Word onze nieuwe collega!

Kom werken bij van nes + plaisier

Dan werk jij maar liefst vier weken per jaar vanuit ons splinternieuwe, modern ingerichte appartement in Spanje!

Wanneer je in de arbeidsbemiddeling wilt werken, werk je bij van nes + plaisier.

Wij zijn een groeiende organisatie maar vooral gericht op jouw persoonlijke groei. Wij zetten jou in je kracht en begeleiden je op maat in jouw persoonlijke wensen. Onze ambitie is; de beste werkgever zijn. Daarom zijn wij altijd bereid te luisteren hoe dit nóg beter kan nu en in de toekomst. We werken écht samen.

Wij zetten jou in je kracht en begeleiden je in jouw persoonlijke wensen. Bij van nes + plaisier volg jij een op maat gemaakt groeipad om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Ook mag jij je arbeidsvoorwaardenpakket zelf indelen zodat die perfect aansluit bij jouw levensfase.

Successen vieren we samen.

Onze medewerkers zetten werksfeer stipt op één als reden om hier te blijven werken. Iedere vrijdagmiddag een borrel, de tofste uitjes van Valencia tot aan Oostenrijk, heerlijk dineren in Rotterdam en sinds 2024 heeft het hele team de mogelijkheid om 4 weken per jaar remote te werken vanuit ons eigen appartement in Spanje! Met plezier naar je werk gaan, dat staat bij ons op nummer één. 

Geloof jij dat je met jouw talenten iets kan toevoegen aan ons mooie team? Solliciteer dan op één van onderstaande vacatures!

Interne vacatures

Recruiter

Aanmelden tot en met: 16 jun 2024

Ben jij klaar om jouw carrière te starten in de dynamische wereld van recruitment? Heb je een Hbo-diploma op zak of bijna op zak en barst je van de creativiteit en ondernemerszin? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze gloednieuwe vestiging in Waddinxveen!

Recruitment Consultant

Aanmelden tot en met: 16 jun 2024

Als Recruitment Consultant bij van nes + plaisier mag jij rekenen op een perfecte balans tussen werk- en privé. Je verdient een salaris tussen de €2.500,- - €3.700,- en profiteert van vele extra’s!

Recruiter

Aanmelden tot en met: 12 jun 2024

Als Recruiter kom jij terecht in een team waar werkplezier en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Wij bieden een opleidingstraject op maat. Je verdient een salaris tussen de €2.250,- - €3.000,- en profiteert van vele extra’s zoals ons appartement in Spanje!

Recruiter

Aanmelden tot en met: 15 jun 2024

Naast een gezellig team en een uitdagende functie hebben wij als van nes + plaisier nog meer te bieden. Je ontvangt een mooi salaris tussen de €2.000,- en € 2.700 bruto per maand, een interessante bonusregeling, leuke uitjes, 32,5 vakantiedagen en niet te vergeten de borrel op vrijdag vanaf 16.00 uur.

Filter & zoek

Onze job alerts voortaan direct in je inbox ontvangen?

Ja, stuur maar door!

Cijfers en feiten

vestigingen
vestigingen

Collega's
Collega's

onze gemiddelde leeftijd
onze gemiddelde leeftijd

nespresso cups
nespresso cups

video calls
video calls

werkenden via ons
werkenden via ons

borrels
borrels

teamuitjes
teamuitjes

Een kijkje in onze keuken

Als onze persoonlijke aanpak jou aanspreekt, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.  Wie weet werken wij straks samen in ons mooie team!

Kirsten Boone

T. 0610032996 E. info@vannesenplaisier.nl

socials van van nes + plaisier