X

BOUW

Play video

Een betere baan in de bouw

Wil jij dakdekken, metselen, timmeren of aan de slag op één van onze andere bouwfuncties? Ons doel is om samen met jou te bouwen aan een mooie carrière. Door in gesprek te gaan met onze bouwspecialisten weten wij welke opdrachtgever bij jou past.

Onze functies in de bouw

Heb jij al jarenlange ervaring in de bouw of wil jij juist een vak leren? van nes + plaisier heeft al sinds 2010 plaats voor leerlingen in de bouw, dakdekkers, timmerlieden, kitters en nog veel meer. Of je nu als schoolverlater een vak wil leren of je zoekt als ervaren vakman/vrouw werk wij komen graag met jou in contact.

Bouwbedrijven waarvoor jij kan gaan werken

Wij werken voor zeer diverse opdrachtgevers met een scala aan nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij kennen deze organisaties door en door. Door onze diverse opdrachtgevers vinden wij gemakkelijk een bedrijf dat bij jou past.

alle vacatures in de bouw

Vakwerk vacatures

De bouwsector draait op echte vakwerkers. Het liefste vakkrachten met ervaring in een bepaald vakgebied. Geregeld hebben wij uitdagende opdrachten voor dakdekkers, timmermannen, metselaars, kitters en meer.

meer informatie

Leerling in de bouw vacatures

Op zoek naar gave kansen in de bouw? Bij van nes + plaisier hebben we door onze ruime ervaring een breed scala aan leerling in de bouw vacatures. Jouw ambitie is voor ons beiden een kans en die begeleiden wij graag naar de volgende uitdaging. Of je nu net begint in de bouw of al een tijdje meedraait, wij hebben altijd wel een leerling in de bouw vacature die perfect bij jou aansluit!

meer informatie

Onze job alerts voortaan direct in je inbox ontvangen?

Ja, stuur maar door!

van nes + plaisier

van nes + plaisier is dé bemiddelaar naar een nieuwe baan. Vanuit onze locaties in Ridderkerk en Ede bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder gewenst functieniveau. Door onze specialisatie in uiteenlopende vakgebieden zoals de productie, office, logistiek, food, bouw en techniek vinden wij altijd een baan die bij jou past. Jouw ambitie en persoonlijke wensen staan in deze zoektocht centraal! Het CV is hierin zeker niet leidend. Samen gaan we dieper in op jouw skills en bespreken we jouw doelen. Wij gaan voor de perfecte match.

lees verder