Food recruitment

home / Food
Techniek
Productie

Dé specialist in food recruitment

De foodsector heeft voor van nes + plaisier geen geheimen. De afgelopen jaren hebben wij onszelf ontwikkeld als een echte branchespecialist.

Door onze jarenlange expertise vinden wij snel kwalitatief personeel voor de foodbranche. Benut onze kracht voor snel resultaat. Of het nu gaat om een ervaren rot in het vak of om extra capaciteit op de werkvloer in december, wij zijn er toe in staat.

Up to date

De wereld verandert. Dat betekent dat veel functiebeschrijvingen snel gedateerd raken. De productietechnologie wordt steeds geavanceerder zodat up to date know how vereist is. Wij denken daarom actief mee in je behoefte.

Soepele samenwerking

Voor een fors aantal gerenommeerde bedrijven in de foodsector houden wij het team op volle sterkte. De samenwerking met deze bedrijven loopt soepel omdat wij de markt kennen. Wij spreken dezelfde taal. Spreek jij ook graag op dezelfde golflengte? Maak een afspraak.

Bekijk alle vacatures

Hoe gaan wij te werk?

Hoe gaat van nes + plaisier te werk als recruitment bureau in de foodbranche? Onze recruitment consultant is de specialist die het recruitmentproces uit jouw handen neemt en je volledig ontzorgt. De recruiter zoekt naar de juiste match tussen jouw bedrijf en de werknemer. Zodra deze is gevonden, komt deze persoon op gesprek. Tijdens deze zoektocht kijken we altijd verder dan alleen opleiding en werkervaring. Het is voor ons namelijk ook belangrijk dat de potentiële werknemer past bij jouw bedrijf en de vacature. Vervolgens is het aan jou of de persoon in kwestie aan de slag kan bij jouw bedrijf. 

Waarom een recruitment bureau inschakelen?

Waarom zou je nou een recruitment bureau inschakelen voor de food recruitment als je het als bedrijf ook zelf kan? Het recruiten van de juiste werknemers is namelijk een hoop werk, vooral als je gaat voor optimaal resultaat. Het werven en selecteren van personeel is een uitgebreid proces, waar bepaalde kennis en expertise voor is vereist. Dit vergt dan ook enorm veel tijd. We nemen deze taak uit jouw handen waardoor jij de focus kunt houden op de primaire processen van het bedrijf. Bovendien beschikken wij als recruitment bureau over jarenlange ervaring, kennis en een groot netwerk waaruit wij kunnen putten in onze zoektocht naar jouw nieuwe personeel. 

Waarom van nes + plaisier voor recruitment in de foodbranche? 

Wij willen graag dat jij ons ziet als je eigen recruitmentafdeling, met recruiters die al een bestaand netwerk hebben in jouw branche. Onze recruiters hebben ervaring en zijn gespecialiseerd in het zien van kansen in mensen en hier werk van te maken. Zo snappen wij hoe jij denkt, en denken wij met jou in oplossingen op jouw bedrijf verder te helpen. Door onze eigen methode gecombineerd met relevante databases, zijn wij in staat om ideale werknemers te vinden voor jouw bedrijf. Dat onze aanpak werkt vertellen de volgende cijfers: Ruim 72% van mensen die wij hebben bemiddeld komen uiteindelijk in vaste dienst bij onze opdrachtgevers. Ter indicatie; het branchegemiddelde schommelt tussen de 30 en 35%.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek!

Ben jij geïnteresseerd in onze recruitment diensten voor de foodbranche bij van nes + plaisier? Als recruitmentbureau willen we jou graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we gezamenlijk bespreken wat jouw wensen en zijn voor de toekomstige werknemer. Zo zullen we bespreken wat de bedrijfscultuur van jouw bedrijf is, waar jij als bedrijf waarde aan hecht en natuurlijk wat jij verwacht van ons. Deze informatie zal ons helpen om voor jouw bedrijf de ideale werknemers te werven en natuurlijk om een goede samenwerking te realiseren.  Je kunt ons dagelijks gemakkelijk bereiken van 08:00 uur tot 17:00 uur via de telefoon: 0180 82 02 29 of vul even ons contactformulier in. Binnen een werkdag zal een van onze recruitment consultants contact opnemen. 

Geen passende vacature gevonden? Stel een Jobalert in
Stel jobalert in

Nieuwste vacatures

Werkvoorbereider / Calculator Dakbedekking (junior)

Regio Zwijndrecht - Werkveld: Technisch

Calculator/Werkvoorbereider Dakbedekking

Regio Zwijndrecht - Werkveld: Technisch

Aftersales en servicemedewerker

Regio Ridderkerk - Werkveld: Commercieel

Voor welke bedrijven werken wij al in de food recruitment