X

Techniek vacatures

Play video

Een betere baan in de techniek

Een betere baan in de techniek? Of het nu mechanische-, elektrotechnische-, pneumatische-, hydraulische- of installatietechniek betreft, wij spreken dezelfde taal. Ons team van technische consultants weet welke ontwikkelingen er gaande zijn bij de bedrijven die met ons samenwerken. Door persoonlijk met je in gesprek te gaan vinden wij de baan die écht bij je past.

Onze functies in de techniek

Voor zowel uitvoerende-, kantoor-, als leidinggevende functies in de techniek ben je bij van nes + plaisier aan het juiste adres. Wij hebben onder andere een breed scala aan monteur functies, maar ook vacatures voor werkvoorbereiders, calculators en tekenaars, tot aan projectmanagers en site managers. Wij helpen je graag aan een betere baan in de techniek.

Bedrijven waarvoor jij kan gaan werken

van nes + plaisier werkt samen met uiteenlopende bedrijven in de technische sector. Van bedrijven actief in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, technische rubberfabricage, rijdend materieel, maritieme techniek, industriële automatisering, installatietechniek en nog veel meer. Door onze diversiteit aan opdrachtgevers vinden wij altijd een organisatie die bij jou past.

alle vacatures in de techniek

Werken als Monteur

Of je nu al jarenlange, of juist nog helemaal geen ervaring hebt als monteur, dat maakt voor van nes + plaisier niet uit. Wij hebben altijd een vacature die bij jou past. Ben jij op zoek naar een baan als servicemonteur of ga je juist liever aan de slag als technische dienst monteur op een vaste plek? Wij helpen je graag aan je nieuwe uitdaging.

meer informatie

Werken binnen de fabricage

Op zoek naar dynamische fabricage vacatures? Van nes + plaisier heeft door zijn jarenlange ervaring een uitgebreid netwerk aan organisaties met diverse fabricage vacatures. Jouw passie is voor ons beiden een kans en die begeleiden wij graag naar de volgende uitdaging. Wij hebben altijd wel een fabricage vacature die perfect bij jou past!

Meer informatie

Werken binnen de IT

Passie voor IT en op zoek naar een de baan die écht bij je past? Graag bespreken wij met jou onze diverse IT vacatures. Of je nu een software engineer, hardware engineer, netwerk-/ systeembeheerder of PLC programmeur vacature zoekt, wij helpen je bij het vinden van de tofste IT vacature.

meer informatie

Werken als Leidinggevende

Als leidinggevende binnen de techniek hebben wij verschillende uitdagingen in diverse branches/sectoren. Naar aanleiding van jouw ambities en ervaring kijken we wat het best passend is voor jou. Door ons grote netwerk kunnen we een belangrijke rol spelen bij het vinden van de juiste uitdaging. Bekijk alle leidinggevende vacatures of stuur een open sollicitatie.

meer informatie

Onze job alerts voortaan direct in je inbox ontvangen?

Ja, stuur maar door!

van nes + plaisier

van nes + plaisier is dé bemiddelaar naar een nieuwe baan. Vanuit ons hoofdkantoor in Ridderkerk bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder functieniveau. Door onze specialisatie in uiteenlopende vakgebieden vinden wij altijd een baan die bij jou past. Jouw ambitie en persoonlijke wensen staan in deze zoektocht centraal! Het CV is hierin zeker niet leidend. Samen gaan we dieper in op jouw skills en bespreken we jouw doelen. Wij gaan voor de perfecte match!

lees verder