VACATURES VOOR HEFTRUCKCHAUFFEURS

Nieuwe baan als heftruckchauffeur?

Nieuwe baan als heftruckchauffeur? Of je nu al jarenlang ervaring hebt als heftruckchauffeur of pas net van school komt, dat maakt voor van nes + plaisier niet uit. Wil jij aan de slag als heftruckchauffeur? Door het versturen van één sollicitatie kom jij in aanmerking voor meerdere chauffeur functies. Zo helpen we jou aan een passende baan.

Krijg een goede beloning

Heftruckchauffeurs zijn hard nodig. En een baan als heftruckchauffeur betekent vaak ook hard werken en soms op onregelmatige tijden. Daarvoor word je beloond. Van nes + plaisier helpt je altijd aan een passende mix van salaris en secundaire voorwaarden. Werk je in de avonden of in ploegen? Dan ontvang je ook nog eens aantrekkelijke toeslagen.

Onze contract vormen

Als je via van nes + plaisier ergens aan de slag gaat als heftruckchauffeur, kan dat op twee manieren. Meestal is dit op basis van een uitzendcontract. In dit geval treed je dus bij ons in dienst en ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Van nes + plaisier zorgt ervoor dat alles geregeld wordt en betaalt jouw salaris. Dit kunnen wij naar wens elke week aan jou overmaken. Een andere mogelijkheid is dat je direct een contract aangaat met de opdrachtgever waarvoor je gaat werken. In dit laatste geval helpen wij de opdrachtgever enkel met het vinden van een nieuwe heftruckchauffeur.

Regio’s waar we actief zijn

In principe werken wij voor opdrachtgevers door heel Nederland. De meeste opdrachtgevers in ons netwerk zijn gevestigd in de regio Zuid-Holland, Gelderland en Noord-Brabant.

De sollicitatieprocedure

Spreekt één van onze vacatures je aan? Solliciteer dan direct. Gemiddeld hebben sollicitanten bij ons binnen 3 weken een nieuwe baan.

1. Vul het formulier in en upload je CV.

2. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

3. Is er een match met de vacature? Tijd voor een kennismaking bij ons op kantoor.

4. Nog steeds enthousiast? Wij stellen je voor aan onze opdrachtgever.

5. Je mag op gesprek bij de opdrachtgever.

6. Gefeliciteerd, je bent aangenomen! Een aanbieding volgt.

7. Aan de slag!

Bij van nes + plaisier kijken we altijd verder dan één vacature. Kom jij in aanmerking voor meerdere functies? Dan bespreken we deze met je. Zo vergroten we de kans op jouw nieuwe baan!

Sorteer op:

Filters

Regio

cityFilterLabel

Vakgebied

Functiegroep

Functie

Ervaring

Opleidingsniveau

Uren per week

Sector

Type bedrijf

382vacatures gevonden

Verkoop binnendienst medewerker

Aanmelden tot en met: 23 jun 2022

Als Verkoop binnendienst medewerker bij onze opdrachtgever in Capelle a/d IJssel, ben jij verantwoordelijk voor de contacten met klanten en prospecten. Na een aantal jaar krijg jij de mogelijkheid om door te groeien tot accountmanager als je interesse hebt in de buitendienst. Je komt te werken in een gedreven team, daarnaast biedt deze fulltime functie een mooi salaris van €2.500,- bruto per maand en uitzicht op vast dienstverband!

Operator

Aanmelden tot en met: 17 jun 2022

Vanwege uitbreiding bij onze opdrachtgever in de omgeving Rotterdam, zijn wij opzoek naar een ervaren Operator in de 2 ploegendienst. De lijn is splinter nieuw, wat veel uitdaging met zich meebrengt.

Expediteur

Aanmelden tot en met: 17 jun 2022

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Expediteur. De organisatie is een zeer stabiele logistieke dienstverlener. Zij houden zich bezig met de op- en overslag van verschillende goederen en zijn een sterke supply chain partner.

Productiemedewerker

Aanmelden tot en met: 28 mei 2022

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van de producten van A – Z. Het betreft een fulltime functie in een 3-ploegendienst met een bruto uurloon van €10,80 waarover je een extra toeslag van 10% ontvangt.

Personeels- en salarisadministrateur

Aanmelden tot en met: 26 mei 2022

Als personeels- en salarisadministrateur ben jij verantwoordelijk voor de gehele salarisadministratie en fungeer jij tevens als directe sparringpartner van de HR business partner. Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever voor maximaal 32 uur per week.

Servicemonteur zonder storingsdiensten

Aanmelden tot en met: 7 jun 2022

In deze functie van servicemonteur werk je op diverse locaties door Nederland aan koeltechnische installaties. Je treedt direct in dienst, krijgt een prachtig salaris en een mooie auto van de zaak.

Productontwikkelaar (Jr.)

Aanmelden tot en met: 17 jun 2022

In deze nieuwe functie werk je nauw samen met meerdere afdelingen, zoals de productie afdelingen en de afdeling Commercie. Ook heb je regelmatig contact met leveranciers m.b.t. de materialen benodigd voor de (nieuwe) verpakkingen.

Logistiek medewerker

Aanmelden tot en met: 28 mei 2022

Voor een productiebedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen van pallets, dozen en bigbags. Ervaring met het werken met bigbags is een harde eis.
Het betreft een functie in dagdienst. De werkzaamheden zijn van 07.00 – 17.00 uur in de middag.

Hypotheekacceptant

Aanmelden tot en met: 17 jun 2022

Vanwege uitbreiding bij onze opdrachtgever in regio Utrecht, zijn wij op zoek naar een ervaren hypotheekacceptant voor 40 uur per week.

Elektromonteur Technische Dienst

Aanmelden tot en met: 9 jul 2022

Als Elektromonteur ben je werkzaam in een technische dienst in de regio Dordrecht in een dagdienst. Hierbij ben je in het machinepark verantwoordelijk voor met name het onderhoud. Er is mogelijkheid tot een rechtstreeks dienstverband met mooie arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Filter & zoek