Techniek recruitment

home / Techniek
Bouw
Food

Up to date kennis

Techniek staat nooit stil. Dat betekent dat werknemers in de deze branche de ambitie moeten hebben om steeds hun kennis op peil te houden.

van nes + plaisier heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van technisch personeel op allerlei vakgebieden. Sinds 2010 bemiddelen wij met bewezen succes servicemonteurs, elektromonteurs, onderhoudsmonteurs en storingsmonteurs. Door de groeiende vraag naar technisch personeel, hebben wij een speciaal team samengesteld dat hier constant mee bezig is. Waar ben jij naar op zoek?

 

Werving & Selectie

Als je kiest voor deze dienst, dan komt de kandidaat direct bij jouw bedrijf op de loonlijst. Sinds onze start zijn er al 27 service- en onderhoudsmonteurs bemiddeld op basis van Werving & Selectie. Wil je meer weten over onze methode? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Detachering

Benut de expertise van van nes + plaisier. Het voordeel van detachering ligt vooral in onze betrokkenheid. Wij volgen de ontwikkeling de werknemer op de voet. Ook begeleiden wij jou, als opdrachtgever, om de plaatsing tot een succes te maken. De kandidaat tekent een reguliere arbeidsovereenkomst bij van nes + plaisier. Het uiteindelijke doel is een vast dienstverband.

 

 

‘We zorgden al voor 429 gevulde technische vacatures’
Walter Plaisier, 0180 820229
Geen passende vacature gevonden? Stel een Jobalert in
Stel jobalert in

Nieuwste vacatures

Verkoop & inkoopmedewerker Edelmetalen/verzamelwaar Roermond

Regio Roermond - Werkveld: Commercieel

Verkoop & inkoopmedewerker Edelmetalen/verzamelwaar Utrecht

Regio Utrecht - Werkveld: Commercieel

Verkoop & inkoopmedewerker Edelmetalen/verzamelwaar Hengelo

Regio Hengelo - Werkveld: Commercieel

Nieuwste vacature

Voor welke bedrijven werken wij al in de techniek recruitment