X

Echt mensenwerk

Play video

Waarom van nes + plaisier

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak

Benaderbaar

Je eigen contactpersoon

Betrokken

Geen twijfel over culturele fit

Beter

Elke dag bezig met beter worden

Over nes + plaisier

Al sinds 2010 is van nes + plaisier dé bemiddelaar naar een betere baan. Wij helpen werkzoekenden door heel Nederland naar de volgende stap in hun carrière. Dit alles doen we vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Ede.

Het team

Ons team van meer dan 30 specialisten bestaat uit consultants, recruiters, marketeers, frontoffice en backoffice. Met dit team focussen wij ons vanuit verschillende specialistische units op de vakgebieden: productie, techniek, office, logistiek, bouw en food. Samen zetten wij ons in om onze doelen te realiseren. Met een gezonde ambitie om te blijven groeien als organisatie, als team maar ook in persoonlijke ontwikkeling. Successen vieren we samen. Iedere vrijdagmiddag een borrel, de tofste uitjes van Valencia tot aan Oostenrijk, heerlijk dineren in Rotterdam en vanaf 2023 heeft het hele team de mogelijkheid om 4 weken per jaar remote te werken vanuit ons eigen appartement in Spanje! Met plezier naar je werk gaan, dat staat bij ons op nummer één.

Over nes + plaisier

Bij van nes + plaisier hebben we 3 doelen: werkzoekenden helpen aan een betere baan, werkgevers verbinden aan werknemers die écht bij hen passen, en geld verdienen. Dat geld verdienen doen we vooral wanneer de werkgever blij is met de werknemer die wij leveren én deze op zijn plek zit. We gaan dus altijd voor de langetermijnstrategie. Dit alles doen we vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Ede. 

Onze geschiedenis

Van nes + plaisier is opgericht in 2010 door Nanne van Nes en Walter Plaisier. Twee ervaren professionals die jarenlang een leidinggevende functie hadden bij meerdere grote intermediairs. In de afgelopen 13 jaar is hier een team van ruim 30 professionals aan toegevoegd. Sinds onze oprichting in 2010 hebben wij meer dan 5000 mensen bemiddeld naar een nieuwe baan. Een getal waar wij trots op zijn! 

Onze belofte aan werknemers

Zoek je een baan? Dan vinden wij de plek die het beste aansluit bij jouw wensen en ambitie. Jouw betere baan. Een plek waar jij past en je jezelf kan ontwikkelen. IK ZOEK EEN BAAN 

Onze belofte aan werkgevers

Ben je op zoek naar personeel? Wij worden het verlengstuk van jouw organisatie. Jouw betrouwbare partner in personeelswerving, die je helpt aan werknemers die het best passen bij jouw bedrijf. IK ZOEK PERSONEEL 

De mensen achter van nes + plaisier

Business unit manager jhvlot@vannesenplaisier.nl

Jan Hendrik Vlot

Senior intercedent vdekker@vannesenplaisier.nl

Veronica Dekker

Stephanie de Groot

Kim Thomaidis

Esmeralda van Horssen

Rachelle Stippel

Jasmijn Zoutewelle-Goud

Steven Koorevaar

Lindy Boersma

Linde van Rooij

Derrek Schorel

Linkedin

Jessica van Schijndel

Linkedin

Julia de Knegt

Backoffice medewerker dkense@vannesenplaisier.nl

Denise Kense

Savannah Stippel

Intercedent dvmanen@vannesenplaisier.nl

Deborah van Manen

Rachel Hofstede

Lotte van Ockenburg

Youp Oosthoek

Charlotte Fletcher

Frontoffice medewerker mdkorte@vannesenplaisier.nl

Melanie de Korte

Monique Wijgerse