VACATURES VOOR MAGAZIJNMEDEWERKERS

Nieuwe baan als magazijnmedewerker?

Of je nu al jarenlang ervaring hebt als magazijnmedewerker of pas net van school komt, dat maakt voor van nes + plaisier niet uit. Wil jij aan de slag als magazijnmedewerker ? Door het versturen van één sollicitatie kom jij in aanmerking voor meerdere magazijnmedewerkerfuncties. Zo helpen we jou aan een passende baan.

Krijg een goede beloning

magazijnmedewerker zijn hard nodig. En een baan als magazijnmedewerker betekent vaak ook hard werken en soms op onregelmatige tijden. Daarvoor word je beloond. Van nes + plaisier helpt je altijd aan een passende mix van salaris en secundaire voorwaarden. Werk je in de avonden of in ploegen? Dan ontvang je ook nog eens aantrekkelijke toeslagen.

Onze contractsvormen

Als je via van nes + plaisier ergens aan de slag gaat als magazijnmedewerker, kan dat op twee manieren.  Meestal is dit op basis van een uitzendcontract. In dit geval treed je dus bij ons in dienst en ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Van nes + plaisier zorgt ervoor dat alles geregeld wordt en betaalt jouw salaris. Dit kunnen wij naar wens elke week aan jou overmaken.

Een andere mogelijkheid is dat je direct een contract aan gaat met de opdrachtgever waarvoor je gaat werken. In dit laatste geval helpen wij de opdrachtgever enkel met het vinden van een nieuwe magazijnmedewerker.

Regio’s waar we actief zijn

In principe werken wij voor opdrachtgevers door heel Nederland. De meeste opdrachtgevers in ons netwerk zijn gevestigd in de regio Zuid-Holland en Noord-Brabant.

De sollicitatieprocedure

Spreekt één van onze vacatures je aan? Solliciteer dan direct. Gemiddeld hebben sollicitanten bij ons binnen 3 weken een nieuwe baan.

1. Vul het formulier in en upload je CV.

2. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

3. Is er een match met de vacature? Tijd voor een kennismaking bij ons op kantoor.

4. Nog steeds enthousiast? Wij stellen je voor aan onze opdrachtgever.

5. Je mag op gesprek bij de opdrachtgever.

6. Gefeliciteerd, je bent aangenomen! Een aanbieding volgt.

7. Aan de slag!

Bij van nes + plaisier kijken we altijd verder dan één vacature. Kom jij in aanmerking voor meerdere functies? Dan bespreken we deze met je. Zo vergroten we de kans op jouw nieuwe baan!

Sorteer op:

Filters

Regio

Ervaring

7vacatures gevonden

Magazijnmedewerker

Aanmelden tot en met: 3 aug 2024

Als magazijnmedewerker ga je 5 dagen per week aan de slag in de dagdienst in regio Zwijndrecht en ontvangt je een mooi bruto uurloon tot €14,93. 

Orderpicker

Aanmelden tot en met: 3 aug 2024

Als orderpicker in regio Rotterdam ga je fulltime aan de slag in de dagdienst en kan je rekenen op een salaris van €2500 bruto per maand. Daarnaast krijg je de kans om diverse certificaten te halen. 

Logistiek medewerker

Aanmelden tot en met: 28 jul 2024

Als Logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederen door middel van een heftruck en bovenloopkraan in de omgeving van Schiedam. Deze opdrachtgever bied je naast een uitdagende en afwisselende functie, ook een uitstekend salaris van €2950,- bruto per maand exclusief toeslagen en een vaste 13e maand.

Magazijnmedewerker | 2 ploegen

Aanmelden tot en met: 22 jul 2024

Wil jij per direct aan de slag voor €18,40 bruto per uur? Heb je ervaring als Magazijnmedewerker en ben je in het bezit van een heftruck en VCA certificaat? Reageer dan snel en ga aan de slag bij onze opdrachtgever in Dordrecht.

Magazijnmedewerker

Aanmelden tot en met: 6 jul 2024

Als magazijnmedewerker bij onze opdrachtgever in Rotterdam werk je fulltime in dagdienst. Voor deze uitdagende functie waarbij je 70% administratief werk verricht en 30% magazijnwerk, ontvang je een mooi maandsalaris van maximaal €2.650,-.

Logistiek medewerker

Aanmelden tot en met: 26 jul 2024

Als logistiek medewerker ga je fulltime werken bij onze opdrachtgever in Ede. De functie van logistiek medewerker is afwisselend waarbij je in de dagdienst werkt samen met een klein team. Het salaris wat bij deze functie hoort hangt af van de kennis en ervaring die je hebt als logistiek medewerker, maar is minimaal €2300 bruto per maand.

Logistiek Planner Fulltime

Aanmelden tot en met: 31 jul 2024

Tijdens de baan van logistiek planner kan je uitdagende werkervaring opdoen bij één van de grootste internationale groente-en fruitbedrijven van Nederland. Je bent fulltime beschikbaar en je verdient een bruto uurloon van €15,57 exclusief aantrekkelijke toeslagen.

Filter & zoek