Techniek recruitment

home / Techniek
Industrie
Food

Up to date kennis

Techniek staat nooit stil. Dat betekent dat werknemers in de deze branche de ambitie moeten hebben om steeds hun kennis op peil te houden.

van nes + plaisier heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van technisch personeel op allerlei vakgebieden. Sinds 2010 bemiddelen wij met bewezen succes servicemonteurs, elektromonteurs, onderhoudsmonteurs en storingsmonteurs. Door de groeiende vraag naar technisch personeel, hebben wij een speciaal team samengesteld dat hier constant mee bezig is. Waar ben jij naar op zoek?

Werving & Selectie

Als je kiest voor deze dienst, dan komt de kandidaat direct bij jouw bedrijf op de loonlijst. Sinds onze start zijn er al 27 service- en onderhoudsmonteurs bemiddeld op basis van Werving & Selectie. Wil je meer weten over onze methode? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Detachering

Benut de expertise van van nes + plaisier. Het voordeel van detachering ligt vooral in onze betrokkenheid. Wij volgen de ontwikkeling de werknemer op de voet. Ook begeleiden wij jou, als opdrachtgever, om de plaatsing tot een succes te maken. De kandidaat tekent een reguliere arbeidsovereenkomst bij van nes + plaisier. Het uiteindelijke doel is een vast dienstverband.

‘We zorgden al voor 429 gevulde technische vacatures’
Walter Plaisier, 0180 820229

Bekijk alle vacatures

Maak kennis met ons netwerk

Het werven en selecteren is een uitgebreid en tijdrovend proces. Er is kennis en vaardigheid nodig voor het werven en selecteren zelf, maar ook van de specifieke branche waarin het personeel wordt gezocht. Inmiddels hebben wij al veel ervaring opgedaan met het werven van professionals in de technische sector. De recruitment specialist die jou zal helpen bij het vinden van het beste technische personeel heeft daarom altijd de benodigde kennis in huis. De recruiter weet als geen ander welke kwaliteiten het personeel moet hebben om bij jou aan de slag te kunnen. Zie de recruiter als lid van jouw eigen recruitment afdeling. Tot ons huidige portfolio in de technische branche behoren bedrijven zoals: diverse fabrieken, energie, industriële of telecom bedrijven. Ben je benieuwd wat wij kunnen beteken voor jouw bedrijf? Kom dan vandaag nog met ons in contact

Waarom via van nes + plaisier?

Waarom de werving en selectie binnen techniek uitbesteden aan van nes + plaisier? Wij nemen geen genoegen met een goede match, maar wij zullen altijd op zoek gaan naar de beste match tussen werkgever en werknemer. Door onze persoonlijke aanpak bij onze gedreven werkzoekende komen wij achter hun kwaliteiten, softskills en doelen. Ook bij jou als werkgever geven wij de voorkeur aan de persoonlijke aanpak. Zo kunnen wij beter in kaart brengen waar jij als werkgever naar op zoek bent. Gaat dit bijvoorbeeld om zelfstandige werknemers die initiatief tonen of staat zorgvuldig te werk gaan hoog in het vaandel. Aan de hand van een persoonlijk gesprek willen wij hier graag achter komen. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat maar liefst 72% van de mensen die wij bemiddeld hebben in vaste dienst komen bij de opdrachtgevers.

Aanmelden bij van nes + plaisier voor werving en selectie

Klaar om de werving en selectie binnen de techniek uit te besteden aan van nes + plaisier? Klik dan hier en vul het formulier in, dan nemen wij vandaag nog contact met jou op. Of kom direct met onze recruiters in contact door te bellen naar 0180-820821. Toch op zoek naar recruiters of werving en selectie in andere sectoren? Klik dan hier en bekijk het aanbod. 

 

Geen passende vacature gevonden? Stel een Jobalert in
Stel jobalert in

Nieuwste vacatures

Werkvoorbereider / Calculator Dakbedekking (junior)

Regio Zwijndrecht - Werkveld: Technisch

Calculator/Werkvoorbereider Dakbedekking

Regio Zwijndrecht - Werkveld: Technisch

Aftersales en servicemedewerker

Regio Ridderkerk - Werkveld: Commercieel

Voor welke bedrijven werken wij al in de techniek recruitment