EEN GOEDE PERSONEELSBEZETTING

No cure no pay

Flexibiliteit betekent dat je alleen betaalt voor gemaakte uren.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit in mensen, in service, in alles. Daar staan wij voor.

Flexibiliteit

Toch last minute opschalen door die extra order? Wij regelen het.

Volledig ontzorgd

Van plaatsing, ziekterisico, tijdsregistratie tot aftercare, wij regelen het van A tot Z.

Sterk in jouw branche

In onze kernsectoren hebben wij een onovertroffen netwerk aan professionals. Zowel in de bouw, food, techniek, office, finance, productie als logistiek hebben wij een grote pool aan ambitieuze professionals. Ongeacht of je op zoek bent naar een junior, of een doorgewinterde senior, wij hebben de specialisten in huis. Wij geloven niet in het onpersoonlijk een grote hoeveelheid CV schuiven naar jou. Wij geloven in die persoonlijke touch, met oog voor culture fit. Want onze ervaring leert ons dat een geschikt CV nog niet altijd een goede match betekent. Wij geloven in de persoonlijke aanpak, zowel met de kandidaat als jou als opdrachtgever. Want mensen halen het beste uit zichzelf in een bedrijf waar ze zich thuis voelen.

lees meer
Onze bewezen werkwijze

WIJ BEGRIJPEN JE

stap 1 van 6

Om de klantvraag te begrijpen is persoonlijk contact het startpunt. Wij zijn geen CV-schuivers die ongefilterd kandidaten naar een bedrijf toesturen.

SELECTEREN

stap 2 van 6

Na een intensief wervingsproces maken we een selectie van profielen en kandidaten die passen bij het werk en het bedrijf.

VOORSTEL VAN KANDIDATEN

stap 3 van 6

Na een scherpe selectie leggen wij die kandidaten voor die een goede match zijn qua functievereisten maar ook werksfeer.

GESPREK MET KANDIDATEN

stap 4 van 6

Jij moet een goed gevoel hebben bij de kandidaat, niet wij. Na het gesprek bepaal jij of die match er is.

AAN DE SLAG!

stap 5 van 6

Na een getekend contract zorgen wij er samen voor dat de medewerker zo snel mogelijk aan de slag kan.

AFTERCARE

stap 6 van 6

Wij denken altijd mee, ook na de plaatsing. Wat is de ideale bezetting in de fabriek? Van nes + plaisier is een partner die continu meewerkt.

Direct iemand spreken?

Vertel ons waar je geholpen mee bent. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur op 0180 - 82 02 29.

Bedrijven waar we al mee samenwerken