VACATURES VOOR MAGAZIJNMEDEWERKERS

Nieuwe baan als magazijnmedewerker?

Of je nu al jarenlang ervaring hebt als magazijnmedewerker of pas net van school komt, dat maakt voor van nes + plaisier niet uit. Wil jij aan de slag als magazijnmedewerker ? Door het versturen van één sollicitatie kom jij in aanmerking voor meerdere magazijnmedewerkerfuncties. Zo helpen we jou aan een passende baan.

Krijg een goede beloning

magazijnmedewerker zijn hard nodig. En een baan als magazijnmedewerker betekent vaak ook hard werken en soms op onregelmatige tijden. Daarvoor word je beloond. Van nes + plaisier helpt je altijd aan een passende mix van salaris en secundaire voorwaarden. Werk je in de avonden of in ploegen? Dan ontvang je ook nog eens aantrekkelijke toeslagen.

Onze contractsvormen

Als je via van nes + plaisier ergens aan de slag gaat als magazijnmedewerker, kan dat op twee manieren.  Meestal is dit op basis van een uitzendcontract. In dit geval treed je dus bij ons in dienst en ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Van nes + plaisier zorgt ervoor dat alles geregeld wordt en betaalt jouw salaris. Dit kunnen wij naar wens elke week aan jou overmaken.

Een andere mogelijkheid is dat je direct een contract aan gaat met de opdrachtgever waarvoor je gaat werken. In dit laatste geval helpen wij de opdrachtgever enkel met het vinden van een nieuwe magazijnmedewerker.

Regio’s waar we actief zijn

In principe werken wij voor opdrachtgevers door heel Nederland. De meeste opdrachtgevers in ons netwerk zijn gevestigd in de regio Zuid-Holland en Noord-Brabant.

De sollicitatieprocedure

Spreekt één van onze vacatures je aan? Solliciteer dan direct. Gemiddeld hebben sollicitanten bij ons binnen 3 weken een nieuwe baan.

1. Vul het formulier in en upload je CV.

2. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

3. Is er een match met de vacature? Tijd voor een kennismaking bij ons op kantoor.

4. Nog steeds enthousiast? Wij stellen je voor aan onze opdrachtgever.

5. Je mag op gesprek bij de opdrachtgever.

6. Gefeliciteerd, je bent aangenomen! Een aanbieding volgt.

7. Aan de slag!

Bij van nes + plaisier kijken we altijd verder dan één vacature. Kom jij in aanmerking voor meerdere functies? Dan bespreken we deze met je. Zo vergroten we de kans op jouw nieuwe baan!

Sorteer op:

Filters

Regio

Ervaring

8vacatures gevonden

Magazijnmedewerker

Aanmelden tot en met: 31 dec 2023

Als magazijnmedewerker ga je aan de slag in de 2 ploegendienst in een popcornfabriek in Oud-Beijerland, je kan rekenen op een bruto uurloon van €13,48 exclusief de ploegentoeslag van 14% over ieder gewerkt uur. 

Logistiek medewerker

Aanmelden tot en met: 1 jan 2024

Als Logistiek medewerker ga jij fulltime aan de slag bij een oer-Hollands bedrijf in Ridderkerk. Je kunt rekenen op een salaris van €12,12 bruto per uur, 8,33% vakantiegeld en uitzicht op een vast dienstverband.

Logistiekmedewerker

Aanmelden tot en met: 31 dec 2023

Als logistiekmedewerker kan je rekenen op een bruto salaris tussen de €2600 - €3000 per 4 weken.

Magazijnmedewerker | Dagdienst

Aanmelden tot en met: 23 dec 2023

Als magazijnmedewerker ga je aan de slag in de voedingsmiddelensector. Je ontvangt hier een mooi salaris voor van gemiddeld €15,- bruto. Daarnaast ontvang je 2% eindejaarsuitkering.

Expeditie medewerker

Aanmelden tot en met: 23 jan 2024

Als expeditie medewerker ben jij verantwoordelijk voor alle in- en uitkomende goederen. Jij werkt met behulp van een EPT. Als expeditie medewerker krijg je een bruto uurloon van €12,92 exclusief toeslagen en Atv-dagen. Omdat je jouw werkzaamheden uitvoert in een koude omgeving, krijg jij een gratis soep bij de lunch.

Expeditie medewerker

Aanmelden tot en met: 5 jan 2024

Als expeditie medewerker verwerk je de orders en goederen op de inkomende of uitgaande afdeling. Je werkt 4 dagen van 5.00 en 17.00 uur en de andere dag ben je vrij. Het salaris als expeditie medewerker ligt tussen de €1.841,- en €2.509,- euro bruto per 4 weken op fulltime basis.

Logistiek medewerker

Aanmelden tot en met: 6 dec 2023

Voor onze opdrachtgever in Dordrecht zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Het betreft een fulltime functie in 5-ploegendienst waarvoor je een bruto uurloon van €17,50 ontvangt inclusief 27% toeslag. 

Logistiek Planner

Aanmelden tot en met: 29 dec 2023

Als logistiek planner kom jij te werken bij een prachtig familiebedrijf met ruim 40 eigen vrachtwagens. Jij bewaart in alle hectiek het overzicht. Als logistiek planner zit plannen en coördineren in jouw DNA.

Filter & zoek