdaging met zich meebrengt.

Expediteur

Aanmelden tot en met: 18 jun 2022

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Expediteur. De organisatie is een zeer stabiele logistieke dienstverlener. Zij houden zich bezig met de op- en overslag van verschillende goederen en zijn een sterke supply chain partner.

Productiemedewerker

Aanmelden tot en met: 28 mei 2022

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van de producten van A – Z. Het betreft een fulltime functie in een 3-ploegendienst met een bruto uurloon van €10,80 waarover je een extra toeslag van 10% ontvangt.

Personeels- en salarisadministrateur

Aanmelden tot en met: 26 mei 2022

Als personeels- en salarisadministrateur ben jij verantwoordelijk voor de gehele salarisadministratie en fungeer jij tevens als directe sparringpartner van de HR business partner. Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever voor maximaal 32 uur per week.

Servicemonteur zonder storingsdiensten

Aanmelden tot en met: 7 jun 2022

In deze functie van servicemonteur werk je op diverse locaties door Nederland aan koeltechnische installaties. Je treedt direct in dienst, krijgt een prachtig salaris en een mooie auto van de zaak.

Productontwikkelaar (Jr.)

Aanmelden tot en met: 18 jun 2022

In deze nieuwe functie werk je nauw samen met meerdere afdelingen, zoals de productie afdelingen en de afdeling Commercie. Ook heb je regelmatig contact met leveranciers m.b.t. de materialen benodigd voor de (nieuwe) verpakkingen.

Logistiek medewerker

Aanmelden tot en met: 28 mei 2022

Voor een productiebedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen van pallets, dozen en bigbags. Ervaring met het werken met bigbags is een harde eis.
Het betreft een functie in dagdienst. De werkzaamheden zijn van 07.00 – 17.00 uur in de middag.

Hypotheekacceptant

Aanmelden tot en met: 18 jun 2022

Vanwege uitbreiding bij onze opdrachtgever in regio Utrecht, zijn wij op zoek naar een ervaren hypotheekacceptant voor 40 uur per week.

Elektromonteur Technische Dienst

Aanmelden tot en met: 9 jul 2022

Als Elektromonteur ben je werkzaam in een technische dienst in de regio Dordrecht in een dagdienst. Hierbij ben je in het machinepark verantwoordelijk voor met name het onderhoud. Er is mogelijkheid tot een rechtstreeks dienstverband met mooie arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Filter & zoek

Cijfers en feiten

headphones
vestigingen

koffer@2x
Collega's

vrouw@2x
onze gemiddelde leeftijd

koffie@2x
nespresso cups

skypecalls
zoom calls

ipad@2x
werkenden via ons

glazen@2x
borrels

groep@2x
teamuitjes

Een kijkje in onze keuken

Als onze persoonlijke aanpak jou aanspreekt, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.  Wie weet werken wij straks samen in ons mooie team!

Babette Mathyi

T. 0682665977 E. info@vannesenplaisier.nl

van nes + plaisier social

Kom jij ons team versterken? Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct

Linkedin

Julia de Knegt

Performance Marketeer cvdorp@vannesenplaisier.nl

Casper van Dorp

Backoffice medewerker dkense@vannesenplaisier.nl

Denise Kense

Derrek Schorel

Esmeralda van Horssen

Business unit manager jhvlot@vannesenplaisier.nl

Jan Hendrik Vlot

Jasmijn Zoutewelle-Goud

Linkedin

Jessica van Schijndel

Frontoffice medewerker kthomaidis@vannesenplaisier.nl

Kim Thomaidis

Linde van Rooij

Linkedin

Consultant & Corporate recruiter  bmathyi@vannesenplaisier.nl

LinkedIn

Babette Mathyi

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct

Rachelle Stippel

Steven Koorevaar

Senior intercedent vdekker@vannesenplaisier.nl

Veronica Dekker

Stephanie de Groot