X

Logistiek vacatures

Play video

Een betere baan in de logistiek

Een betere baan in de logistiek? Bij van nes + plaisier ben je aan het juiste adres. Met ons uitgebreide netwerk van logistieke bedrijven vinden we moeiteloos de perfecte match voor jou.

Onze functies in de logistiek

In de afgelopen jaren hebben we talloze mensen geholpen bij het vinden van een baan in de logistiek, of het nu gaat om kantoorwerk, magazijnfuncties of rijden op de weg. Bij van nes + plaisier streven we ernaar om een baan te vinden die perfect aansluit op jouw ervaring, vaardigheden en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar fulltime werk, een bijbaan, of juist nachtwerk, wij denken graag met je mee.

Bedrijven waarvoor jij kan gaan werken

Ons netwerk omvat diverse sectoren, waaronder distributiecentra, groothandelsorganisaties, voedingsmiddelenbedrijven, internationale handelsorganisaties en nog veel meer bedrijven met logistieke processen. Dankzij ons brede netwerk vinden we altijd een organisatie die perfect past bij jouw wensen en behoeften.

alle vacatures in de logistiek

Werken als magazijnmedewerker

Ben je op zoek naar vacatures voor magazijnmedewerkers? Bij van nes + plaisier beschikken we dankzij onze jarenlange ervaring over een uitgebreid netwerk van klanten met diverse mogelijkheden voor magazijnmedewerkers. Jouw talent is van onschatbare waarde en wij staan klaar om je te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. Of je nu op zoek bent naar een parttime functie of een fulltime baan, bij van nes + plaisier hebben we altijd wel een magazijnmedewerker vacature die perfect bij je past!

meer informatie

Werken als heftruckchauffeur

Beschik jij over een heftruckcertificaat? Dan heb je een voorsprong. Maar ook als je net begint op de arbeidsmarkt en graag aan de slag wilt als heftruckchauffeur, staan wij voor je klaar. We ondersteunen je bij het behalen van je certificaat en helpen je bij het vinden van een passende baan. Wat je achtergrond ook is, we luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee om de juiste match te vinden bij een bedrijf dat bij je past.

meer informatie

Werken als chauffeur

Of je nu een ervaren chauffeur bent of nog geen ervaring hebt, wij hebben altijd een vacature die perfect aansluit bij jouw gewenste niveau. Laat ons je helpen om de perfecte uitdaging te vinden! Met ons brede netwerk en persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat jij de juiste match vindt voor jouw carrière als chauffeur.

meer informatie

Werken als logistiek medewerker

Op zoek naar die betere logistiek medewerker vacatures? Wij hebben altijd wel een logistiek medewerker vacature die écht bij jou past. Uiteenlopende functies als logistiek medewerker zowel op kantoor, in het magazijn of op de weg. En of je nu per direct en fulltime aan de slag wil, op zoek bent naar een bijbaan, of juist de nachten wil werken, wij helpen je graag aan de logistiek medewerker vacature die aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Meer informatie

Werken als logistiek manager

Heb jij de ervaring en ambitie om leiding te geven binnen de logistiek? Wij helpen je aan die betere baan als logistiek manager.

Meer informatie

Onze job alerts voortaan direct in je inbox ontvangen?

Ja, stuur maar door!

van nes + plaisier

van nes + plaisier is dé bemiddelaar naar een nieuwe baan. Vanuit onze locaties in Ridderkerk en Ede bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder gewenst functieniveau. Door onze specialisatie in uiteenlopende vakgebieden zoals de productie, office, logistiek, food, bouw en techniek vinden wij altijd een baan die bij jou past. Jouw ambitie en persoonlijke wensen staan in deze zoektocht centraal! Het CV is hierin zeker niet leidend. Samen gaan we dieper in op jouw skills en bespreken we jouw doelen. Wij gaan voor de perfecte match.

lees verder