FOOD SPECIALISTEN?

Wij ademen de foodsector

Veel bureaus missen de specialistische kennis die de foodsector vraagt. Van nes + plaisier heeft deze kennis wel.

Kwaliteitgericht

Kwaliteit in mensen, in service, in alles. Daar staan wij voor.

Arbeidsbemiddeling die bij jou past

Ontzorgen in werving en selectie? Detacheren bij specialistische rollen of toch uitzendkrachten. Wij bieden het allemaal aan.

No cure no pay

Geen vindersloon, geen verdere kosten voor het wervingsproces. Jij betaalt pas de dag dat de medewerker aan de slag gaat.

Waar ben je naar opzoek?

Ons netwerk aan food professionals in Nederland is ongeëvenaard. Ongeacht of je op zoek naar een operator, quality assurance manager, teamleider of hoofd technische dienst, wij delen graag ons netwerk met jou. Maar onze ervaring leert ons ook dat een geschikt CV nog niet meteen een goede match betekent. Wij geloven in de persoonlijke aanpak, zowel met de kandidaat als jou als opdrachtgever. Mensen halen het beste uit zichzelf in een bedrijf waar ze zich thuis voelen. Wij luisteren waar jij naar op zoek bent qua functievereisten, maar denken ook mee qua culture match.

Wie zijn wij?

Van nes + plaisier is in 2010 opgericht en heeft sindsdien meer dan 3000 mensen aan een baan geholpen. Vanuit onze kantoren in Ridderkerk en Ede begeleiden wij ambitieuze professionals naar een nieuwe baan door heel Nederland. Wij geloven dat voor bedrijven de zoektocht naar talent vaak makkelijker, persoonlijker en laagdrempeliger kan. Door intensief persoonlijk contact met onze klanten en een rijk netwerk aan professionals weten wij direct naar welk profiel jij op zoek bent.

lees meer
Onze bewezen werkwijze

WIJ BEGRIJPEN JE

stap 1 van 6

Om de klantvraag te begrijpen is persoonlijk contact het startpunt. Wij zijn geen CV-schuivers die ongefilterd kandidaten naar een bedrijf toesturen.

SELECTEREN

stap 2 van 6

Na een intensief wervingsproces maken we een selectie van profielen en kandidaten die passen bij het werk en het bedrijf.

VOORSTEL VAN KANDIDATEN

stap 3 van 6

Na een scherpe selectie leggen wij die kandidaten voor die een goede match zijn qua functievereisten maar ook werksfeer.

GESPREK MET KANDIDATEN

stap 4 van 6

Jij moet een goed gevoel hebben bij de kandidaat, niet wij. Na het gesprek bepaal jij of die match er is.

AAN DE SLAG!

stap 5 van 6

Na een getekend contract zorgen wij er samen voor dat de medewerker zo snel mogelijk aan de slag kan.

AFTERCARE

stap 6 van 6

Wij denken altijd mee, ook na de plaatsing. Wat is de ideale bezetting in de fabriek? Van nes + plaisier is een partner die continu meewerkt.

Direct iemand spreken?

Vertel ons waar je geholpen mee bent. Onze food specialisten zijn elke dag van 08.30 uur tot 17.30 uur te bereiken op telefoonnummer: 0180 820820

Bedrijven waar we al mee samenwerken