SECRETARESSE VACATURES

Op zoektocht naar mooie secretaresse vacatures? Van nes + plaisier heeft door zijn uitgebreide ervaring een uitgebreid netwerk aan organisaties met diverse secretaresse vacatures. Jouw talent is voor ons beiden een groot gewin en die begeleiden wij graag naar de volgende uitdaging. Wij hebben altijd wel een secretaresse vacature die je geweldig lijkt om te vervullen!

Betere banen secretaresse

Wanneer jij op zoek bent naar die betere baan als secretaresse, maakt van nes + plaisier de overstap voor jou zo gemakkelijk als mogelijk. Door contact op te nemen, kijken wij voor je welke secretaresse baan het beste bij je past. Wanneer je bij van nes + plaisier solliciteert op een van onze secretaresse banen, mag je super snel een reactie verwachten. Doorgaans hoor je binnen 3 werkdagen van ons. Altijd. Door jou persoonlijk te leren kennen, weten we welke organisatie uit ons diverse netwerk bij jou past. Niet alleen de inhoud van de secretaresse vacature is belangrijk, maar ook de bedrijfscultuur waarin jij je zal bevinden. Wij zorgen ervoor dat jij je thuis voelt!

Werken als secretaresse

Wanneer je gaat werken als secretaresse, dan doe je dat wegens een bepaalde liefde. Je doet wat je echt drijft. Bij de opdrachtgevers van van nes + plaisier ben je hiervoor perfect op je plek. Met werk als secretaresse ben je erg graag samen met collega’s die jouw passie delen. Van nes + plaisier zorgt ervoor dat jij in een team terecht komt waar je helemaal je ei kwijt kunt. secretaresse werk zoeken doet jouw contactpersoon met jarenlange ervaring. Vertel ons wat je precies zoekt en wij leveren jou op korte termijn een aantal opties!

Vacatures secretaresse – In jouw omgeving

Het is handig en fijn wanneer de ‘vacatures secretaresse’ bij jou om de hoek zijn. Wij denken hierin graag met je mee. Vanwege ons landelijk beleid heeft van nes + plaisier altijd open vacatures als secretaresse bij jou in omstreken. Dus, of jij nu wil werken in Den Haag, Alkmaar of Tilburg, onze recruiters zorgen ervoor dat we die ‘vacature secretaresse’ vinden in jouw buurt. Waarom zou je kiezen voor secretaresse vacatures in de omgeving? Meestal is de belangrijkste factor een besparing van jouw eigen tijd. Hiermee zorg je voor de perfecte balans tussen werk- en privé, aangezien je geen onnodige reisuren maakt en zo meer tijd overhoudt voor dingen die je naast je werk ook belangrijk vindt.

De sollicitatieprocedure – solliciteren als secretaresse

Spreekt één van onze secretaresse vacatures je aan? Solliciteer dan direct. Gemiddeld hebben sollicitanten bij ons binnen 3 weken een nieuwe baan.

  1. Vul het formulier in en upload eventueel je CV.

  2. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op, afspraak is afspraak!

  3. Is er een match met de vacature? Tijd voor een kennismaking bij ons op kantoor.

  4. Nog steeds enthousiast? Wij stellen je voor aan onze opdrachtgever.

  5. Je mag op gesprek bij de opdrachtgever.

  6. Gefeliciteerd, je bent aangenomen! Een aanbieding volgt.

  7. Aan de slag!

Bij van nes + plaisier kijken we altijd verder dan één vacature. Kom jij in aanmerking voor meerdere functies? Dan bespreken we deze met je. Zo vergroten we de kans op jouw nieuwe baan. Ga je solliciteren als secretaresse, dan hoor je van ons geen valse beloftes!

Jobs secretaresse – Scroll snel naar jouw job

Kan je niet wachten om te zien welke jobs als secretaresse wij vacant hebben? Scrol dan naar beneden en kies tussen de secretaresse jobs die écht bij je horen. Waar je ook voor kiest om aan de slag te gaan, van nes + plaisier helpt je graag naar ieder volgend stadium van jouw loopbaan. Misschien start jij binnenkort via ons met jouw nieuwe droom secretaresse job! Wanneer er hieronder iets voor je tussen zit, dan nodigen wij je graag uit voor een eerste gesprek.

Sorteer op:

Filters

Regio

Ervaring

315vacatures gevonden

Expediteur

Aanmelden tot en met: 26 mrt 2023

Als expediteur ga jij fulltime aan de slag bij een logistiek bedrijf in de omgeving Rotterdam. Je kunt rekenen op een salaris tussen de €2500,- en €3000,- bruto per maand afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Bakker

Aanmelden tot en met: 24 mrt 2023

Als bakker bij bakkerij de Paauw in Hardinxveld-Giessendam wil jij altijd het beste voor de klant! Je kan rekenen op een salaris tussen de €2200,- en €2600,- bruto per maand en zeer aantrekkelijke ploegentoeslagen. 

Magazijn medewerker

Aanmelden tot en met: 27 mrt 2023

Voor onze opdrachtgever bij een ambachtelijke bakkerij in de regio Waspik zijn wij opzoek naar een fulltime magazijn medewerker. Bij dit bedrijf word jij een belangrijk onderdeel van de verwerking van dagverse brood- en banketproducten. Je kan rekenen op een mooi uurloon van gemiddeld €12,- bruto per uur en op zondag 150% betaald.

Chauffeur C

Aanmelden tot en met: 2 mrt 2023

Als Chauffeur C werk jij vanuit standplaats Alphen a/d Rijn. Je krijgt opleidingsmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband. Werk jij graag fulltime of juist parttime? Dit is beide mogelijk!

HR Business Partner

Aanmelden tot en met: NaN undefined NaN

Jij gaat in deze nieuwe functie als HR Business Partner direct in dienst bij onze opdrachtgever in de regio Rotterdam. Je zal de schakel zijn tussen het HR team en de HR Manager. Je bent onderdeel van een snel groeiende organisatie waarbij ruim 800 betrokken medewerkers verbonden zijn. Er zijn voldoende mogelijkheden voor jou om door te kunnen groeien en jezelf te ontwikkelen, daarnaast mag jij uitgaan van een bruto periodeloon tot ongeveer €5.000,- afhankelijk van jouw ervaring.

Kwaliteitsmanager

Aanmelden tot en met: NaN undefined NaN

Een mooie uitdagende functie als Kwaliteitsmanager binnen één van ’s werelds grootste food tech bedrijven met een innovatief product. Dit bedrijf wil met hun product impact maken op de wereld. Neem ook deel aan deze geweldige reis van het bouwen aan een nieuwe cultuur, werkwijze en tools. Daarbij wordt er een mooi salaris geboden die gaat tot maximaal 70K op jaarbasis.

QA Manager

Aanmelden tot en met: NaN undefined NaN

Een mooie uitdagende functie als QA Manager binnen één van ’s werelds grootste food tech bedrijven met een innovatief product. Dit bedrijf wil met hun product impact maken op de wereld. Neem ook deel aan deze geweldige reis van het bouwen aan een nieuwe cultuur, werkwijze en tools. Daarbij wordt er een mooi salaris geboden die gaat tot maximaal 70K op jaarbasis.

Koerier

Aanmelden tot en met: 27 mrt 2023

Als parttime koerier ga jij aan de slag bij een oer-Hollands bedrijf in Ridderkerk. Je kan rekenen op een salaris tussen de €12,14 en €13,36 bruto per uur, 8,33% vakantiegeld en uitzicht op een vast dienstverband.

Stagiair personeelszaken

Aanmelden tot en met: 1 mrt 2023

Zou jij jezelf omschrijven als een enthousiaste student die energie haalt uit het creëren van de perfecte match? Dan is deze stage wellicht wel iets voor jou! Je komt te werken bij ons op kantoor in Ridderkerk, wat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Production employee

Aanmelden tot en met: 12 mrt 2023

At industrial bakery de Paauw we offer a permanent, steady job for production workers in 4-shifts. The bakery is in Hardinxveld – Giessendam. For this work you will receive a nice salary of minimum €11,75 per hour and high allowances of 34%, 37% and 100%.

Filter & zoek