JOUW PARTNER IN HET VINDEN VAN TALENT

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit in mensen, in service, in alles. Daar staan wij voor.

Wij kennen de markt

Wij kennen de bank en verzekeringen markt van A tot Z, en weten hoe je de juiste vakmensen aan een vacature koppelt.

No cure no pay

Jij betaalt alleen als de medewerker daadwerkelijk aan de slag gaat.

Persoonlijk

Onze mensen willen de uitdagingen van jouw bedrijf begrijpen om zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Sterk in banken & verzekeringen

In onze kernsectoren hebben wij een onovertroffen netwerk aan professionals. Het bank- en verzekeringswezen is hier één van. In deze sector hebben wij inmiddels een grote pool aan ambitieuze professionals met passie voor het vak. Op zoek naar een ervaren hypotheekacceptant, een verzekeringsadviseur of een bijzonder beheer medewerker? Voor iedere rol beschikken wij over het profiel dat past bij de vacature en het bedrijf. Wij geloven niet om in rap tempo CV’s te schuiven. Hoe beter ons netwerk, hoe groter de kans op een match. Wij geloven in die persoonlijke touch, met oog voor culture fit. Want mensen halen het beste uit zichzelf in een bedrijf waar ze zich thuis voelen.

Onze bewezen werkwijze

WIJ BEGRIJPEN JE

stap 1 van 6

Om de klantvraag te begrijpen is persoonlijk contact het startpunt. Wij zijn geen CV-schuivers die ongefilterd kandidaten naar een bedrijf toesturen.

SELECTEREN

stap 2 van 6

Na een intensief wervingsproces maken we een selectie van profielen en kandidaten die passen bij het werk en het bedrijf.

VOORSTEL VAN KANDIDATEN

stap 3 van 6

Na een scherpe selectie leggen wij die kandidaten voor die een goede match zijn qua functievereisten maar ook culturele-match.

GESPREK MET KANDIDATEN

stap 4 van 6

Jij moet een goed gevoel hebben bij de kandidaat, niet wij. Na het gesprek bepaal jij of die match er is.

AAN DE SLAG!

stap 5 van 6

Na een getekend contract zorgen wij er samen voor dat de medewerker zo snel mogelijk aan de slag kan.

AFTERCARE

stap 6 van 6

Wij denken altijd mee, ook na de plaatsing. Wat is de ideale bezetting in de fabriek? Van nes + plaisier is een partner die continu meewerkt.

Wie zijn wij?

Jij wordt ontzorgd. Geen omkijken naar kwaliteit van medewerkers. Wij zijn structureel gericht op kwaliteit met als doel dat jij de medewerker  uiteindelijk zelf in dienst neemt. Hoe we dat doen? van nes + plaisier is al ruim 11 jaar autoriteit binnen de productie branche. We gebruiken dat graag om jou te ontzorgen door risicobeperking en flexibiliteit

lees meer

Direct iemand spreken?

Vertel ons waar je geholpen mee bent. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur op 0180 - 82 02 29.

Bedrijven waar we al mee samenwerken