VACATURES VOOR MAGAZIJNMEDEWERKERS

Nieuwe baan als magazijnmedewerker?

Of je nu al jarenlang ervaring hebt als magazijnmedewerker of pas net van school komt, dat maakt voor van nes + plaisier niet uit. Wil jij aan de slag als magazijnmedewerker ? Door het versturen van één sollicitatie kom jij in aanmerking voor meerdere magazijnmedewerkerfuncties. Zo helpen we jou aan een passende baan.

Krijg een goede beloning

magazijnmedewerker zijn hard nodig. En een baan als magazijnmedewerker betekent vaak ook hard werken en soms op onregelmatige tijden. Daarvoor word je beloond. Van nes + plaisier helpt je altijd aan een passende mix van salaris en secundaire voorwaarden. Werk je in de avonden of in ploegen? Dan ontvang je ook nog eens aantrekkelijke toeslagen.

Onze contractsvormen

Als je via van nes + plaisier ergens aan de slag gaat als magazijnmedewerker, kan dat op twee manieren.  Meestal is dit op basis van een uitzendcontract. In dit geval treed je dus bij ons in dienst en ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Van nes + plaisier zorgt ervoor dat alles geregeld wordt en betaalt jouw salaris. Dit kunnen wij naar wens elke week aan jou overmaken.

Een andere mogelijkheid is dat je direct een contract aan gaat met de opdrachtgever waarvoor je gaat werken. In dit laatste geval helpen wij de opdrachtgever enkel met het vinden van een nieuwe magazijnmedewerker.

Regio’s waar we actief zijn

In principe werken wij voor opdrachtgevers door heel Nederland. De meeste opdrachtgevers in ons netwerk zijn gevestigd in de regio Zuid-Holland en Noord-Brabant.

De sollicitatieprocedure

Spreekt één van onze vacatures je aan? Solliciteer dan direct. Gemiddeld hebben sollicitanten bij ons binnen 3 weken een nieuwe baan.

1. Vul het formulier in en upload je CV.

2. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

3. Is er een match met de vacature? Tijd voor een kennismaking bij ons op kantoor.

4. Nog steeds enthousiast? Wij stellen je voor aan onze opdrachtgever.

5. Je mag op gesprek bij de opdrachtgever.

6. Gefeliciteerd, je bent aangenomen! Een aanbieding volgt.

7. Aan de slag!

Bij van nes + plaisier kijken we altijd verder dan één vacature. Kom jij in aanmerking voor meerdere functies? Dan bespreken we deze met je. Zo vergroten we de kans op jouw nieuwe baan!

Sorteer op:

Filters

Regio

Ervaring

10vacatures gevonden

Magazijn medewerker

Aanmelden tot en met: 22 nov 2023

Voor bakkerij de Paauw in Hardinxveld-Giessendam zijn wij opzoek naar een fulltime magazijn medewerker. Je kan rekenen op een mooi uurloon van €12.50 bruto en aantrekkelijke toeslagen van 34% en 100%.

Logistiek medewerker

Aanmelden tot en met: 20 nov 2023

Voor onze opdrachtgever in de regio van Delft zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker in dagdienst. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de inkomende goederen, hiervoor maak je gebruik van een heftruck. Deze opdrachtgever bied je naast een uitdagende en afwisselende functie, ook een uitstekend salaris van minimaal €2.650,- bruto per maand. 

Magazijn medewerker

Aanmelden tot en met: 23 nov 2023

Binnen deze functie als magazijnmedewerker is geen dag hetzelfde. Doordat je verantwoordelijk bent voor het gehele algemene proces binnen de koeltechniek. Aan de hand van jou ervaring kan je maximaal tot €3350 bruto per maand verdienen.

Magazijnmedewerker

Aanmelden tot en met: 14 nov 2023

Als magazijnmedewerker ga je aan de slag in een popcornfabriek in Oud-Beijerland, Je kan rekenen op een bruto uurloon van €13,48 exclusief de ploegentoeslag van 14% over ieder gewerkt uur. 

Magazijnmedewerker

Aanmelden tot en met: 15 nov 2023

Als magazijnmedewerker ga jij fulltime aan de slag in 3-ploegendienst met diverse starttijden bij een oer-Hollands bedrijf in Ridderkerk. Je kan rekenen op een salaris van €12,12 bruto per uur, 8,33% vakantiegeld, 25 verlofdagen en uitzicht op een vast dienstverband. Voor het werken op onregelmatige tijden ontvang je 25%, 40% of 100% toeslag.

Logistiek medewerker

Aanmelden tot en met: 6 nov 2023

Als logistiek medewerker bij onze opdrachtgever in Bleiswijk ga je aan de slag bij een bedrijf dat werkt met hout-, plaat- en bouwmaterialen. Je komt te werken in een 2-ploegendienst. Voor het werken in ploegendienst ontvang je een toeslag van 15% bovenop je uurloon.

Logistiek medewerker

Aanmelden tot en met: 25 okt 2023

Als logistiek medewerker werk je bij onze opdrachtgever met grote en klein machines in de omgeving van Barendrecht. Voor deze fulltime functie zal jij naast laad- en loswerkzaamheden ook hand- en spandiensten verrichten ter ondersteuning van de monteurs. Voor deze functie ontvang je een mooi salaris bij een internationaal bedrijf van mobiele voertuigen.

Medewerker Goederenontvangst Magazijn

Aanmelden tot en met: 23 okt 2023

Als Medewerker Goederenontvangst ben je werkzaam in een dagdienst van 7:00 uur tot 15:30 uur in de omgeving Schiedam. In deze controlerende functie komt jouw technische achtergrond goed van pas en is er een salaris mogelijk tot €2950,- bruto o.b.v. een fulltime werkweek exclusief een 13e maand.

Verdeler

Aanmelden tot en met: 16 okt 2023

Als verdeler ga je fulltime aan de slag bij bakkerij de Paauw in Hardinxveld-Giessendam. Je kan rekenen op een uurloon van €12,50 bruto per uur en je ontvangt mooie toeslagen van 34% en 100%.

Magazijnmedewerker

Aanmelden tot en met: 24 nov 2023

Als magazijnmedewerker ga je werken bij een transportbedrijf waarbij je diverse werkzaamheden uitvoert. De functie van magazijnmedewerker is in 2-ploegen en het salaris is € 2440,- bruto per maand.

Filter & zoek