Logistiek vacatures

Een betere baan in de logistiek

Een betere baan in de logistiek? Dan ben je bij van nes + plaisier aan het juiste adres. van nes + plaisier heeft een groot netwerk van logistieke bedrijven. Wij kennen deze organisaties door en door. Hierdoor is het voor ons gemakkelijk om de beste baan te vinden voor jou.

Onze functies in de logistiek

In de afgelopen jaren hebben wij veel mensen geholpen aan een baan in de logistiek. Zowel op kantoor, in het magazijn of op de weg. Bij van nes + plaisier vinden we een baan die aanlsuit op jouw ervaring, skills en wensen. Of je nu per direct en fulltime aan de slag wil, op zoek bent naar een bijbaan, of juist de nachten wil werken, wij denken graag met je mee.

Bedrijven waarvoor jij kan gaan werken

Wij werken onder andere samen met distributiecentra, groothandelsorganisaties, voedingsmiddelen organisaties, internationale handelsorganisaties en nog veel meer bedrijven met logistieke processen. Door ons grote netwerk is er altijd een organisatie die aansluit op jouw wensen.

alle vacatures in de logistiek

Werken als heftruckchauffeur

Ben jij in het bezit van je heftruck certificaat? Dan heb jij een streepje voor. Of ben je juist startend op de arbeidsmarkt en wil jij graag aan de slag als heftruckchauffeur? Wij helpen je met het behalen van je certificaat en het vinden van een passende baan. Voor beiden geldt: het bedrijf je aanspreken. We denken graag met je mee.

meer informatie

Werken als chauffeur

Of je nu al jarenlange, of juist helemaal geen ervaring hebt als chauffeur, dat maakt voor van nes + plaisier niet uit. Wij hebben altijd een vacature die bij jou past bij jouw gewenste niveau. Wij helpen je graag aan de uitdaging die écht bij je past!

meer informatie

Werken als logistiek medewerker

Of je nu al jarenlange, of juist helemaal geen ervaring hebt als logistiekmedewerker, dat maakt voor van nes + plaisier niet uit. Wij hebben altijd een vacature die bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als terreinmedewerker, magazijnmedewerker of order picker. Wij helpen je graag aan de uitdaging die écht bij je past!

Meer informatie

Werken als logistiek manager

Heb jij de ervaring en ambitie om leiding te geven binnen de logistiek? Wij helpen je aan die betere baan als logistiek manager.

Meer informatie

Onze job alerts voortaan direct in je inbox ontvangen?

Ja, stuur maar door!

van nes + plaisier

van nes + plaisier is dé bemiddelaar naar een nieuwe baan. Vanuit onze locaties in Ridderkerk en Ede bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder gewenst functieniveau. Door onze specialisatie in uiteenlopende vakgebieden zoals de productie, office, logistiek, food, bouw en techniek vinden wij altijd een baan die bij jou past. Jouw ambitie en persoonlijke wensen staan in deze zoektocht centraal! Het CV is hierin zeker niet leidend. Samen gaan we dieper in op jouw skills en bespreken we jouw doelen. Wij gaan voor de perfecte match.

lees verder