DE BESTE OPERATORS?

No cure no pay

Flexibiliteit betekent dat je alleen betaalt voor gemaakte uren.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit in mensen, in service, in alles. Daar staan wij voor.

Wij kennen de markt

Wij kennen de markt van A tot Z, en weten hoe je operators aan de vacature koppelt.

Persoonlijk

Ons ‘operator duo’ binnen van nes + plaisier zijn Steven en Derrek. Zij ademen de operatormarkt. Kom met ze in contact!

Waar ben je naar opzoek?

Wij hebben een onovertroffen netwerk aan operators in West-Nederland.  Ongeacht of je operators zoekt in de chemie, de techniek of in de food, bij van nes + plaisier hebben wij de specialisten in huis. Zoek je een operator multivac, benier, lijn operator of juist procesoperator? Onze ervaring leert ons ook dat een geschikt operator CV nog niet altijd een goede match betekent. Wij geloven in de persoonlijke aanpak, zowel met de kandidaat als jou als opdrachtgever. Mensen halen het beste uit zichzelf in een bedrijf waar ze zich thuis voelen. Wij luisteren naar jou wat betreft harde functie-eisen, maar denken ook mee qua culture match.

lees meer
Onze bewezen werkwijze

WIJ BEGRIJPEN JE

stap 1 van 6

Om de klantvraag te begrijpen is persoonlijk contact het startpunt. Wij zijn geen CV-schuivers die ongefilterd kandidaten naar een bedrijf toesturen.

SELECTEREN

stap 2 van 6

Na een intensief wervingsproces maken we een selectie van profielen en kandidaten die passen bij het werk en het bedrijf.

VOORSTEL VAN KANDIDATEN

stap 3 van 6

Na een scherpe selectie leggen wij die kandidaten voor die een goede match zijn qua functievereisten maar ook werksfeer.

GESPREK MET KANDIDATEN

stap 4 van 6

Jij moet een goed gevoel hebben bij de kandidaat, niet wij. Na het gesprek bepaal jij of die match er is.

AAN DE SLAG!

stap 5 van 6

Na een getekend contract zorgen wij er samen voor dat de medewerker zo snel mogelijk aan de slag kan.

AFTERCARE

stap 6 van 6

Wij denken altijd mee, ook na de plaatsing. Wat is de ideale bezetting in de fabriek? Van nes + plaisier is een partner die continu meewerkt.

Meer weten?

Vertel ons waar je geholpen mee bent. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur op 0180 - 82 02 29.

Wie zijn wij?

Jij wordt ontzorgd. Geen omkijken naar kwaliteit van medewerkers. Wij zijn structureel gericht op kwaliteit met als doel dat jij de medewerker  uiteindelijk zelf in dienst neemt. Hoe we dat doen? van nes + plaisier is al ruim 11 jaar autoriteit binnen de productie branche. We gebruiken dat graag om jou te ontzorgen door risicobeperking en flexibiliteit

lees meer

Direct iemand spreken?

Vertel ons waar je geholpen mee bent.  Onze operator specialisten Derrek en Steven zijn elke dag bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer: 0180 - 82 08 24

Bedrijven waar we al mee samenwerken