BOUW VAKMENSEN

No cure no pay

Jij betaalt pas wanneer de medewerker begint.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit in mensen, in service, in alles. Daar staan wij voor.

Wij kennen de bouwsector

Wij kennen de markt van A tot Z, en weten hoe je operators aan de vacature koppelt.

Volledig ontzorgd

Van plaatsing, ziekterisico, tijdsregistratie tot aftercare, wij regelen het van A tot Z.

Sterk in bouw

In onze kernsectoren hebben wij een onovertroffen netwerk aan professionals. De bouw is daar één van. In deze sector kennen wij een grote groep van ambitieuze vaklui met passie voor de bouw.  Op zoek naar een ervaren voorman, een senior uitvoerder of toch een junior werkvoorbereider? Wij hebben bij iedere rol het profiel dat past bij de vacature. En dat past bij jou als bedrijf. Want wij geloven niet om in rap tempo CV’s te schuiven. Wij geloven in die match op persoonlijk niveau, want uiteindelijk moet je op elkaar vertrouwen op de bouwplaats. Van nes + plaisier staat bekend voor onze persoonlijke aanpak. Want mensen halen het beste uit zichzelf in een bedrijf waar ze zich thuis voelen. 

Onze bewezen werkwijze

WIJ BEGRIJPEN JE

stap 1 van 6

Om de klantvraag te begrijpen is persoonlijk contact het startpunt. Wij zijn geen CV-schuivers die ongefilterd kandidaten naar een bedrijf toesturen.

SELECTEREN

stap 2 van 6

Na een intensief wervingsproces maken we een selectie van profielen en kandidaten die passen bij het werk en het bedrijf.

VOORSTEL VAN KANDIDATEN

stap 3 van 6

Na een scherpe selectie leggen wij die kandidaten voor die een goede match zijn qua functievereisten maar ook werksfeer.

GESPREK MET KANDIDATEN

stap 4 van 6

Jij moet een goed gevoel hebben bij de kandidaat, niet wij. Na het gesprek bepaal jij of die match er is.

AAN DE SLAG!

stap 5 van 6

Na een getekend contract zorgen wij er samen voor dat de medewerker zo snel mogelijk aan de slag kan.

AFTERCARE

stap 6 van 6

Wij denken altijd mee, ook na de plaatsing. Wat is de ideale bezetting in de fabriek? Van nes + plaisier is een partner die continu meewerkt.

Wie zijn wij?

Jij wordt ontzorgd. Geen omkijken naar kwaliteit van medewerkers. Wij zijn structureel gericht op kwaliteit met als doel dat jij de medewerker  uiteindelijk zelf in dienst neemt. Hoe we dat doen? van nes + plaisier is al ruim 11 jaar autoriteit binnen de productie branche. We gebruiken dat graag om jou te ontzorgen door risicobeperking en flexibiliteit

lees meer

Direct iemand spreken?

Vertel ons waar je geholpen mee bent. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur op 0180 - 82 02 29.

Bedrijven waar we al mee samenwerken