X

OFFICE

Play video

Een betere office baan

Ben je op zoek naar nieuwe kansen in de kantooromgeving? Bij van nes + plaisier hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd door jarenlange samenwerking met diverse bedrijven. Hierdoor kunnen we jou gemakkelijk helpen bij het vinden van een nieuwe baan die perfect bij je past.

Onze office vacatures

van nes + plaisier heeft al veel mensen geholpen bij het vinden van een betere baan binnen diverse sectoren, waaronder het bank- en verzekeringswezen, finance en commerciële functies. Of je nu op zoek bent naar ondersteunende administratieve taken, een leidinggevende rol of een managementpositie, wij vinden de baan die aansluit bij jouw wensen en vaardigheden.

Jouw nieuwe werkplek

Bij bijna al onze opdrachtgevers zijn office vacatures zijn beschikbaar, stuk voor stuk zijn dit dynamische organisaties die samen met ons op zoek zijn naar topmedewerkers. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij een geldverstrekker voor hypotheken, een verzekeraar, of zelfs op de finance-afdeling van een groot industrieel bedrijf in de food sector. Kortom, volop mogelijkheden om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen!

bekijk alle office vacatures

Bank- en verzekeringen

Bij van nes + plaisier zijn we voortdurend op zoek naar talenten met ervaring in het bank- en verzekeringswezen. Of je nu interesse hebt in klantcontactfuncties of een rol als hypotheekacceptant, wij zoeken mensen zoals jij. Als jij in het bezit bent van de vereiste Wft-certificaten en je wilt je kennis inzetten of uitbreiden, bekijk dan onze vacatures binnen de financiële dienstverlening.

meer informatie

Frontoffice

Op zoek naar een boeiende baan in de frontoffice? Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd met diverse opdrachtgevers die frontoffice vacatures aanbieden. Of je nu aan het begin staat van je carrière of juist veel ervaring hebt en op zoek bent naar een rol als frontoffice manager, wij hebben altijd vacatures die aansluiten bij jouw wensen.

meer informatie

Finance functies

Ben je net afgestudeerd in finance of heb je al jarenlange ervaring in het vak? Bij van nes + plaisier helpen we je graag bij het vinden van de functie die perfect aansluit bij jouw achtergrond en ambities. Of je nu aan het begin staat van je carrière of klaar bent voor de volgende stap, wij staan voor je klaar om samen op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft.

meer informatie

Commerciële functies

Beschik jij over de gave om moeiteloos connecties te maken en te onderhouden, vooral met mensen die van zakelijk belang zijn? Heb je een goed inlevingsvermogen en weet je effectief te reageren op hun signalen? En weet je anderen te inspireren met jouw enthousiasme? Neem dan eens een kijkje bij onze commerciële vacatures!

meer informatie

HR functies

Ben je op zoek naar een boeiende HR-vacature met interessante projecten? Wil je aan de slag als HR-medewerker, HR-adviseur of HR-manager? Met ons uitgebreide netwerk van diverse opdrachtgevers helpen we je gegarandeerd bij het vinden van de perfecte HR-vacature die past bij jouw ambities en carrière wensen.

meer informatie

Administratieve functies

Ben jij in je element in een administratieve rol? Het wegwerken van stapels werk schrikt jou niet af. Je geniet ervan om ervoor te zorgen dat alles nauwkeurig en precies klopt in het systeem. Lever jij graag topkwaliteit op het gebied van administratie? Neem dan gerust contact met ons op.

meer informatie

Werkvoorbereider functies

Ben jij in je element in een administratieve rol? Het wegwerken van stapels werk schrikt jou niet af. Je geniet ervan om ervoor te zorgen dat alles nauwkeurig en precies klopt in het systeem. Lever jij graag topkwaliteit op het gebied van administratie? Neem dan gerust contact met ons op.

meer informatie

Onze job alerts voortaan direct in je inbox ontvangen?

Ja, stuur maar door!

van nes + plaisier

van nes + plaisier is dé bemiddelaar naar een nieuwe baan. Vanuit onze locaties in Ridderkerk en Ede bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder gewenst functieniveau. Door onze specialisatie in uiteenlopende vakgebieden zoals de productie, office, logistiek, food, bouw en techniek vinden wij altijd een baan die bij jou past. Jouw ambitie en persoonlijke wensen staan in deze zoektocht centraal! Het CV is hierin zeker niet leidend. Samen gaan we dieper in op jouw skills en bespreken we jouw doelen. Wij gaan voor de perfecte match.

lees verder