X

Techniek vacatures

Play video

Een betere baan in de techniek

Een betere baan in de techniek? Of het nu mechanische-, elektrotechnische-, pneumatische-, hydraulische- of installatietechniek betreft, wij spreken dezelfde taal. Ons team van technische consultants weet welke ontwikkelingen er gaande zijn bij de bedrijven die met ons samenwerken. Door persoonlijk met je in gesprek te gaan vinden wij de baan die écht bij je past.

Onze functies in de techniek

Voor zowel uitvoerende-, kantoor-, als leidinggevende functies in de techniek ben je bij van nes + plaisier aan het juiste adres. Wij hebben onder andere een breed scala aan monteur functies, maar ook vacatures voor werkvoorbereiders, calculators en tekenaars, tot aan projectmanagers en site managers. Wij helpen je graag aan een betere baan in de techniek.

Bedrijven waarvoor jij kan gaan werken

Van nes + plaisier werkt samen met uiteenlopende bedrijven in de technische sector. Van bedrijven actief in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, technische rubberfabricage, rijdend materieel, maritieme techniek, industriële automatisering, installatietechniek en nog veel meer. Door onze diversiteit aan opdrachtgevers vinden wij altijd een organisatie die bij jou past.

alle vacatures in de techniek

Werken als Monteur

Of je nu al jarenlange, of juist nog helemaal geen ervaring hebt als monteur, dat maakt voor van nes + plaisier niet uit. Wij hebben altijd een vacature die bij jou past. Ben jij op zoek naar een baan als servicemonteur of ga je juist liever aan de slag als technische dienst monteur op een vaste plek? Wij helpen je graag aan je nieuwe uitdaging.

meer informatie

Werken als Calculator / Werkvoorbereider

Geregeld zijn wij op zoek naar Calculators / Werkvoorbereiders voor verschillende organisaties. Dit zijn uitdagende functies die vaak erg veelzijdig zijn. Je bezit doorgaans kwaliteiten als plannen, organiseren en coördineren. Benieuwd? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Dan gaan we samen met jou op zoek!

Meer informatie

Werken als Leidinggevende

Als leidinggevende binnen de techniek hebben wij verschillende uitdagingen in diverse branches/sectoren. Naar aanleiding van jouw ambities en ervaring kijken we wat het best passend is voor jou. Door ons grote netwerk kunnen we een belangrijke rol spelen bij het vinden van de juiste uitdaging. Bekijk alle leidinggevende vacatures of stuur een open sollicitatie.

meer informatie

van nes + plaisier

Van nes + plaisier is dé bemiddelaar naar een nieuwe baan. Vanuit ons hoofdkantoor in Ridderkerk bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder functieniveau. Door onze specialisatie in uiteenlopende vakgebieden vinden wij altijd een baan die bij jou past. Jouw ambitie en persoonlijke wensen staan in deze zoektocht centraal! Het CV is hierin zeker niet leidend. Samen gaan we dieper in op jouw skills en bespreken we jouw doelen. Wij gaan voor de perfecte match!

lees verder