X

Food vacatures

Play video

Een betere baan in de food

Doordat van nes + plaisier al jarenlang met verschillende voedingsmiddelenbedrijven samenwerkt, hebben wij een zeer sterk netwerk opgebouwd met een grote diversiteit aan bedrijven. Zo kunnen we jou gemakkelijk helpen aan een nieuwe baan.

Onze functies in de food industrie

Dagelijks vervullen wij uiteenlopende vacatures in de food branche. Van Kwaliteitsmedewerkers en Producttechnologen tot aan Bakkers en Operators. En van office functies zoals Supply chain planners, tot aan management en directiefuncties: Wij helpen je graag aan een betere baan.

Bedrijven waarvoor jij kan gaan werken

Onze opdrachtgevers zijn actief in de bakkerij industrie, vlees- en visverwerkende industrie, AGF sectoren, gemaksvoeding en grondstof producenten, kruiden en specerijenverwerkers en nog veel meer. Stuk voor stuk organisaties die in beweging zijn en samen met ons op zoek zijn naar de beste medewerkers. Door onze grote diversiteit aan opdrachtgevers vinden wij gemakkelijk een organisatie die bij jou past.

alle vacatures in de food

Werken als Bakker

Of je nu al velen jaren ervaring hebt als bakker of pas net van school komt, dat maakt voor van nes + plaisier niet uit. Wij hebben altijd passende vacatures voor elke type bakker. Of jij nu op zoek bent naar een baan als broodbakker, banketbakker of aan de slag wil in een industriële omgeving, wij helpen je graag aan je nieuwe uitdaging.

meer informatie

Werken als Operator

Of je nu startend bent als operator en graag verder wil groeien, of leidinggevende ambities hebt: wij gaan graag samen op zoek naar een baan die bij jou past. Wij hebben vacatures gericht op de procestechniek, aan de inpak kant, de bereidingskant of juist als lijn verantwoordelijke. Stuur een open sollicitatie of bekijk alle operator vacatures.

Meer informatie

Werken als Kwaliteitsmedewerker

Kwaliteit is een essentieel onderdeel in de wereld van de voedingsmiddelen industrie. Wij hebben vacatures op verschillende niveaus: zowel QA, QC als leidinggevend. Je bezit kwaliteiten als bewaken, implementeren en organiseren en hebt een sterk gevoel voor risico’s. Benieuwd? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Dan gaan we samen met jou op zoek!

Meer informatie

Onze job alerts voortaan direct in je inbox ontvangen?

Ja, stuur maar door!

van nes + plaisier

van nes + plaisier is dé bemiddelaar naar een nieuwe baan. Vanuit onze locaties in Ridderkerk en Ede bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder gewenst functieniveau. Door onze specialisatie in uiteenlopende vakgebieden zoals de productie, office, logistiek, food, bouw en techniek vinden wij altijd een baan die bij jou past. Jouw ambitie en persoonlijke wensen staan in deze zoektocht centraal! Het CV is hierin zeker niet leidend. Samen gaan we dieper in op jouw skills en bespreken we jouw doelen. Wij gaan voor de perfecte match.

lees verder