VAKMENSEN IN DE LOGISTIEK

No cure no pay

Flexibiliteit betekent dat je alleen betaalt voor gemaakte uren.

Kwaliteitgericht

Kwaliteit in mensen, in service, in alles. Daar staan wij voor.

Flexibiliteit

Toch last minute opschalen door die extra order? Wij regelen het.

Altijd in ontwikkeling

Heftruckcertificaat nodig? Geen zorgen, wij zorgen dat de medewerker op dag één goed van start kan gaan.

Sterk in logistiek

In onze kernsectoren hebben wij een onovertroffen netwerk aan professionals. Logistiek is daar één van. In deze sector hebben wij een grote pool aan ambitieuze professionals met passie voor het vak. Op zoek naar een junior logistieke planner, heftruckchauffeur of een doorgewinterde magazijnmedewerker? Wij hebben het profiel dat past bij de rol en het bedrijf. Want wij geloven niet in CV schuiven: het is niet hoe meer hoe beter, maar hoe beter hoe groter de kans op een match. Wij geloven in die persoonlijke touch, met oog voor culture fit. Dat alles doen wij met oog voor een persoonlijke aanpak. Want mensen halen het beste uit zichzelf in een bedrijf waar ze zich thuis voelen.

lees meer
Onze bewezen werkwijze

WIJ BEGRIJPEN JE

stap 1 van 6

Om de klantvraag te begrijpen is persoonlijk contact het startpunt. Wij zijn geen CV-schuivers die ongefilterd kandidaten naar een bedrijf toesturen.

SELECTEREN

stap 2 van 6

Na een intensief wervingsproces maken we een selectie van profielen en kandidaten die passen bij het werk en het bedrijf.

VOORSTEL VAN KANDIDATEN

stap 3 van 6

Na een scherpe selectie leggen wij die kandidaten voor die een goede match zijn qua functievereisten maar ook werksfeer.

GESPREK MET KANDIDATEN

stap 4 van 6

Jij moet een goed gevoel hebben bij de kandidaat, niet wij. Na het gesprek bepaal jij of die match er is.

AAN DE SLAG!

stap 5 van 6

Na een getekend contract zorgen wij er samen voor dat de medewerker zo snel mogelijk aan de slag kan.

AFTERCARE

stap 6 van 6

Wij denken altijd mee, ook na de plaatsing. Wat is de ideale bezetting in de fabriek? Van nes + plaisier is een partner die continu meewerkt.

Wie zijn wij?

Jij wordt ontzorgt. Geen omkijken naar kwaliteit van medewerkers. Wij zijn structureel gericht op kwaliteit met als doel dat jij de medewerker uiteindelijk zelf in dienst wil nemen. Hoe we dat doen? van nes + plaisier is al ruim 11 jaar autoriteit binnen de logistieke branche. We gebruiken dat graag om jou te ontzorgen door risicobeperking en flexibiliteit.

lees meer

Direct iemand spreken?

Vertel ons waar je geholpen mee bent. Onze logistieke specialisten zijn elke dag van 08.30 uur tot 17.30 uur te bereiken op telefoonnummer: 0180 - 82 08 23

Bedrijven waar we al mee samenwerken